Vi besøgte Skive restaurant i uge 7. FANTASTISK udsigt, betjening, mad, priser og generelt omgivelser. Hvis du er i Skive og vil gerne spise godt til fornuftige priser, så er her er stedet! Kæmpe anbe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hej Lund Vi besøger jer jævnligt, og er altid glade kunder når vi tager fra jeres restaurant, dejlig mad og service - altid. Men i aften havde vi lidt en anden oplevelse. Vi h... Voir plus
Besøgte Århus afd. tirsdag den 11.april kl 19, underlig oplevelse, eneste gæster i et lokale til nok 100 personer, der kom ikke andre i de to timer vi var der. Betjeningen var ok ! Men hvo... Voir plus
En helt igennem elendig oplevelse, tjenere der ikke have styr på bestilling eller hvad der blev serveret, forretten var 4 skiver laks lagt på en tallerken en kedelig bolle og lidt dild dressing, f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
På A Hereford Beefstouw er det gode måltid flankeret af unik kunst og design. Vores mission er at gøre ethvert besøg til en sanselig oplevelse, du vil huske for mere end maden. Restauranterne er udsmykket med værker fra en bred vifte af anerkendte kunstnere og specialdesignet interiør, der indbyder til gode samtaler og hyggeligt samvær. Det er præcis i de rammer, vi mener, et godt måltid bør nydes i.
Coordonnées de contact
Lundvej 8, 7400, Herning, Danemark
- 96 27 73 00
- info@aage-damgaard.dk
- ahb.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Sted Tivoli
Sted Tivoli
Ude fra ser det ikke særlig hyggeligt ud der er ikke en gæster og se da de sidder glemt inde i restauranten
Forret tatar og hummersuppe smagte lækkert hovedret Ribeye med bearnaise de så indbydende ud men smagte ikke af særlig meget Anna kartoffel følte ikke den smagt færdig vi syndes ikke det var prisen værd
Spiste i lørdags på Hereford beefstow
Spiste i lørdags på Hereford beefstow.
Det har altid for mig været noget særligt. Nu skulle vi virkeligt forkæle os selv.
Desværre må jeg konstatere at det nye koncept har dræbt lysten til at komme igen.
Væk var den fantastiske salatbar, smedejerns tallerknerne, den bagte kartoffel. Salat baren var skiftet ud med en salat, ikke noget valg. Tallerkenen var nu af porcelæn, dog lun, men bestemt ikke så god til at holde kødet varmt. Nu kun pomesfrit som eneste kartoffel. Øv.
Magien ved at komme er væk. Det eneste der stadig er mega høj er priserne, som ikke står mål med det nye koncept.
En skuffende salatoplevelse
Min kone og jeg besøgte Hereford beefstow i Århus lørdag aften 8. januar.
Min skuffelse går på muligheden på at sammensætte vores salat. Sidste gang og de øvrige gang (i Lund) har I haft et stort lækkert salat buffet - desværre findes det ikke længere, nu er der kun en salat - take or leave it! Virkelig en skuffelse
Serveringen var fin - kødet ok, men ikke en fantastisk oplevelse som tidligere. Undrer mig over, at I er gået bort fra jeres støbejernstallerkner. Betyder, at kødet er koldt inden det sidste stykke er spist.
Jeres tilbud indenfor salat er blevet for smalt efter min opfattelse.
Havde købt nytårsmenu
Havde købt nytårsmenu, Jeg var den eneste der har spist østers og fik madforgiftning.
I nytårsmenuen var der to glas vin, men vi skal selv bede om glas nummer to, ingen service.havde en meget dårlig nat på grund af madforgiftning.
Vh Albert Christiansen.
20858876
Total ringe service
Total ringe service
Vi ventede 45 min på at få lov til at bestille
Kødet var usmageligt og tjeneren sagde vi kunne få 2 glas vin gratis pga den lange ventetid ( de havde glemt os)
Da vi skulle betale fik vi en sviner af den nye tjener for ikke at give drikkepenge og hun hentede så en anden tjener som nærmest hev betalingskortet ud af hånden på mig , en rigtig ubehagelig oplevelse. Samtidig ville han så have penge for vinen vi lige havde fået af den første tjener pga dårlig betjening og lang ventetid . Spild ikke jeres penge her,
Det var godt engang
Det var godt engang, men er blevet en penge maskine, du bliver henvist til baren hvor øllen koster 65kr.( god øl) så bliver anvist til et bord, men så stiger prisen på øllet til 80kr.det opdager du først når du for regningen.
