MG Motor Danmark Avis 75

TrustScore 2 sur 5

2,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Behageligt personale og god service. Har haft brug for at gøre brug af garantien på vores MG5 et par gange indtil videre og der har været absolut nul sure miner eller længere tovtrækkeri i den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En 5-stjernet oplevelse. Jeg har leaset en MG4 Luxury gennem MG Motors/Nellemann og hele forløbet har været super trygt og gnidningsfrit. Audrius fra deres Østerbro-afdeling har været en stjerne og... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

MG Danmark kundeservice er pisse ligeglade efter man først har købt bilen… siger alle holder ferie og kan ikke oplyse udenlandsk kontakt så man kan få problemet løst. Beder kunden om at vente til somm... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kære MG Denmark, Jeg skriver for at indgive en formel klage over et meget utilfredsstillende forløb i forbindelse med køb af min nye MG4. Jeg købte bilen hos Ejner Hessel i K... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt mgs6 som skulle have træk…

Jeg har købt mgs6 som skulle have træk på og det kan den ikke få da der ikke er styr på typegodkendelse før den kommer på markedet
Så vi må låne en anden bil til at træk vores campingvogn
Det er en dejlig bil
Men havde jeg vidst det så have jeg købt en hyundai ioniq 5
Så nu står jeg med en bil til over 340000 med det hele
Som er nul kroner vær nu
MG i kan godt jers kram.
Men i lytter jo ikke til kunderne
Tilfreds kunder mer salg
Utilfreds kunder mindre salg
Så skoda sælger mer en MG

13 avril 2026

Alvorlig klage vedrørende MG4 – levering og teknisk fejl

Kære MG Denmark,

Jeg købte bilen hos Ejner Hessel i Kastrup, hvor jeg blev informeret om en leveringstid på 14 dage. Alle dokumenter blev underskrevet, og leveringsdatoen blev fastsat til den 19.03.2026. Den 18.03.2026 blev jeg informeret om, at bilen var klar til afhentning.

Jeg kørte ca. 130 km for at hente bilen, men ved ankomst fik jeg at vide, at bilen alligevel ikke var klar. Jeg blev sendt hjem igen uden nogen reel løsning. Først dagen efter kunne jeg afhente bilen.

Efter kun to dages brug gik bilen i stykker under kørsel.

Jeg kontaktede Ejner Hessel i Kastrup, som henviste mig til MG service i Nykøbing Falster (Autocentro). Her fik jeg oplyst, at fejlen skyldes væskepumpen, som skal udskiftes. Reservedele er bestilt, men jeg er blevet informeret om, at ventetiden er 1–2 måneder.

Jeg finder det fuldstændig uacceptabelt, at:
• En helt ny bil går i stykker efter kun 2 dage
• Jeg som kunde bliver sendt frem og tilbage mellem forhandlere
• En autoriseret MG service i Danmark ikke har nødvendige reservedele til rådighed
• Jeg efterlades uden løsning i op til 2 måneder

Dette har medført betydelig gene og økonomisk samt praktisk belastning for mig.

23 mars 2026

Så ringe service

Så ringe service - hold jer væk.
Jeg køber en MG 4 elbil i 2024. Får ikke vide ved købet at bilen ikke har Dansk garanti. Det får jeg så vide i efteråret 2025. Altså et år efter købet. MG tilbyder så at jeg ved, at betale 1500 kr kan undersøge om jeg kan få en dansk garanti. Det kan jeg ikke da bilens service er overskredet med 2000 km. Ja det var min fejl men det vidste jeg ikke noget om da jeg ikke havde fået at vide ved købet at den skulle overføres til Dansk Garanti. De 1500 kr er tabt - og de afvisning er jo ikke 1500 kr værd da det kun kræver at se efter service og mine registrerings papire. MG - never ever og hold jer væk.

12 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

God bil, dårlig software og kommunikation

Min oplevelse med MG Motors Danmark har desværre været skuffende.

Bilen er fornuftig til prisen - men softwaren er langsom og fremstår utilstrækkeligt testet. Der frigives opdateringer med fejl, og der er ingen officiel og gennemsigtig information om, hvad der rettes, eller hvornår noget forventes løst.

Som kunde står man reelt alene. Man skal selv opdage, at noget er en fejl. Man skal selv finde ud af, om der er kommet en opdatering. Og man skal selv argumentere over for værkstedet for, at der faktisk er tale om en fejl, som skal udbedres under garantien. Det giver en oplevelse af, at ansvaret skubbes over på kunden.

Et særligt irritationsmoment er, at stort set alle indstillinger nulstilles ved hver tur. MG henviser til EU-regler som forklaring, men andre bilmærker har tydeligvis fundet løsninger, hvor man både overholder reglerne og samtidig bevarer en rimelig brugervenlighed. Her halter MG markant bagefter.

