Vi besøgte Skive restaurant i uge 7. FANTASTISK udsigt, betjening, mad, priser og generelt omgivelser. Hvis du er i Skive og vil gerne spise godt til fornuftige priser, så er her er stedet! Kæmpe anbe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hej Lund Vi besøger jer jævnligt, og er altid glade kunder når vi tager fra jeres restaurant, dejlig mad og service - altid. Men i aften havde vi lidt en anden oplevelse. Vi h... Voir plus
Besøgte Århus afd. tirsdag den 11.april kl 19, underlig oplevelse, eneste gæster i et lokale til nok 100 personer, der kom ikke andre i de to timer vi var der. Betjeningen var ok ! Men hvo... Voir plus
En helt igennem elendig oplevelse, tjenere der ikke have styr på bestilling eller hvad der blev serveret, forretten var 4 skiver laks lagt på en tallerken en kedelig bolle og lidt dild dressing, f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
På A Hereford Beefstouw er det gode måltid flankeret af unik kunst og design. Vores mission er at gøre ethvert besøg til en sanselig oplevelse, du vil huske for mere end maden. Restauranterne er udsmykket med værker fra en bred vifte af anerkendte kunstnere og specialdesignet interiør, der indbyder til gode samtaler og hyggeligt samvær. Det er præcis i de rammer, vi mener, et godt måltid bør nydes i.
Coordonnées de contact
Lundvej 8, 7400, Herning, Danemark
- 96 27 73 00
- info@aage-damgaard.dk
- ahb.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi har lige spist en udsøgt middag på A…
Vi har lige spist en udsøgt middag på A Hereford Beefstouw, Aarhus,og jeg vil bare sige: M-A-S-H og KØD, go home ... vi fik det lækreste mad med venlig, opmærksom betjening. De var villige til lige at gøre det ekstra, som fik os til at føle os imødekommet i den grad!
Tak for mad, og vi ses igen!
Ingen kulinarisk oplevelse
Har til aften spist på restauranten, hvilket var en stor skuffelse. Vi var 8 gæster og to valgte lammefilet men fik serveret lammekoteletter fyldt med fedt og mere rå end medium stegt som vi ellers havde bestilt. Da der blev gjort opmærksom på, at vi havde fået lamme koteletter fik vi besked om, at kokken sagde det var fileter! Og det var ikke til diskussion, trods det var koteletter med både ben og fedt. Det var nogle dyre lammekoteletter og håndteringen fra tjenerne var ikke professionel. Flere måtte sende kødet ud til yderligere stegning da det var råt. Vi fik desværre ikke serveret maden samtidig, hvilket også var skuffende. Det er ikke en restaurant, hvor jeg /vi kommer igen da det absolut ikke var en oplevelse af de gode men dyr ifht oplevelsen.
Jeg og min hustru var på AHB
Jeg og min hustru var på AHB, Aarhus C, i går. Vi måtte konstatere, at den gode stemning, mad og service, som får os til at vælge denne restaurant frem for billigere alternativer, ikke var at finde.
Min hustru bestilte gravad laks. Denne blev ikke skåret ved bordet. To små stykker laks og ingen genopfyldning og til dette: et opvarmet rundstykke.
Derefter fik hun hakkebøf. En grå sag uden spor af grillmærker og gennemstegt på trods af, den var bestilt medium. Det hjalp ikke på tørheden, at man havde glemt smørskiven. Det er desuden et meget stort ord at bruge, når man kalder fem overskårne cherrytomater med parmesan for en “side dish”. Vi måtte så også konstatere, at der heller ikke på tilbehøret var opfyldning. Brødet, måtte vi flere gange bede om at få mere af, da det åbenbart ikke var tydeligt for tjeneren, at brødkurven var tom og da resten af maden var ganske elendig, måtte vi spise brød og pommes frites for bare at stille den værste sult. For dette, betalte vi 875 kr. - vel at mærke uden drikkevarer og vi måtte gå sultne hjem. Vi ser nu ikke længere nogen årsag til ikke at vælge Jensens, Bone’s eller andre langt billigere alternativer, da maden er langt bedre og da man går mæt derfra.
Vi var 4 på Hereford i Tivoli
Vi var 4 på Hereford i Tivoli. Vi stod og kiggede på meny kortet udenfor restauranten. Der var en steak på 300 gram. Så det bestilte vi. Men så kom tjeneren og sagde at vi kun kunne bestille en 400 g steak. Det var et gammelt menukort de havde udenfor. Der sagde jeg til dem hvorfor de ikke havde fjernet det. Så fik vi svaret at man ikke havde fået et nyt menukort. Det kunne tjeneren ikke svare på.
Det endte med at vi gik. Syntes ikke at servicen og tjeneren levede op til de priser
Tak til AHB Herning
Vi var 3 personer på AHB Herning i går.