Jeg ville give -1 stjerner men det kan…
Jeg ville give -1 stjerner men det kan man ikke så i får en enkelt en.
Vi havde bestilt bord på Hereford i Tivoli igår og det var en af de dårligeste og korteste restaurantbesøg jeg længe har været på!!
Det startede med at der bliver serveret tørt brød på bordet og vi får menukort.
Det kommer en ny tjener over til os og vi når kun at stille hende et spørgsmål i forhold til en cocktail. Inden hun når at svare os så kommer der en lille skraldet tjener farende hen. Han irettesætter og kommanderer med hende. Hun bliver forvirret og forsvinder videre og vi når ikke at få et svar på vores spørgsmål men vi får heller ikke mulighed for at bestille.
Hun kommer tilbage med to cocktails som vi ikke har bestilt. Vi fortæller hende at vi ikke har bestilt noget og at vi stadig afventede svar på vores spørgsmål fra tidligere.
Hun bliver meget påståelig og siger at det var det vi havde bestilt. Efter vi op til flere gange har sagt nej så siger hun
‘Nå men vil i have dem ellers så henter jeg noget andet’ og så kan vi så starte med at vente forfra.
Anden gang kommer den lille skaldede tjener ned med to hjemmelavede drinks som stadig ikke er det vi bestilte. Det forklarer vi ham og vi stiller ham det samme spørgsmål. Han siger at den cocktail har de ikke længere. Han siger ‘de her er på huset regning så dem drikker i bare,ikke’. Det er ubehøvlet!
Han går igen og vi har stadig ikke fået lov at bestille vores mad.
30min venter vi og gæster der kommer efter os får lov at bestille før os?!?!?? Hvad i alverden er det for en forfærdelig service.
Jeg hiver fat i den nye tjener og siger at nu er hun nødt til at tage vores bestilling før hun tager dem der lige har sat sig. Jeg siger til hende at det ikke kan være rigtig at vi 2x har fået forkerte drikkevare og at vi skal vente 30min på at bestille. Vi Beder pænt om en anden tjener da vi stadig har spørgsmål til vin, og det kan en anden tjener måske bedre svare på!
Så kommer den ubehøvlede lille skaldet tjener ned IGEN. Vi forklarer ham hele situation.
Har siger til os:
‘Prøv at hør her vi har meget travlt og det kan i se, så hvis det ikke er godt nok så kan i jo bare finde et andet sted at spise og ellers så må vi acceptere ventetiden’. Hvad sker der her!!!! Er det sådan i taler til jeres gæster? Føj for dårlig service og dårlig behandling.
Jeg siger direkte til han at det er den helt forkerte holdning!! Jeg VILLE aldrig tale til mine kunder som han talte til os. Hvad søren bilder han sig ind.
Det gad vi ikke finde os i så vi gik og fik hverken våd eller tørt. Det er i hvert fald ikke sådan jeg kender Hereford men det kan være at den lille skaldet tjener har ret i at vi skal spise andre steder i fremtiden! Eller måske skulle han finde et job som passer bedre til hans dårlige attitude!?!
Spiste frokost i Lund v/Herning
Spiste frokost i Lund.
Pomfritterne var bløde og kedelige.
Sodavand næsten ingen brus. (Appelsin)
Sovsen smagte dårlig både pebersovs & bearnaise.
Vi betalte knap 900kr for 2 x frokost.
Jeg kommer ikke igen, ikke pengene værd. Plus der var koldt i restauranten.
I dag skulle vi fejre vores kollegas 40…
I dag skulle vi fejre vores kollegas 40 års jubilæum. Hun havde glædet sig til Hereford i Tivoli og vi havde glædet os til at fejre hende! Ikke mindst fordi hun i en længere periode har været alvorligt syg…
Men hold nu op en oplevelse!!!
Vi får noget brød på bordet der er lige så tørt som tvebakker. Beder om noget frisk hvilket ikke er meget bedre. Stadig tørt, dårligt brød.
