3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

10 avis

God bil men skal udvikles

Jeg har haft Aiways U5 i 17 dage endnu, og her er nogle kommentarer, som driller mig:
1. iDrive-systemet (intelligent kørsel ) er ikke særlig intelligent. Jeg oplevede endda en kollision i skybruddet, hvor systemet pludselig accelererede.
2. Der er intet handskerum, og generelt meget begrænset opbevaringsplads i kabinen.
3. Skiltegenkendelsen er meget begrænset. Den har problemer med byzoner, blå skilte osv.
4. Bilen har ingen indbygget navigation, så man er afhængig af mobil eller CarPlay.
5. Apple CarPlay virker kun med kabel – trådløs funktion findes ikke – og det driller ofte.
6. Trådløs opladning fungerer dårligt med iPhone 13 Pro, fordi kameraets høje kant gør, at telefonen ikke ligger tæt nok på ladepladen.
7. Der er kun 2 USB-port type A i hele bilen, den der ligger i fronten, er placeret i et lille rum med låg. Der er klimakontrolpanel på låget. For at bruge CarPlay med kabel skal låget stå åbent, og det gør det besværligt at bruge klimakontrollen, som sidder på samme panel.
8. Rækkeviddeberegningen er ikke smart nok til at tage højde for hastighed eller kørselsforhold. Man er nødt til at bruge en ekstern routeplanner. I praksis får jeg ca. 285 km i bykørsel og 195 km på motorvej.

Til sidst er jeg dog glad for de smarte funktioner som panorama Soltag, 360° kameravisning, og blindvinkel-indikator, som gør kørslen mere komfortabel. Men der er en række detaljer, som trækker helhedsoplevelsen ned – især i forhold til CarPlay, opbevaringsplads, USB-port og rækkevidde.

Hvis Aiways får rettet disse ting, vil U5 efter min mening kunne leve op til forventningerne til en moderne elbil.

17 août 2025

Det er en meget komfortabel bil at køre…

Det er en meget komfortabel bil at køre i med masse af plads. Rækkevidden er i det daglige intet problem, det er dog bilens svageste punkt. Den har lækkert udstyr med, og man har et rigtigt godt udsyn, og så er det fedt med soltag. Apple car play fungerer trådløs hvis man køber en lille dongle. So far happy siden oktober 2024 - 17000 km.

8 avril 2025

Har haft en hel del problemer med bilen…Aiways u5

Har haft en hel del problemer med bilen
Er begyndt at katastrofeopbremse ved kørsel med fartpilot. Lige nu ka bil ikke køre da den skriver jeg skal dreje på rattet og repower hvilket ikke ka lade sig gøre da den låser rattet. Nogle gange går der flere timer før den går over i normal tilstand igen. Irriterende at man ikke vad om man kan køre eller eller ej
Værkstedet gør hva de ka... efter min mening burde den aldrig have haft lov til og blive solgt i DK. Den er fra 2021 med over air opdatering hvilket er helt unødvendigt for der har ikke været nogle endnu hvor imod de nyre har fået nogle stykker
Ku jeg bytte den så gjorde jeg det men idet bilen havde på de første 3 mdr. Havde tabt 100.000 kr så er jeg bundet til den desværre

16 octobre 2024

Kunne være en god bil men...

Bilen købt i juni 2024, hos Poul MUNK i Silkeborg, parallel importeret fra Frankrig. Bilen er ikke overført til importør i Danmark endnu, efter 4 måneder...derfor ingen Aiways app!
Autoriseret forhandler krævede 4.000 kr. for en opdatering af software...sidepejler lukkes sig ikke når bilen lukkes.
Aiways efter flere uge, har ikke sende invitation til at få appen endnu og uden den kan man ikke download appen.
Kunde service svarer ikke på mail vi har sendt.
Bilen kunne være en god el bil men med en så elendig kundeservice har ikke en fremtid i EU, altså summa summarum, en TEMU bil!!!.... med forbehold for en udmærke TEMU kundeservice.

12 octobre 2024

Var sådan set vældig glad for bilen men kan ikke anbefale den.