Derudover leveres bilerne uden seneste software, og opdateringer kræver fortsat værkstedsbesøg. I 2026 burde det være en selvfølge med gennemsigtig information og moderne opdateringshåndtering.

Samlet set står man med en bil, der kunne være rigtig god – men en producent, der ikke tager software, kommunikation og kundeservice alvorligt nok.

14 avril 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Du kan ikke regne med elektroniske systemer som fx…

Bilens elektroniske systemer som fx adaptiv fartpilot fungere ikke når kameraet placeret i kofangeren bliver snavset, derudover blinker det lange lys vildt ved kørsel og det er farligt at skifte fra autolys under kørsel.
Jeg havde Renault tidligere og der var aldrig den slags fejl. Det er meget utrygt og ubehageligt at kører med en bil hvor du bare ikke kan stole på sikkerhedssytemerne.

6 janvier 2026

Skuffelse over serviceniveauet

Hej,

Jeg vil gerne udtrykke min skuffelse over serviceniveauet i jeres afdelinger.

For nylig besøgte jeg GM i København. Jeg forventede, at en sælger ville være engageret, fortælle om bilernes fordele og vise interesse for at finde den bedste løsning for kunden. Men sælgeren var meget stille, og jeg måtte selv trække information ud af ham.

Jeg tænkte, at det måske bare var uheldigt, og at det ville være anderledes i en anden afdeling – men desværre oplevede jeg præcis det samme der.

Til sammenligning: Da jeg købte en Toyota, var sælgeren meget aktiv, og vi forhandlede om prisen. Til sidst blev vi enige om, at jeg fik vinterhjul med i handlen. I jeres afdeling i Roskilde spurgte jeg, om der var mulighed for rabat, men fik blot et kort “nej” uden yderligere forklaring eller alternativer.

Det, der virkelig fik mig til at opgive, var den pris, I tilbød for min nuværende bil. På bilbasen.dk koster en tilsvarende model – med 10.000 km mere på tælleren – 369.000 kr., mens I tilbød mig 270.000 kr. Er det seriøst? Jeg kan forstå en forskel på 20–30.000 kr., men ikke 100.000. Jeg sælger hellere bilen selv, selvom det tager lidt længere tid.

Jeg bemærkede også, at der ikke ligefrem står kø af kunder hos jer, og jeres bedømmelse på Trustpilot er heller ikke imponerende. Måske burde I overveje, om der er noget i jeres tilgang til kunderne, der bør ændres. Markedet er konkurrencepræget, og med den nuværende attitude risikerer I at miste mange potentielle kunder.

Med venlig hilsen,
Jefim Petrov

7 novembre 2025

Lade effekt

Har 2 x pr mail kontaktet mg Danmark, da min mg zs ev slet ikke opnår der den skal kunne ved opladning på ladestandere, den skulle kunne lade med op til 85 kw
Men det højeste den har været oppe er 65 og ellers ligger den normalt mellem 37-47 kw selv om forhold er bedst mulige, med rest på under 10% og forvarmet batteri og udetemperatur over 20 grader( i sommer)
Et mg værksted har haft bilen en uge, og jeg kan jo se på app hvornår bilen har været låst op, og det er ikke mange gange
De kunne ikke finde fejl med målinger.
Derfor rettede jeg henvendelse til MG for at de kunne komme med løsning
Medsendte billeder af ladekurver ved standere, så de kunne se min påstand var veldokumenteret,.
Men ingen af gangene har de svaret
Da jeg fandt ud af at bilen i deres salgs materiale skulle have sidespejle der selv vippede ind når bilen slukkes, men ikke havde det, kunne de eller godt reagere, og bad sælger finde en løsning for kompensation, så jeg ikke gik videre med dette.
Syntes måske istedet for at skrive at den kan lade med 85 kw, burde de skrive at de i snit lader med 50 kw
Er ellers super godt tilfreds med bilen, men øv at når man skal lade ude, at det så skal tage dobbelt tid af hvad man blev lovet ved køb

18 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Havde vores næsten nye sommer fælge med…

Havde vores næsten nye sommer fælge med dæk på webhotel hos Nellemann Roskilde og fik ikke de samme nye dæk fælge tilbage, der var sat fabriks makaker på Fra Contineltel. jeg fortalte at det var ikke mine dæk/fælge, de sagde at der var en dæk ansvarlig og han fortalte at der ikke var sket nogen fejl og at de var mine,
Han kunne forklare hvorfor de selvklæbende labels var kommet fra

22 novembre 2024

Dårligste kundeservice

Jeg afleverede min bil til service hos Nellemann Odense i august 2024, og under servicen ødelagde de mit cockpit – der kom en tydelig revne. Jeg har gjort dem opmærksomme på det utallige gange, men i månedsvis er der ikke sket noget. For 3 måneder siden lovede de, at hele speedometeret var bestilt, men det er stadig ikke kommet, og de aner ikke, hvornår det ankommer.