Vi bestiller maden som var ok men absolut ikke fantastisk.
Kedeligt men kødet var for de fleste vedkommende mørt.
Vi sad 30 min efter hovedret. Måtte tage fat i tjener for at høre om vi evt kunne få dessert.
Påpegede at vi følte os forsømt…
Så skete der noget. Det meste blev ryddet af og vi fik dessert kort.
Glemte i farten at fjerne brød, smør og salt og peber.
Servicen er simpelthen for ringe og følelsen af at være til besvær havde vi alle 9…
Det der skulle have været en fest dag fik Hereford gjort deres til ikke blev det vi ønskede.
At give en form for kompensation for den oplevelse burde være det mindste!
Så man kunne vise - vi kan godt!
Dyrt og dårlig kvalitet. Lokation: Tivoli
Lokation:
Tivoli
Oplevelsen:
Vi venter 15 minutter på at få et bord vi havde bestilt på forhånd. Tjeneren skældte os ud fordi vi havde placeret nogle fødselsdagsgaver foran deres vinskab som var lige bag vores stole. Bordet var ikke dækket op og var ikke klar til servering.
Ventetid:
Vi havde bestilt bord 20.15 og fik vores mad 21.45.
Mad og drikke:
-Kødet(Ribeye) var en smagløs oplevelse. Der var hverken smag af salt, grill, smør, krydderurter eller andre smagsgivere.
- Pommes Anna smagte dejligt og var smagt godt til.
- Pommes frites var fra frost og var oversaltet.
- Svampe + svampecreme var kun smagt til med sukker og manglede salt og syre.
- Bearnaisesauce manglede også smag af estragon, salt og syre.
- Brød var et dejligt surdejsbrød.
- Pilsner smagte fint, men var meget sød
- Special øl(juleøl) var også fin, men også meget sød.
- husets vin middelmådig.
Stedet:
Lokalerne er fyldt med lækker danske designmøbler. Men der er generelt beskidt. Gangen ved deres espresso maskiner og selve maskinen trængte til en rengøring og var klamt at se. Trappeområdet til toiletterne lignede ikke det var gjort rent i lang tid. Toiletterne var også ulækre med overfyldte skraldespande og vand eller tis på gulvene. Det er ikke OK i en verden der er præget af en pandemi.
Prisen:
Puha, da jeg så priserne på menukortet, så steg mine forventninger også til stedet. Især fordi vi også havde betalt entré til Tivoli. Pris og kvalitet hænger ikke sammen her. Personligt har jeg en forventning at man smager sin mad til og holder sig væk fra frosne madvarer.
Konklusion:
Jeg vil personligt ikke spise der igen og vil ikke anbefale stedet. Alt for lang ventetid, for dyrt, generel lav kvalitet og et middelmådig service niveau.
Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse,
Vi fik deres julemenu, og ja lad mig sige det sådan, ud af til lyder det virkelig fint, men, da serveringen kom var det noget helt andet…
Aldrig i mit liv har jeg set og smagt en så kedelig anretning,
Det var en utrolig dyr omgang, og slet ikke et sted vi kommer igen….
Hereford Odense er desværre en…
Hereford Odense er desværre en pengemaskine. En liter vand koster 50 kr. Ved køb af sodavand koster en liter vand også 50 kr. Prisen på en frokostbøf er steget fra 125 kr. til 165 kr. Tjeneren oplyste os om, at de 165 kr. omfatter 2 slags tilbehør: pomfritter/svampe m.m. og pebersovs/bearnaisesovs. Alligevel bliver vi bonet 50 kr. for 2 sovs, og da jeg sender Hereford Odense en mail herom for at få de 50 kr. tilbage, svarer indehaver Jørgen Pedersen ikke på min mail. Det er jeg meget skuffet og fortørnet over. Gennem årene har jeg lagt mange penge derinde, men nu er det slut. Jeg skal aldrig derind igen.
Fik bord
Fik bord, men måtte gå efter ventetid og uden fyldt hus, da tjerner siger at de ikke har tid til ny ankomne
HB odense lytter ikke til kritik…
Vi var 2 par der besøgte HB i Odense lørdag 30/10.
