Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kan varmt anbefale advokat Kilic, hvis du søger en dygtig, professionel og tilgængelig advokat, der tager sig tid til at forklare de juridiske spidsfindigheder på en forståelig måde :-) Vi stod... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, an... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en rigtig god oplevelse med vores advokat David i forbindelse med køb af hus. Hele processen blev håndteret grundigt og professionelt. David var altid tilgængelig for spørsmål, forklarede a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores køb af hus, og vi havde den glæde at opleve, at de udførte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
  2. Cabinet d'avocats
  3. Avocat
  4. Avocat spécialisé en droit immobilier

Informations provenant de diverses sources externes

Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

5,0

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Klar anbefaling

Jeg brugte Advokat Kilic i forbindelse med køb af lejlighed. Der var god og effektiv kommunikation og de par småting der var med kontakten blev hurtigt afklaret.

En klar anbefaling herfra.

1 mai 2019

Kære Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Glad for at du oplevede vores kommunikation som effektiv og brugbart.

Tillykke med handlen.

5+ stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fuldstændig fantastisk oplevelse med Erhan. Meget informativt, nemt og overskueligt selvom vi stod med vores første huskøb. Alt er gået godt og “smertefrit”.

30 avril 2019

Kære Alen,

Mange tak for anmeldelsen !

Dejligt at jeg kunne være behjælpelig.

Ønsker jer held og lykke med erhvervelsen.

Hjælpsom og professionel advokat

Hjælpsom og professionel advokat

Vi har været meget tilfredse med advokat Kilic. Der har været god rådgivning gennem hele forløbet. Kan anbefale ham til alle der har brug for en bolig advokat.

11 avril 2019

Kære Emal,

Tak for jeres anmeldelse. Dejligt at i har været tilfredse !

Tænker det var godt at vi fik lavet undersøgelsen omkring olietanken - det var guld var med alt den olierest der var i den. Attesterne lever nu op til bekendtgørelsen.

Tillykke med huset.

God og professionel advokat

God og professionel advokat, der har hjulpet os godt i mål med vores bolig køb.

5 avril 2019

Kære Lisette,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at vi kom i mål med jeres køb.

Tillykke med nyervhervelsen.

Meget hjælpsom

Meget hjælpsom, og villig til at mødes udenfor alm. arbejdstider.

29 mars 2019

Kære Claudio,

Mange tak for din bedømmelse af os - ønsker jer held og lykke.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel, fleksibel og super dygtig

Vi har benyttet advokat, Erhan Kilic i forbindelse med køb af grund i Silkeborg. Det har vi ikke fortrudt et sekundt. Vi kom ind til et indledende møde på kontoret, hvor Erhan ved hjælp af en projektor, gav os det fulde overblik over sagen. Erhan havde sørget for, at få en masse vigtige forbehold med i købskontrakten, hvilket i sidste ende sparede os for en hel del penge. Erhan har stået til rådighed, når det passede os og vores indledende møde blev fx. afholdt en søndag, da det passede os bedst. Erhans fleksibilitet har været værdifuld for os og sammen med hans professionalisme, har vi følt os i trygge hænder. Vi vil klart anbefale advokat, Erhan Kilic til samtlig, der skal til at foretage køb af grund eller bolig.

28 mars 2019

Kære Dinna,

Mange tak for jeres fine anmeldelse !
Vi er glade for at vi nåede mål med jeres sag og at vi fik nogle ændrede vilkår til fordel for jer.
Ønsker jer held og lykke.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været overordentligt tilfredse…

Vi har været overordentligt tilfredse med Erhan Kilic i forbindelse med vores bolighandel. Han er grundig og ordentlig i sin sagsbehandling. Derudover har vi fået mange gode råd i forbindelse med handlen, og vi har fået besvaret alle vores spørgsmål.

27 février 2019

Hej Tine,

Mange tak for 5 stjernet anmeldelse !

Vi er glade for at i har følt jer ordentlig behandlet og ikke mindst at i har oplevet grundig gennemgang af sagens dokumenter.

anbefaling

Jeg kan fuldt ud anbefale advokat Erhan Kilic. Han er åben, ærlig, grundig og målrettet i gennemgang og vejledning i forbindelse med køb af ejendom. Mvh Niels Rahbæk

24 février 2019

Kære Niels

Mange tak for din anbefaling - den er værdsat !

Glad for at vi nåede frem til hvad der var bedst for dig.

Professionel indsats!

Erhan Kilic har ydet professionel indsats ift. vores huskøb, hvor hele processen blev overskuelig og transparent og man følte sig velinformeret ift beslutningstagning.

Jeg vil give Advokat Kilic mere end 5 stjerner - det er fuld fortjent!

22 février 2019

Kære Davut,

Tusind tak for den gode anmeldelse !

Vi er glade for at processen har været overskuelig samt transparent.

Vi ønsker jer hjerteligt tillykke med nyerhvervelsen ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst dygtig og behagelig advokatbistand

Erhan har repræsenteret os igennem en lidt kringlet process ifm. boligkøb med adskillige tilbageløb og uafklaringer, og vi kunne ikke have ønsket os bedre advokat. Han hjælp os sikkert igennem, og selvom handlen desværre ikke gik igennem, var det hans fortjeneste, at vi ikke blev fanget i vilkår, vi ikke ville kunne leve med.
Ønsker du en dygtig advokat, som I den grad gør paragrafferne forståelige, er Erhan et oplagt valg.

22 février 2019

Kære Carina,

Tusind tak for anmeldelsen - den er værdsat specielt fordi handlen netop blev annulleret.

Dejligt at i stadig har været tilfredse med indsatsen. Det er netop vigtig at mærke efter, hvilke vilkår som har en betydning for jer og tænker det var det rigtige valg da jeres mavefornemmelse er altafgørende i sådan et forløb.

Er glad for at vi i samarbejde kunne få sagen landet.

Held og lykke med den fortsatte jagt.

Bolig køb

Meget engageret, venlig og effektivt. Talt med os på tidspunkter som passede bedst for os. Også om aftenen. Overhold alle aftaler. Forklaret alt det han fortog sig så det kunne forstås.Kan anbefales

20 février 2019

Kære Andrew,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse......

Vi er glade for at kunne noterer os at alle aftaler blev overholdt samt at der blev kommunikeret på en klar og forståelig måde. Tak for anbefalingen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitet og tryghed igennem hele handlen

Som førstegang køber er det naturligt, at man ikke har kendskab til processen samt mulige faldgrupper ved handlen. Jeg har igennem hele forløbet fået rådgivning, som ikke kun har givet værdi under handlen, men ligeledes også kan henføres til fremtidige handler.

Advokat Kilic holder dig opdateret under hele processen og har et gennem arbejdet analysegrundlag. Herved giver bliver Advokat Kilic 100% købers advokat og skaber tryghed igennem hele processen.

Jeg kan varmt anbefale Advokat Kilic til jeres bolighandler, og vil med sikkerhed også benytte ham til det næste køb.

19 février 2019

Kære Nathalie,

Mange tak for den fine anmeldelse. Den er vi super glade for !

Dejligt at du har følt dig opdateret i hele processen og ikke mindst at du har følt dig tryg i hele processen.

Ønsker dig tillykke med nyerhvervelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har er meget dygtig og god service vi…

Har er meget dygtig og god service vi har får fra ham , han er nemt at snakke med . og og han klar hans job rigtige godt ,

14 février 2019

Kære Omed,

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at i er tilfredse med den rådgivning i har fået.

Ønsker jer tillykke med erhvervelsen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været yderst tilfredse...

Vi har været yderst tilfredse med Advokat Kilic i forbindelse med vores seneste boligkøb. Hurtig respons, gennemgang af alle dokumenter samt mulighed for samtaler/hjælp uden for normale arbejdstider. Vi vil til enhver tid anvende Advokat Kilic ved næste boligkøb!

/Jonas og Katrine

12 février 2019

Kære Katrine & Jonas,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er yderst glade for at i har været tilfredse og at i har oplevet hurtig respons samt fleksibel tilgang til sagen.

Ønsker jer held og lykke !

Super service, kan klart anbefale Advokat Kilic

17 janvier 2019

Kære Ozkan

Mange tak for din anmeldelse !

Vi ønsker dig held og lykke med dit projekt.

dygtig boligadvokat :)

Vi fik assistance fra Advokatkilic ifm køb af et parcelhus i Greve.

Vi fik ham anbefalet af en fælles ven. Og vi kan nu forstå hvorfor han har anbefalet Advokatkilic :)

Overblik over reglerne og markedet, klar vejledning, hurtig betjening og endvidere god pris.. Kan stærk anbefales

Tak for samarbejde Advokatkilic

14 janvier 2019

Kære Mustafa,

Mange tak for anmeldelsen.

Dejligt at vi har kunnet leve op til forventningerne.

Vi vil fortsat gøre vores bedste.

Tak til Advokat Kilic

Mange tak til Advokat Kilic, som har udvist professionel rådgivning i forbindelse med vores boligkøb. Hvis du vil læne dig tilbage og overdrage al juridisk ansvar til en kompetent og effektiv advokat, som tilbyder rådgivning bestående af et suverænt kvalitet, så må du vælge Advokat Kilic.
Tak!

10 janvier 2019

Kære Derya,

Tusind tak for den fine anmeldelse !

Bestemt glad for at i har følt jer trygge under processen og ikke mindst oplevet kvalitets service - denne anmeldelse er vi glade for - mange tak !

Hilsen

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fornem og god rådgivning hele…

Rigtig fornem og god rådgivning hele forløbet igennem. Meget på og meget hurtigt responderende. Vil til enhver tid anbefale Kilic.

14 décembre 2018

Kære Kasper

Mange tak for den foremme anmeldelse og det er værdsat at du til enhver tid vil anbefale kontoret.

Det var en længere proces men tænker vi nåede i mål med jeres interesser i behold hvilket var det vigtigste.

Super super bolig advokat

Det har været en fornøjelse at arbejde med Erhan som gjord at vi følte tryghed gennem hele procesen. Hans rådgivning var super fin. Erhan var punktlig med aftalerne og holdt sine deadlines, når man havde aftalt noget med ham.
Kan anbefale ham til alle der har brug for en bolig advokat.

Familien Yildiz

12 décembre 2018

Kære Ferhat

Mange tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at du har oplevet os som punktlige, idet vi lægger en ære i at leve op til vores aftaler.

Håber i bliver glade for nyerhvervelsen.

Hilsen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus