Hurtig levering og varerne pakket pænt ind. Fik også en lille gave med, men det beror måske på min charme. 😊 Meget tilfreds med mit køb!
Lisez les avis des autres
Igen en hurtig levering med god og sikker emballering. Flot indpakning så tingene beholder deres værdi, og er spændende at åbne. Cappuccinoerne og æbleskiverne fik hurtigt ben at gå på, for musene... Voir plus
So glad I chose to shop with you.... Fast delivery, personal touches, love the little note and gift that came with my parcel. Love the beautiful Maileg Best Friends coat 😍😍😍..I thought delivery to... Voir plus
Kære jer hos Albert og Emma. Har lige købt en Maileg Prinsessen på ærten mus, som ganske rigtig er en ægte prinsesse, præcis som I har håndskrevet i det fine kort til mig. Den lille pige som skal... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kvalitetslegetøj /Maileg /Juleting og julepynt /Fri fragt i DK ved køb for kr. 99,- /Hurtig levering /Gratis gaveindpakning
Coordonnées de contact
Ny Strandvej 18, A, 4640, Faxe, Danemark
- 42920127
- info@albertogemma.dk
- albertogemma.dk
Demande des avis aux clients
Helt fantastisk service ⭐️
Excellent products. Fantastic customer service.
Fantastic customer service, excellent Maileg products. My parcel arrived super-safely packed to Slovakia. I would highly recommend. Thank you very much.
Skønne produkter og super service.
Tusinde tak <3
Tusinde tak <3
Igen modtog jeg den fineste pakke fra Albert og Emma med et sødt og personligt, håndskrevet kort + lidt sødt. I er simpelthen for skønne - Glæder mig allerede til næste pakke fra jer :)
Albert og Emma havde udsolgt af en vare, som de ikke havde fjernet fra hjemmesiden. Da jeg bestilte den opdagede de fejlen og rettede den ved at give mig en anden, dyrere vare (som jeg selv valgte) i stedet. OG en undskyldning.
Varerne kom hurtigt og alt var perfekt. Megagod service!
Ville gerne give flere stjerner
Ville gerne give flere stjerner. Den bedste shop, med smukke varer og super betjening og service . Kan varmt anbefale at handle her
Tak for en fantastisk service
Jeg bestilte en vare ved dem, som skulle benyttes som fødselsdagsgave.
Foruden gratis indpakning af gaven, modtog jeg et personlig skrevet kort, med en flagranke og lidt slik. Meget flot service!
Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg kigger forbi deres hjemmeside næste gang der skal købes gaver til fødselsdag eller jul.
Mvh,
En meget tilfreds kunde
Meget tilfreds
Elsker at handle hos jer
Elsker at handle hos jer, Tingene bliver sendt forsvarligt pakket og der er altid en lille lækker overraskelse med i pakken. <3
Kæmpe service at der allerede efter…
Kæmpe service at der allerede efter kort tid efter bestilling, får besked på at der var sket en fejl på hjemmesiden. I mit tilfælde var varen ikke på lager. Sådan en service gør at albertogemma er lagt ind i favoritter til en anden god gang👍😋
Perfekt og hurtig betjening
Perfekt og hurtig betjening - ovenikøbet med lang personlig hilsen. Vender gerne tilbage.
En rigtig positiv oplevelse at handle her.
Rigtig flot udvalg til gode priser. Med min ordre var en hilsen vedlagt, med lille overraskelse. Sådan noget elsker jeg bare :-)
Her handler jeg bestemt igen!
Good evening dear Helle & Ghita.
Good evening dear Helle & Ghita.
Forgive me for writing in English....I do read Danish and write but not secure in writing :) I love you Danish, you are my favorite designers.
Many thanks for quick and perfect service, and for the lovely gifts.
Alfons Aberg; I bought 3 as they will be gifts to newborn babies or grandmothers, with a book about Alfons Aberg.
I will definitely let people know about you and I will definitely buy from you again.
Kind regards, Sigga Hanna, Reykjavik, Iceland.
Fine varer😊
Hurtig levering og de fineste varer 😊…
Hurtig levering og de fineste varer 😊 Der var i pakken en lille ekstra ting, en hilsen og slik 👌🏻
Altid super fin service og gode ting 😍
Ingen problemer
Ingen problemer - hurtig levering (trods tilbud og jul). Endda et sødt brev + en lille gave 👍😉
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.