V investování jsem byla začátečník, ale díky této skupině jsem se naučila nejen investovat. Naučila jsem se díky tomu i pracovat s vlastní hlavou a když akcie padají, tak zůstat v klidu a nepropadno... Voir plus
Lisez les avis des autres
Komunita je skvělá, rozhodně bych doporučil lidem, kteří začínají, jako já na začátku tohoto roku a i středně pokročilým, kteří se chtějí dál vzdělávat v oboru investic a finančních trhů obecně.... Voir plus
OK je za mě skvělá komunita, kde jsem už par let. Neustále mě to nabiji a posouvá dal ve vlastním investování. Díky Ondrovi, jsem své portfolio minuly rok zhodnotil okolo +48% a tento rok zapojil i op... Voir plus
V komunite ma prekvapila kvalita, jednoduchosť a prehľadnosť podávania informácií v porovnaní s ostatnými, najmä keď vezmem do úvahy komplexnosť investičných stratégií. Dúfam, že kvalita informácií sa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nejpoužívanější e-learning zaměřený na investování do akcií. Děláme z lidí ziskové investory 🚀
Coordonnées de contact
République Tchèque
- akademie.ondrejkobersky.cz
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Diky
Ahoj, investuji uz nejakych 7mesicu, je mi 20 let a a za tu dobu jsem konecne schopny mit svoje penize pod kontrolou a investovat s rozmyslem. Diky Ondro.
Skvela komunita
Skvela komunita, velke mnozstvo informacii k investovaniu ktore su vysvetlene, od zaciatocnika k pokrocilemu. Rozhodne zarabam peniaze vdaka tipom na akcie a prehladom o sucastnom diani na trhu.
Dakujem Ondro a team.
Five stars
Spousta informací, spousta návodů, spousta věcí k učení, spousta věcí k zamyšlení, pořádná porce know-how.. Doporučuji 👍..minimálně nahlédnout.. Já letos zatím cca +21%
Nejlepší rozhodnutí
Nejlepší rozhodnutí co jsem mohl udělat. Poměr cena, kvalita a ušetřený čas.
Ondrejove videá má prilákali k…
Ondrejove videá má prilákali k investovaniu. Následne som si zaplatil Patreon a na základe videi som sa naučil základy a investovanie sa začalo byt každodennou súčasťou. Dnes je moje portfólio +30% za 9 mesiacov.
Skúsenosť je vyborna a určite odporúčam všetkým.
Nejlepší investorská komunita v ČR
Ondrova komunita je skvělá. Stále přibývají nové vzdělávací články, videa a možnosti, jak prohloubit své investorské znalosti. Neznám kvalitnější, ucelenější a přehlednější platformu v ČR. Ondra je obklopen i dalšími kvalitními investory, kteří sdílí své myšlenky a pohledy investice. Je to nesmírně obohacující. Díky tomu je mé portfolio v dvouciferném zhodnocení. Jsem vděčná, že toho mohu být součástí a že jsem se před třemi lety do této komunity přidala.
Začátek v 52 létech
Jako začínající investor v 52 létech, díky svému synovi (tenkrát 17 let) jsem do investování vlítla po hlavě před 18 měsíci a tenkrát jsem uvítala rady Ondry, jenž vše úžasně vysvětluje, svým přístupem mi připomíná syna, tak jsem si dovolila Ondru virtuálně adoptovat 😊. Své portfolio jsem dokázala zhodnotit cca 35%, na začátečníka dobrý, ale chci a mám touhu se posunout dál. OK mě naučil se na trhy dívat očima investora. Vřele doporučuji.
Upřímná recenze
Mohl bych se jen opakovat jak je Ondrova komunita skvělá a kolik mi vydělala peněz.
Spíš bych chtěl vyzdvihnout kolik mi ušetřila spálených peněz za špatné výběry akcií a hlavně, toho si cením ze všeho nejvíc, kolik mi šetří času. Základní vědomosti k pochopení investic mám přehledně na jednom místě, jsem členem skvělé komunity plné vědomostí, rad a nápadů.
Cením si toho že i přes to všechno co už Ondra dokázal nepřestává a neustále se snaží svůj obsah vylepšovat a nabízet nám členům další hodnotu.
Nemám předplacené ani Spotify ani Netflix a nikdy bych neřekl že si někdy budu něco předplácet až do chvíle než jsem objevil na YouTube Ondru.
Pokud vás zajímá investování a chcete za co nejkratší čas vstřebat co nejvíc znalostí v tomto odvětví, tak přidáním se do komunity určitě neuděláte chybu.
Sám jako student medik jsem dlouho zvažoval ale ode dne co jsem si členství koupil, nelituji.
4/5 hvězdiček dávám jen proto, že bych byl nerad, aby úspěch Ondrovi stoupnul do hlavy a rád bych mu tímto naznačil že i když vše šlape jak má, tak to není důvod přestat se posouvat dál.