Betjeningen var meget venlig og dejlig diskret, men altid nærværende, hvis man havde brug herfor.
Bøfferne var perfekt stegte.
En ønskede en gennemstegt mørbrad, og den var stadig mør og meget smagfuld.
Konceptet med 4 slags tilbehør er rigtigt godt - Der er noget for alle, og så begrænser det madspild.
Vi kommer helt sikkert på AHB Herning igen.
Det er ikke i orden
Har bestilt bord i god tid for at kunne komme i Tivoli for at se She Loves You den 02.04.22.. Der er sat 2 timer og 30 min af til vores servering så vi skal være der kl. 17.00 og være færdige kl. 19.30. Alt er fint forestillingen starter kl. 19.30. Ankommer kl. 16.57 og bliver anvist bord 48. Efter 5 min. bliver der stillet brød på vores bord og fortalt at vi skal se på menukort og vinkort for at gøre vores bestillinger. Efter 37 min hvor der ikke er en eneste tjener der tager kontakt til os!! vælger vi at forlade Hereford Tivoli. På vej ud gør vi lederen opmærksom på at der er noget der ikke virker. Tror aldrig jeg har opleveret en mere ligeglad person som denne leder. Da vi går ud er der et par på vej ind som vi siger at de nok skal finde et andet sted hvis de skal have mad den 02.04.22. De vender om og siger tak. Der går meget lang tid inden jeg kommer tilbage, HVIS NOGEN SINDE. Nok den værste oplevelse jeg nogensinde har oplevet. Da jeg ikke har smagt kødet kan jeg ikke komme med bemærkninger om dette, men betjening er -5
Vi var afsted i december og skrev…
Vi var afsted i december og skrev direkte til dem at vi havde haft en rigtig dårlig oplevelse, men de svarer ikke. Og vi tog chancen og bestilte bord igen i søndags. Vi havde endnu engang en dårlig oplevelse. Kødet lever slet ikke op til de forventninger vi havde og tilbehøret var super tarveligt. Vi kommer aldrig igen. Er så skuffet over at i ikke vil tage ansvar for nogle dårlige oplevelser.
Begge gange har været i Kolding.
Elendig service
Elendig service - er aldrig blevet mødt af så elendig service og så ringe en bøf. Virkelig pinlig oplevelse...
Hereford Aarhus
Elendig mad
Elendig mad, bøfferne og mørbraden er lige så seje som elastikker
Boxen Herning
Boxen Herning
Ingen information ved reservation ang at der er fastsat menu og ikke ala carte som vi har været vant til ifbm Hingstekåringen. Dårlig service fra personalet, som primært er underbemandede og tvære.
Ikke en oplevelse som svarer til den standard der forventes ifht prisen.
Hereford Tivoli, København
Vi fik en rigtig god betjening inde i restauranten. Og vi fik en rigtig god rib-eye med tilbehør. Jeg synes, det var dejlig med grønt og kartofler i skåle, og at man kan få fyldt op.
Vi var på samme restaurant i efteråret 2021, og da var der ikke noget godt at sige. Da havde vi pladser ud til gaden. Det stank helt forfærdeligt at sidde der, da man sidder tæt på køkkenet her. Jeg vil anbefale at få gjort noget ved udsugningsanlægget, da sit tøj lugter efter et besøg.
Men en skøn aften her i marts 2022. Tak for det.
A Hereford-beefstouw i jyske bank…
A Hereford-beefstouw i jyske bank boxen: Maden var ok, men betjeningen/ køkken meget langsom -alt for lang ventetid mellem forret og hovedret, en dessert der blev serveret 19.18 som man skulle hugge i sig inden arrangement i boxen, 19.30, kaffe fik vi ikke og en ubehøvlet tjener der mente det gik så hurtigt det kunne trods der var sat 2,5 time af til 3 retter.. kan ikke anbefale stedet - dyr mad til prisen som ikke kunne nydes pga tidspres 👎🏼 Dårlig service og en ung tjener der taler ned til hele selskabet, ingen tilbud om kompensation 👎🏼Kommer aldrig igen. 4500kr for 6 personer. De reklamere med vinbar, øl og sodavand ad libitum - det du får: en slags rødvin og hvidvin, dåse øl og dåse sodavand - kunne lige så godt ha taget i netto og fyldt en bærepose..
Jeg havde altid drømt om at få en…
Jeg havde altid drømt om at få en rigtig god bøf på Hereford restauranten i Aarhus. En på 200 gram koster 345 kr. pr. person. "Er det før eller efter stegning den er på 200 gram spurgte vores ven". Ja - da bøfferne ankom, som var gode, så de lidt små ud, så jeg tænker det er inden stegning. Bøfferne smagte godt, alle var tilfredse med forretten, øllet var ok iflg. vores gæster, isdesserten også udmærket. Så var der noget at være sur over? Kun måske lige at vores gæster sagde, de syntes at Jensens Bøfhus kunne gøre tingene lige så godt og til 256 for en 3 - retters menu. Det var en oplevelse, men også desværre nok sidste gang - vi tog vores gode venner med.