Flink uøvet tjener der virkeligt gjorde sit bedste. Maden var ikke som vi forventede, men chefen holdt på at alt var som bestilt og ville ikke høre på kritik. Spiste hurtigt lidt af serveringen og gik igen. Vælger nok en anden restaurant næste gang
Spiste i Hereford Tivoli inden besøg i…
Spiste i Hereford Tivoli inden besøg i…
Spiste i Hereford Tivoli inden besøg i koncertsalen.
Bord bestilt t. kl 18.
Fik dejlig mad, omend meget længe mellem forret og hovedret. Måtte bede dem rydde efter forretten og forklarede vi skulle være i koncertsalen kl. 20.
Straks vi var færdige m. hovedretten bad vi om regningen. Den kom men var forkert, lidt tid gik før nr. 2 kom. Modtog den med overtøjet på, da tiden blev knap. Da vi kom hjem, viste det sig, at også denne var forkert. Orkede ikke mere, da det drejede sig om et beløb på 65 kr, men for dårlig service.
Ikke godt.
Det er et stykke tid siden, at jeg var inviteret med ind og spise på A Hereford Beefstouw i Boxen til frokost (Under transportmessen) Jeg har tænkt meget over om jeg skulle skrive om oplevelsen, det har jeg så nu valgt at gøre.
Alle ved bordet (Hvor jeg kun kendte en enkelt) valgte samme ret, hvilket var rigtig dumt, for til min store skuffelse blev maden ikke portionsanrettet., Hvilket i den sidste ende betød, at der ikke var mad nok til alle, vi fik at vide fra begyndelsen, at de nok skulle holde øje med fadene, det skete bare ikke. Vi var ikke blevet spurgt om det var ok med fade. Hvilket jeg bestemt ikke synes er ok i denne coronatid.
De havde heller ikke styr på deres udleverede sodavand, de har nok tænkt bare det er gennemsigtigt, så kan de ikke smage forskel på seven-up og dansk vand. Vi var 2 der måtte sende vores drikkevarer ud igen.
Så selvom A Hereford Beefstouw er min absolut ynglings restaurantkæde (Den i Skive er den bedste), så bliver det ikke i boxen, at jeg kommer til at spise igen.
På det jævne...
Vi var 5 pers., der besøgte restauranten på Vesterbrogade 3 til frokost. Fish & Chips og frokostbøf var fint, men 2 x kylling med broccoli og tomater var en trist omgang. Kyllingen var tør, ingen form for sovs/dressing til og tomater så vi ingen af. Deres Cola Light er hjemmelavet, som tjeneren forklarede, og havde kun et minimum af colasmag, øv øv ikke godt nok!
Hereford Beefstouw
Hereford Beefstouw, Jyske Bank Boxen.
Kan ikke anbefales til en forretningsmiddag.
En ellers pæn dyr frokost i forbindelse med HI messen var af en skuffende kvalitet. Det udskårne kød var så sejt at det sløve knivbestik ikke kunne adskille kødet. Kedelige lokaler og en dårlig akustik.
Betjeningen var lidt stressende så man fik ikke helt den ro og hygge som man ønskede. En god og flot anrettet dessert løfter det op på 2 stjerner.
Opkastning flere gange indenfor 30min…
Opkastning flere gange indenfor 30min efter besøg hos Hereford Lund😟 og efterfølgende diarre
Min kæreste og jeg spiste middag i aften hos Hereford i Lund, Herning. Og efter vi forlod stedet brækkede hun sig pludseligt ud i hele bilen og efterfølgende da vi kom hjem til Silkeborg herefter diarre.
Hun fik lam og svampe og dessert (is med citrontærte)
Virkelig ikke godt. Og tydeligvis en form for madforgiftning 😟😟
Vi håber for andre at de ikke har fået samme oplevelse som os, da det ellers er et hyggeligt sted med god mad.
Jeg har sjældent oplevet noget så…
Jeg har sjældent oplevet noget så ringe.
Ikke nok med at vi måtte vente 1 time og 20 min. Så var det vi fik totalt kedeligt og jeg skulle virkeligt koncentrere mig for at selv lave det så dårligt. Jeg vil aldrig anbefale denne restaurant, da vi så ovenikøbet klagede fik vi en ubehøvlet og usmageligt betjening.gå aldrig, aldrig, aldrig ind her.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.