Dette er fuldstændig uacceptabelt og et eksempel på ekstremt dårlig kundeservice. Som kunde føler man sig ignoreret og dårligt behandlet. Jeg vil på det kraftigste fraråde at købe bil hos Nellemann Odense – især hvis det drejer sig om MG.

26 août 2024

MG Odense

Behageligt personale og god service.

Har haft brug for at gøre brug af garantien på vores MG5 et par gange indtil videre og der har været absolut nul sure miner eller længere tovtrækkeri i den forbindelse.

Værkstedet service på bilen har også været tip top. De sender enda en lille video når de gennemgår undervognen, hvilket er en lækker lille detalje.

Der er bare styr på det. 👍

23 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kom til MG Roskilde for at reklamere…

Kom til MG Roskilde for at reklamere over fælge der er begyndt Irving, samt en dørliste som er defekt.
Fortæller at vi har haft bilen i 2 1/2 år.
Dette kunne de ikke se på, der skulles bestilles tid.
Dette blev gjort, og dagen kom, hvor vi kører de 80 km til Roskilde for at få kigget på bilen.
Vejret er dejlig, og vi nyder solen, mens vi står ved bilen, efter den er tjekket ind til dette service tjek.
Efter 40 min, har der stadig ikke været nogen og kigge på bilen, men bliver kaldt ind.
Her får vi besked på at garantien ikke dækker.
Dette er helt i orden at få klarlagt, men hvorfor kunne denne besked ikke gives ved første henvendelse. Hvorfor skal der spildes en dag på transport og ventetid — når dommen kunne gives ved første henvendelse
Men fik da et tilbud med, hvor de kunne fikse reklamationerne.
Ikke lige det man ventede at bruge en dag på

25 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelig og yderst kompetent…

Behagelig og yderst kompetent behandling hos MG i Odense.

Købte fornyeligt en MG4 og min oplevelse af personalet har igennem hele processen overgået mine forventninger.
Ingen hurtige salgstaler men derimod en fornuftig dialog, samt flere opfølgninger indtil leveringen af den nye bil. Bilen bliver leveret med en mindre fabrikations fejl og den efterfølgende reklamationsbehandling har været hurtig og effektiv af et niveau som jeg ikke tidligere har oplevet.
De varmeste anbefalinger af MG Odense herfra.

14 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en MG hos Nelleman i Roskilde i…

Købte en MG hos Nelleman i Roskilde i august 2024, min første EL bil. En elev stod for salget.. en ung mand som jeg er sikker på ender som en god sælger. Oplevede at der var støtte og opmærksomhed fra de mere erfarne sælgere så jeg som kunde fik den samme service som hvis det havde været en erfaren sælger.
Jeg har været yderst tilfreds med betjeningen og servicen hos Nelleman i Roskilde samt bilen. Havde fået anbefalet både bil og forhandler af kollega.
Hermed mine bedste anbefalinger til Nelleman.

2 août 2024

God kundeservice hos sælgerne

God kundeservice hos sælgerne.
Efter modtagelse af min nye bil hos Elleman, MG i Valby, havde jeg en masse spørgsmål, som måske ville belaste de fleste sælger, men her var de meget kundemindet og gjorde hvad de kunne, så jeg fik den bedste mulige oplevelse af købet.
Jeg er meget tilfreds med bilen og den service de har ydet.

21 mars 2025

Aldrig mere MG

Havde min mg marvel r på værksted. fortalte dem aircondition larmer helt vildt, men fik at vide at det dækker garantien ikke!!!! bilen er lige omkring et år gammel, så man skulle tro at det bare blev lavet.
Men sådan er virkeligheden ikke, og de forlangte 1800,-kr for at løse mit problem,hvilket jeg takkede nej til.
Så hverken garanti eller service aftale kunne hjælpe mig. aldrig mere MG de er glatte som ål!!! 0g vasker deres hænder i flok

17 mars 2025

Nellemann Odense dårlig værksted service

Nellemann Odense
Ville booke årsservice på min MG4, fik besked om at første ledige tid er om to måneder, grundet ekstra travlhed på værkstedet grundet Kia-kampagner!!!!
Vores mG4 skal have service om senest en måned for ikke at overskride årsfristen (garanti). Ingen forståelse for dette, og da der ikke er andre MG-værksteder på Fyn, kræver det nu at jeg bruger en fridag på et bilservice!
Har været glad for bilen men den ringe gentagende service på værkstedet i Odense får mig til at overveje om vi skal have MG igen

7 mars 2025

Til MG/Nellemann Aarhus

Til MG/Nellemann Aarhus

(Jeg ønsker blot at få en tid på værkstedet, så I kan kigge på de problemer, jeg oplever med min bil. Desværre har det vist sig næsten umuligt at komme i kontakt med jer.)