Odense!!!!!!!!!!!
Meget skuffende oplevelse!!!!
Kedelig mad total smagsløst. Bøffen var det eneste som var ok, ellers kedelig tilbehør og salatbaren var vandet og smagsløst - vi har også hørt at de genbruger samme salatbar indtil det er spist op!!!! Total grotesk, når man betaler så mange penge, skal det hele sgu være friske råvarer samt ordentlig kvalitet.
Vi kommer der aldrig igen! Det er virkelig gået fra slot til skråt…… ærgerligt
Skuffende og flad
Det var desværre en skuffende oplevelse. Hummersuppen var kedelig og flad.
Kødet var til 5* men tilbehøret trækker voldsomt ned.
Desserten var igen flad og slet ikke tilnærmelsesvis den standard som hereford ellers står for
Desværre en helt igennem flad fornemmelse
Og ingen salatbar??? Men en meget kedelig kål salat som tilbehør.
En helt igennem elendig oplevelse
forretten var 4 skiver laks lagt på en tallerken en kedelig bolle og lidt dild dressing, fantasiløst!! Hoveret, 140g sej/tør mørbrad, kølig Anna kartoffel og lidt bearnaise sovs uden smag, men de 2 micro tomater var OK. Serveret på en kold blik tallerken!!
Brændte Pande kage med ligegyldig IS. Pris 490,-
Hold op det dårligt, ikke engang hvis der var halv pris ville jeg gå derind igen.
Lukkede før tid.... dårlig slutning på en god aften.
-Fredag d. 4/2-2022 var vi 6 venner inde, for at spise og have en hyggelig aften.
Starten var rigtig god og alt spillede, vi fik ændret bord, da vi blev 1 mere en først meldt ind. Bestillingen var god, servicen var rigtig fin, maden var også fin, dog fik vi serveret et glas vin med meget bundfald...blev dog udredet positivt med et nyt glas vin.
Afslutningen og stemningen blev totalt ødelagt, da vi stort set blev smidt ud kl. 22.45, de lukker kl. 23 hmmm den venlig tjener prøvede at bortforklare det med, at der skulle de være færdig med at gøre kasse op, gjort rent etc. da de ikke fik løn efter kl. 23.00, hvor restauranten lukker.
Vi fik faktisk udleveret plastikbæger til at hælde vin over i.
Føler os snydt da vi lagde rigtig gode drikkepenge og fik en så dårlig afslutning og følte os ikke som gæster....
For dyrt!
Kvaliteten af vores rib-eye står ikke mål med prisen. Jeg kan købe bedre kød i Bilka. Generelt er pris niveauet for højt i forhold til det du får.
Betjeningen var dog god.
Tror jeg vælger er andet sted at bruge 1800,- kr. næste gang.
Hold da op en god betjening vi fik til…
Hold da op en god betjening vi fik til et elendigt måltid! Vi drømmer os tilbage til dengang det var noget specielt at gå en tur på Hereford - bestille en god flaske vin - få et unikt måltid….. men ak og ve - ikk fordi prisen er tilsvarende den elendige kvalitet man får - kun betjeningen og den selvvalgte vin var besøget værd - piiiinligt!
A Hereford Beefstouw - Holdbi Kro, Kruså er et besøg værd
Jeg forstår ikke folks negative kommentarer herinde, men jeg har kun prøvet restauranten i Kruså.
Dejlig atmosfære.
Behagelig betjening.
Sjovt koncept med bestilling på skema.
Pæne lokaler og unik service at spise af. Metaltallerknerne syntes vi var et sjovt påfund.
Min hustru ville gerne have gennemstegt (ikke rød) steak og den var perfekt.
Jeg ville gerne medium (lidt rød) og den var ligeledes perfekt.
Vores børn på 6 og 9 syntes det var sjovt med et menukort i en tegnebog.
Jeg fik til min steak nok den bedste og mest luftige bearnaisesovs jeg nogensinde har fået.
Min hustru fik en rustik vintersalat og der manglede, efter både hendes og min smag, lidt mere salatolie/dressing men der kom bare lidt mere i efter henvendelse.
Personalet var ofte til stede, og meget hurtig til at betjene.
Til dessert fik os voksne en A Hereford Special isdessert og den var utrolig lækker.
De desserter blev tilberedt på et rullebord og det samme blev den Irske Kaffe vi valgte til desserten.
Godt koncept.
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer forbi for at blive forkælet.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.