Hvězdiček by si samosebou zasloužil všech 5.
Díky Ondro
Dobré pre začiatočníkov aj pokročilých
Dobré pre začiatočníkov aj pokročilých. Každý si tu niečo nájde. Investujem 23 mesiacov , minuli rok zhodnotenie 18% tento rok o dačo menej.
Skill a vědomosti jsou nejdůležitější
Ondra a komunita nasměrovali můj mind set tím správným směrem. Vyvarovat se chyb začátečníka a posunout skill v investování o level výše. Pomohl mi i mentoring, ale ocenil jsem to až mnohem později.
Zhodnocení Komunity
V Komunitě jsem přibližně od dubna tohoto roku,přičemž investování se věnuji od srpna minulého roku.Od té doby zhodnocení přibližně 20 %.
Vážím si informací,které jsem se díky komunitě naučil.Taky je super spolupráce s lidmi s komunitního discordu. Minimálně na vyzkoušení určitě doporučuji.
Komunita mě drží v obraze ohledně dění…
Komunita mě drží v obraze ohledně dění na trhu. Investoval jsem již před tím než jsem se do komunity přidal, tudíž mi to nedalo tolik jelikož už jsem něco věděl. Jinak je to skvělá myšlenka, které spojuje lidi se stejným zájmem.
Komunita je úžasná
Komunita je úžasná, Discordu je top a lidi na něm. Převyšují Ondru. Pro začátečníka Ondra vůbec není pro lidi, kteří nemají statisíce. Poslední dobou jde jen o byznis a nikoliv o osvětu. Očekával jsem úplně něco jiného. Jeho předražený patreon za to nestojí, ale na discordu bych zůstat chtěl, ale ne za tu cenu. Spoustu informací má zpomalených na patreonu. Za mě je to dobrý člověk, žádný podvodník, ale díky chci dát hlavně všem na discordu.
Zatím jsem v komunitě cca měsíc
Zatím jsem v komunitě cca měsíc, myslel jsem si že si zaplatím jen měsíc a něco málo se naučím a nechtěl jsem investováním trávit moc času, ale díky komunitě a příspěvkům v ní jsem do toho chytil velký zápal. Snažím se učit novým věcem a vše postupně pochopit a jsem rád že je zde postup i pro úplně začátečníky. Je mi pouhých 21 let a doufám že mi zapas do investování dlouho vydrží.
Na patreonu jsem už čtvrtým rokem a…
Na patreonu jsem už čtvrtým rokem a rozhodně můžu doporučit. Dostalo se mi zde všech základů pro investování, ale i pokročilejší věci jako je např. čtení finančních výkazů, poměrové ukazatele atd. Dost oceňuji nové zavedení investorských deníků, dost to zvedá hodnotu obsahu.
Moje zkušenost s Ondrovou akademií
Moje zkušenost s Ondrovou akademií, videy či další edukativním materiálem je velmi kladná a pozitivní.
Díky pohledu na investování a to především díky bezpečnému, kontrolovanému a rozmyšlenému přístupu jsem se odhodlala také investovat a nejen pasivně do ETF, ale také stock picking. Cože byl pro mě velký krok. Ale s pomocí akademií od Ondry jsem rozvážně a s podklady nakoupila první akcie a úspěšně v tom pokračuji dál. Všechny akcie mám momentálně v zelených číslech a u některých dosahuji vysokých procent zhodnocení. :) akademii a celkově platformu pro investory velmi doporučuji :) opravdu se investované peníze do vzdělávání v tomto případě vrátí ;)
Investícia, ktorá sa vám vráti.
V Ondrovej akademii a predtým na patreone som už skoro 2 roky, za ten čas som sa naučil nespočetne množstvo nových informácíi, či už od samého Ondru alebo od skusených investorov v komunite. Pripojil som sa ako čerstvý 18 ročný dospelák a teraz, skoro 20 ročný "muž" mám v hlave informácie o investovaní, ktoré by som bez komunity len tak nezískal. Za tieto, skoro 2 roky mám na akciach nezrealizovaný zisk cez 4500€.
Díky Ondro a borci z komunity.
Najlepsia investorska komunita!
Urychlení rozhodování u investic
Ondrova tvorba mi pomohla hlavně urychlit rozhodování u investic, aniž bych strávil desítky hodin na youtube a utratil spoustu peněz za "pokus omyl". Hlavně na aktivním investování (akcie) jsem vyšší desítky procent v plusu během necelých 4 měsíců, což bych s ETFkama nedal ani za 2 roky v bull marketu. Celkově je tvoba na vysoké úrovni a každý si z toho vezme, co potřebuje.
Nejlepší investorská komunita v ČR!
Nejlepší investorská komunita v ČR!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.