Jeg købte en MG EHS fra Nellemann Aarhus i 2023 og har løbende fået udført den periodiske service hos jer for at opretholde garantien. Desværre oplever jeg følgende fire problemer med bilen, som jeg har dokumenteret med både video og billeder:

Gearproblemer: Når det er koldt udenfor, har bilen svært ved at skifte fra "P" til "D" eller "R" og omvendt. Det kræver ofte op til 10 forsøg, før det fungerer. ( og ja jeg trykker på bremsen og holder gearknappen inde)

Utæt rude: Den indvendige side af bilens forrude bliver gennemblødt hver nat, og i kolde perioder opstår der frost på indersiden.

Lækage ved passagersiden: Over højre forsæde, ved vinduet, drypper der vand ned. Efter regnvejr samler der sig vand på kantlisterne, som derefter drypper ind i bilen.

Fugt i højre baglygte: Der er fugt og vand indvendigt i højre baglygte, hvilket ikke ses i venstre baglygte.

Jeg har forsøgt at kontakte jer på flere måder
Jeg har ringet til værkstedet, men bliver mødt af en telefonsvarer, der oplyser, at I har travlt. Jeg har efterladt mit navn, bilens registreringsnummer, en beskrivelse af problemerne samt mit telefonnummer, men jeg har desværre aldrig modtaget et opkald tilbage.
Jeg har også sendt flere e-mails med en udførlig beskrivelse af problemerne og en anmodning om en tid på værkstedet, men jeg har endnu ikke fået svar.
Jeg håber, at denne henvendelse kan føre til en hurtig løsning, da problemerne har stor betydning for bilens funktion og komfort. Jeg ser frem til at høre fra jer snarest muligt.

Davud Aslan
Reg. nr.: DT 86 648

8 janvier 2025

Aldrig nogensinde igen!!!

Den 19. december 2024 indgår vi en købsaftale med Nellemann Odense om en brugt MG ZS til en pris på 199.800, som vi underskriver samme dag. Dagen efter, d. 20. december kontakter vi om eftermiddagen Nellemann Odense for at aftale betaling og afhentning af bilen senere samme dag. Bilen betales med en straksoverførsel og afhentes d. 20. december om eftermiddagen.

Lørdag morgen d. 21. december finder vi ud af, at den samme bilmodel om fredagen d. 20. december er blevet nedsat til samme pris, som vi har givet for den brugte MG ZS via en pressemeddelelse fra MG. Dette har vi intet fået at vide om, hverken da vi kontakter Nellemann Odense EFTER, at pressemeddelelsen er udsendt, og ej heller, da vi afhenter bilen.

Lørdag d. 21. december tager vi derfor kontakt til Nellemann Odense for at finde en mindelig løsning eller lade handlen gå tilbage. Nellemann Odense beder os om at komme med et oplæg til, hvad vi kan acceptere i den givne situation for ikke at lade handlen gå tilbage, hvilket vi fremsender samme dag. Nellemann Odense vil vende tilbage mandag d. 23. december inden middag.

Mandag d. 23. december har vi intet hørt, så vi kontakter selv Nellemann Odense, og får at vide, at de blot fastholder handlen.

Nellemann Odense bryster sig af værdier som troværdighed og proaktivitet. Dette har vi til gode at opleve og står nu tilbage med en bil, der er 70.000 mindre værd, og som vi mener, er blevet handlet i ond tro.

Vi skriver derfor dette, så andre ikke kommer til at stå i samme situation og advarer kraftigt om at handle, både med MG og Nellemann koncernen inkl. Nellemann Odense!!!

23 décembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Handlen forgik fint og fornuftigt

Handlen forgik fint og fornuftigt. men siden har servicen været under alt krætik. fik skiftet baglygterne under garentien, idet der var et kendt problem med utæthed og fugt. det var rigtigt fint. mht. software der er Nelleman gruppen enten total idioter eller bare ikke klædt på til at holde deres biler updateret uden kunden SKAL klage over ureglmessigheder i bilen, MG århus ligger ikke nyeste software i uden man har tigget om det, selv ALLE uden undtagelse alle modeller har kendte software fejl, men aligevel gør de IKKE det som standart, det er jo en skandale, så skal kunden til at spilde tid på at bestille en tid igen for at få dete gjort, og bruge en halv dag fra job på det. hvad tænker de på.

15 décembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus