Albert og Emma Avis 405

TrustScore 5 sur 5

4,9

Hurtig levering og varerne pakket pænt ind. Fik også en lille gave med, men det beror måske på min charme. 😊 Meget tilfreds med mit køb!

Igen en hurtig levering med god og sikker emballering. Flot indpakning så tingene beholder deres værdi, og er spændende at åbne. Cappuccinoerne og æbleskiverne fik hurtigt ben at gå på, for musene... Voir plus

So glad I chose to shop with you.... Fast delivery, personal touches, love the little note and gift that came with my parcel. Love the beautiful Maileg Best Friends coat 😍😍😍..I thought delivery to... Voir plus

Kære jer hos Albert og Emma. Har lige købt en Maileg Prinsessen på ærten mus, som ganske rigtig er en ægte prinsesse, præcis som I har håndskrevet i det fine kort til mig. Den lille pige som skal... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Kvalitetslegetøj /Maileg /Juleting og julepynt /Fri fragt i DK ved køb for kr. 99,- /Hurtig levering /Gratis gaveindpakning

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

Den skønneste webshop altid er det som…

Den skønneste webshop altid er det som juleaften når ens pakke kommer. Alle vare er pakket ind i det fineste silkepapir og altid en lille pose med en personlig hilsen og lidt sødt til ganen.
Elsker det. ❤️
Kan varmt anbefales

4 mai 2023

Fantastiske Albert og Emma

Jeg købte det yndigste Maileg badekar på løvefødder hos Albert og Emma. Leveringen var super hurtig, og da jeg åbnede kassen lå en fin lille pakke med papir og bånd på, samt et virkelig sødt kort med personlig hilsen, og en lille pose slik. Jeg må bare sige at jeg blev både glad og varm og hjertet. Sikke fint altså. Det er bare en dejlig oplevelse når nogen har givet sig tid til at glæde andre. Jeg må lige nævne at badekarret var til min dværghamster Niller, og han er iøvrigt meget tilfreds 😄 Tak til i skønne mennesker hos Albert og Emma, i har fuld ud fortjent alle stjerner, for at være ud over det sædvanlige. I har min varmeste anbefaling.

21 avril 2023

Réponse de Albert og Emma

Fantastiske fru Christa Nielsen, vi håber at Niller trives i badekarret. 1000 tak for din søde hilsen og din tilbagemelding.

Utrolig dejlig oplevelse

Utrolig dejlig oplevelse, hurtig levering, utrolig sød og god service, jeg fik en fin bamse til mit barnebarn og en dejlig og sød hilsen, meget fin netbutik 😁🧸😁.

16 février 2023

Skønneste butik

Skønneste butik. Jeg fik min varer pakket fint ind i glimmer silkepapir, en håndskrevet personlig hilsen som også var pakket fint ind i silkepapir + en lille overraskelse. Hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Jeg handler der helt sikkert igen.

7 février 2023

Bedste webshop på alle måder

Hurtig levering, gratis og flot indpakning og skønne ting på webshoppen. Altid med en sød og håndskrevet hilsen samt en lille gratis overraskelse. Den skønneste webshop som har fortjent alle sine stjerner.

27 janvier 2023

Lovely!

Hello, I received your order today and was so happy. Thank you very much. I loved everything, the packaging the candy the heart box and of course the horses! I’m am very happy with how you handled it all. I will be returning to your shop.

Hugs,
Carroll

21 janvier 2023

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Modtog et sæt skønne maileg nisser, hvor en desværre var gået i stykker. Ellers en rigtig fin og omhyggelig indpakning, men posten må have haft travlt..
Reklamerede og fik lynhurtigt fremsendt en ny nisse - med et fint kort og et par små gaver og karameller. Det er sgisme ikke alle steder der yder den service, men tak for det! Jeg sidder med et smil på læben og vil anbefale jer til hver en tid. Tak for handelen.

10 janvier 2023

Albert og Emma får de bedste anbefalinger 🤩

De fineste ting fra maileg kom hurtig med posten 👍
Så fint og æstetisk pakket ind og det sødeste lille personlige kort 🥰
Absolut de bedste anbefalinger herfra 🤩

19 décembre 2022

Réponse de Albert og Emma

Hej Trine, Mange tak for de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for din tilbagemelding, det betyder meget for os.

Hej Karina,
Ghita og Helle

Altid hurtig levering og altid med en…

Altid hurtig levering og altid med en håndskrevet hilsen og lidt ekstra i pakken 🤩

4 décembre 2022

Hej Helle,
1000 tak for de 5 stjerner. Vi er rigtig glade for din tilbagemelding, det betyder meget for os.

Kæmpe anbefaling

Hurtig levering, gratis fragt og indpakning. Ekstra lille gave OG personligt håndskrevet kort. Fed oplevelse ⭐

9 décembre 2022

Hej Stella,
Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med os og pakken. Tak for stjernerne.

Hurtig ekspedition

Gode varer, pæn personlig indpakning,

11 décembre 2022

Hej Ann,
Dejligt at du var tilfreds.
Mange tak for stjernerne.

Super høj serviceniveau

Super høj serviceniveau. Hurtig levering, Ok pris, en lille gratis hilsen, sødt personligt kort, som gav en dejlig positiv energi og varerne var pakket smukt ind. Tænk at have tid til det i denne travle juletid. 🤗

8 décembre 2022

Hej Berit,
Tusinde tak for stjernerne. Vi er rigtig glade for at du var tilfreds med os.

Kan absolut anbefales ☺️

Kan absolut anbefales ☺️
Hurtig levering og respons v. henvendelse

7 décembre 2022

Hej Malene,
Tusinde tak for stjernerne, det betyder rigtig meget for os.