Var sådan set vældig glad for bilen, God plads fin kører komfort. Måtte trække 1500Kg. Lidt særheder (men det har alle biler vel) Men god service efter køb hmmm. Er der ikke noget af. Fik leve bil d.16/1-24 Brugt bil der skule være der var fejl. Der var fejl på skærmkant. Vi bestiller en ny så den komme du bare ind og får skiftet. efter 1 mdr. forbi. Nej den er ikke kommet endnu det er pga. div fragt problemer bla. bla. og vent igen en mdr altså ca. 16/3-24 samme historie. skal man så også lige bruge en ny vinduesvisker til bagrude. samme historie fragt problemer bla bla. D. 28/4 rammer jeg så et dyr og skader fronten på bil. Ind på værksted og få vurderet og lavet nød rep så vi kan kører det er d, 1/5 bilen indleveres d.6/5 til rep. allerede d. 10/5 hører jeg til bilen. og de mangler kun lige en kondenser til billen. den kommer i næste uge. den gør r.. og nøgler gør den. Skriver til Aiways. Og gør opmærksom på problemet. og at jeg skal bruge mit træk i uge 22. Leasing har også fat i den på min opfordring da jeg gerne skulle bruge bilen torsdag. eftermiddag. Har selv fat i DK Automobiler. De har nu besluttet at Monter gammel bulet men tæt Kondenser så den var nok klar først i næste uge. Jaaa supper Leasings selskab ringer også og siger at at de monter gammel men tæt kondenser. Aiways svare som forventede at de har forsøgt at løse det på bedste måde. og håber at alt løser sig. Supper fedt nu kan jeg hent min bil senest i dag onsdag og slippe af med den lille lånte suzuki. Men nej får et opkald at min billander i dag eller i morgen. Gør opmærksom på at håber da på den er der i dag for jeg kan ikke i morgen. det er der vi skal kører af sted med trailer og ca. 1500 kg. Efter mit endt kursus kører jeg op for at hent min bil men den var der ikke. Nu går det op for mig at de reparere dem ikke selv i vejle for min bil er ikke at se.
Nu er det så jeg bliver rigtig godt sur. De vidste jeg ville komme efter kursus pga. tlf. samtale og sms tidelige den dag ved 9.20 tiden. Men nej ingen besked. Så nu er jeg godt og gammel gal i lovet. Tænker at d.10/5 vidste de også at fabrikken ikke kunne lever. Da bilen var inde til nød rep. d.1/5 Det er jo ikke plade arbejde og lakering kun stumpe skift.
Så nu skal jeg bare af med Min Aiways hurtigst mulig da jeg har svært ved at kører i en bil hvor leverandør ikke syntes det er nødvendig at have reservedel på lager og tager 14 dage om så at finde ud af at man godt kan bruge den gammel. Mens den nye reservedel i er i ukendt levering. så nu går jeg ud og lejer en bil der kan trække min trailer og køber aldrig en kina bil igen.

29 mai 2024

Ingen hjælp at hente

Jeg købte en Aiways u5 model2022.
Den har ikke virket siden jeg modtog den d. 1. September. Jeg har været i løbende dialog med Aiways support i to måneder, uden de forsøger at hjælpe. I det seneste svar fra dem, forsøger de at fremstille, at problemet aldrig har eksisteret på trods af løbende dialog og support, samt jeg har sendt billeder af defekterne:

"For appen – vi har af naturlige årsager ikke kunne bekræfte din oplevelse herigennem og det er ikke vores indtryk, at app-brugerne generelt har manglet den omtalte funktion gennem 2 måneder."

Det er, som forbruger, ekstremt at opleve et firma opføre sig sådan.
Efter jeg havde brokket mig i over en måned, meldte de ud, at nu var det et problem for alle Aiwaisbrugere. Efter det er blevet fikset for alle andre Aiwaysejere, står min bil stadig tilbage som defekt, men de gør stadig intet.
Opdatering:
Den danske importør fraskriver sig nu alt ansvar. Efter dialog med flere Aiwaysejere i Danmark, tegner der sig et tydeligt billede af, at mange oplever de samme problemer, samt de har henvendt sig på samme måde som jeg, men alle bliver afvist af Aiways Danmark.

30 octobre 2023

Totally disappointed with the service.

Totally disappointed with the service.
I have problem with the break sensor for 4 months now and part has been ordered but there’s no one who answers when we’re getting the parts .
Never been so disappointed so unprofessional.

15 juin 2023

Spar dine penge.

Hold dig fra Aiways U5 - Kort sagt.
Har været enormt uheldig.
Bilen har sammenlagt stået på værksted i næsten 2 måneder, og har stadig i skrivende stund problemer med Blue Toth.
Ingen tager ansvar, og værkstedet kan ikke få styr på bilen.
Alle parter (Mogens Elmer Kastrup, Leasingselskabet samt Aiways, har mange "gode" forklaringer, men i sidste ende står vi tilbage med en 7 måneder gammel bil som stadig ikke virker som den skal.
Af (flere tilbagevendende) problemer som har været kan nævnes:
Kortsluttet ledningsnet i motorrum.
Defekt lås i bagklap.
A/C tænder sig selv.
Ingen forbindelse i telefon (Blue Toth forbindelse)
Automatisk op/ned blænding (langt lys) lever sit eget liv.
Forvarmning virker ikke.

Aiways har som det nyeste forsøgt, at bilde os ind at det er atmosfæriske forstyrrelser, som gør at Blue Toth. ikke virker.

26 février 2023

Jeg var den første der købte Aiways som…

Jeg var den første der købte Aiways som taxi i Danmark og det over et år siden. Jeg har betalt for sædebetræk og cykelstativ har først fået mit sædebetræk for en måend siden ca. Manlger stadigvæk cykelstativet. Jeg vil ikke købe Aiways igen!

18 décembre 2022

Hold jer fra Aiways U5

De mangler fuldstændig indsigt i europæiske kunder, det er umuligt at få dem i tale, Deres U5 model mangler en kæmpe software opdatering, så alle dens fejl kan blive rettet, men efter halvandet år uden en eneste løsning tror jeg ikke længere på det. 👎👎👎

14 septembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit