Vi kan varmt anbefale advokat Kilic, hvis du søger en dygtig, professionel og tilgængelig advokat, der tager sig tid til at forklare de juridiske spidsfindigheder på en forståelig måde :-) Vi stod... Voir plus
Lisez les avis des autres
Advokat Kilic is very professional and detail oriented real estate lawyer. He helped us in two cases very fast, and spend hours over the meeting to explain us what the contract terms actually mean, an... Voir plus
Vi havde en rigtig god oplevelse med vores advokat David i forbindelse med køb af hus. Hele processen blev håndteret grundigt og professionelt. David var altid tilgængelig for spørsmål, forklarede a... Voir plus
Advokat Kilic, herunder Britt K. Hollerup var vores advokat i forbindelse med vores køb af hus, og vi havde den glæde at opleve, at de udførte deres arbejde med stor kompetence hele vejen igennem. D... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Avocat spécialisé dans le domaine du transfert des propriétés
- Cabinet d'avocats
- Avocat
- Avocat spécialisé en droit immobilier
Informations provenant de diverses sources externes
Advokat Kilic er et mindre advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde. Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
Klar anbefaling
Jeg brugte Advokat Kilic i forbindelse med køb af lejlighed. Der var god og effektiv kommunikation og de par småting der var med kontakten blev hurtigt afklaret.
En klar anbefaling herfra.

5+ stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fuldstændig fantastisk oplevelse med Erhan. Meget informativt, nemt og overskueligt selvom vi stod med vores første huskøb. Alt er gået godt og “smertefrit”.

Hjælpsom og professionel advokat
Hjælpsom og professionel advokat
Vi har været meget tilfredse med advokat Kilic. Der har været god rådgivning gennem hele forløbet. Kan anbefale ham til alle der har brug for en bolig advokat.

God og professionel advokat
God og professionel advokat, der har hjulpet os godt i mål med vores bolig køb.

Meget hjælpsom
Meget hjælpsom, og villig til at mødes udenfor alm. arbejdstider.

Réponse de Advokatkilic
Professionel, fleksibel og super dygtig
Vi har benyttet advokat, Erhan Kilic i forbindelse med køb af grund i Silkeborg. Det har vi ikke fortrudt et sekundt. Vi kom ind til et indledende møde på kontoret, hvor Erhan ved hjælp af en projektor, gav os det fulde overblik over sagen. Erhan havde sørget for, at få en masse vigtige forbehold med i købskontrakten, hvilket i sidste ende sparede os for en hel del penge. Erhan har stået til rådighed, når det passede os og vores indledende møde blev fx. afholdt en søndag, da det passede os bedst. Erhans fleksibilitet har været værdifuld for os og sammen med hans professionalisme, har vi følt os i trygge hænder. Vi vil klart anbefale advokat, Erhan Kilic til samtlig, der skal til at foretage køb af grund eller bolig.

Réponse de Advokatkilic
Vi har været overordentligt tilfredse…
Vi har været overordentligt tilfredse med Erhan Kilic i forbindelse med vores bolighandel. Han er grundig og ordentlig i sin sagsbehandling. Derudover har vi fået mange gode råd i forbindelse med handlen, og vi har fået besvaret alle vores spørgsmål.

anbefaling
Jeg kan fuldt ud anbefale advokat Erhan Kilic. Han er åben, ærlig, grundig og målrettet i gennemgang og vejledning i forbindelse med køb af ejendom. Mvh Niels Rahbæk

Professionel indsats!
Erhan Kilic har ydet professionel indsats ift. vores huskøb, hvor hele processen blev overskuelig og transparent og man følte sig velinformeret ift beslutningstagning.
Jeg vil give Advokat Kilic mere end 5 stjerner - det er fuld fortjent!

Réponse de Advokatkilic
Yderst dygtig og behagelig advokatbistand
Erhan har repræsenteret os igennem en lidt kringlet process ifm. boligkøb med adskillige tilbageløb og uafklaringer, og vi kunne ikke have ønsket os bedre advokat. Han hjælp os sikkert igennem, og selvom handlen desværre ikke gik igennem, var det hans fortjeneste, at vi ikke blev fanget i vilkår, vi ikke ville kunne leve med.
Ønsker du en dygtig advokat, som I den grad gør paragrafferne forståelige, er Erhan et oplagt valg.

Bolig køb
Meget engageret, venlig og effektivt. Talt med os på tidspunkter som passede bedst for os. Også om aftenen. Overhold alle aftaler. Forklaret alt det han fortog sig så det kunne forstås.Kan anbefales

Réponse de Advokatkilic
Kvalitet og tryghed igennem hele handlen
Som førstegang køber er det naturligt, at man ikke har kendskab til processen samt mulige faldgrupper ved handlen. Jeg har igennem hele forløbet fået rådgivning, som ikke kun har givet værdi under handlen, men ligeledes også kan henføres til fremtidige handler.
Advokat Kilic holder dig opdateret under hele processen og har et gennem arbejdet analysegrundlag. Herved giver bliver Advokat Kilic 100% købers advokat og skaber tryghed igennem hele processen.
Jeg kan varmt anbefale Advokat Kilic til jeres bolighandler, og vil med sikkerhed også benytte ham til det næste køb.

Réponse de Advokatkilic
Har er meget dygtig og god service vi…
Har er meget dygtig og god service vi har får fra ham , han er nemt at snakke med . og og han klar hans job rigtige godt ,

Réponse de Advokatkilic
Vi har været yderst tilfredse...
Vi har været yderst tilfredse med Advokat Kilic i forbindelse med vores seneste boligkøb. Hurtig respons, gennemgang af alle dokumenter samt mulighed for samtaler/hjælp uden for normale arbejdstider. Vi vil til enhver tid anvende Advokat Kilic ved næste boligkøb!
/Jonas og Katrine

dygtig boligadvokat :)
Vi fik assistance fra Advokatkilic ifm køb af et parcelhus i Greve.
Vi fik ham anbefalet af en fælles ven. Og vi kan nu forstå hvorfor han har anbefalet Advokatkilic :)
Overblik over reglerne og markedet, klar vejledning, hurtig betjening og endvidere god pris.. Kan stærk anbefales
Tak for samarbejde Advokatkilic

Tak til Advokat Kilic
Mange tak til Advokat Kilic, som har udvist professionel rådgivning i forbindelse med vores boligkøb. Hvis du vil læne dig tilbage og overdrage al juridisk ansvar til en kompetent og effektiv advokat, som tilbyder rådgivning bestående af et suverænt kvalitet, så må du vælge Advokat Kilic.
Tak!

Réponse de Advokatkilic
Rigtig fornem og god rådgivning hele…
Rigtig fornem og god rådgivning hele forløbet igennem. Meget på og meget hurtigt responderende. Vil til enhver tid anbefale Kilic.

Super super bolig advokat
Det har været en fornøjelse at arbejde med Erhan som gjord at vi følte tryghed gennem hele procesen. Hans rådgivning var super fin. Erhan var punktlig med aftalerne og holdt sine deadlines, når man havde aftalt noget med ham.
Kan anbefale ham til alle der har brug for en bolig advokat.
Familien Yildiz

L’expérience Trustpilot