Alensa Avis 2 815

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i mange år købt mine endagslinser ACUVUE Oasis with Hydraluxe hos Alensa og altid modtaget min vare få dage efter bestilling. Derfor anbefaler jeg dem varmt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine linser blev afsendt samme dag, som jeg bestilte dem. I øvrigt vil jeg gerne rose Alensa for deres kundeservice, jeg fik opfølgning på mit problem, som også blev løst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering De bestilte kontaktlinser blev leveret i postkassen inden for få dage. Prisen på de bestilte kontaktlinser lå på en fjerdel af prisen, på samme vare, hos Synoptik (webshop).

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg køber alle mine linser hos Alensa, og der er altid enormt stor forskel på hvor længe det tager linserne at nå frem. Nogen gange tager det uger, og andre gange dage. Dog er det altid ventetiden vær... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de lentilles de contact
  2. Grossiste en lunettes
  3. Magasin de lunettes de soleil

À propos de Alensa

Écrit par l'entreprise

Gratis levering over 499 Kr
Levering er gratis for alle ordrer over 499 Kr og starter ved kun 29 Kr for andre ordrer. Sporingsnumre følger med alle ordrer, og de fleste leveres på mindre end 3 arbejdsdage.

Gratis gaver over 499 Kr
Vælg en spændende gave med dit køb over 499 Kr. Gaver skifter ofte, så følg med.

Hurtig ekspedition
Vi behandler over 200.000 ordrer hver måned, og vi er stolte af at kunne afsende næsten 98% af disse ordrer samme dag.

Altid lave priser
Vi er forpligtet til at tilbyde dig den laveste konkurrencedygtige pris på markedet, og hvis du finder et bedre tilbud, matcher vi det.

Nr. 1 i Europa som leverandør af kontaktlinser
Vi er stolte af at have det største lager af kontaktlinser og tilbehør i Europa, hvilket giver os mulighed for at opretholde lave priser og perfekt service på grund af øjeblikkelig afsendelse.

Rammer af høj kvalitet
Vi fører kun originale produkter fra alle de store producenter. Vores online shop tilbyder mere end 19.000 modeller af briller og solbriller fra mere end 80 mærker, herunder Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger og Prada. Vi har alle stel på lager og klar til afsendelse med det samme.

TOP-kvalitet af brilleglas
Vi får specialfremstillet alle brilleglas til dig i Europa. Til det formål samarbejder vi med verdens førende glasproducenter som Zeiss, Adrial eller Essilor. Vores læger holder de højeste standarder inden for produktion og montering af receptpligtige briller.

Alensa.dk
Den viden og erfaring, vi har fået gennem 20 år på markedet, har hjulpet os med at udvikle et omfattende produktkatalog, et dedikeret kundeserviceteam og millioner af tilfredse kunder.

Alensa anmeldelser

Écrit par l'entreprise

Tak for din anmeldelse!
Vi sætter en stor pris på din mening, og det er nemlig det bidrag som giver os muligheden for at fortsætte med at udvikle os og at forbedre din kundeoplevelse.

Fri fragt & hurtig levering

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 3 sur 5 étoiles

Det trækker ned at man ikke skal…

Det trækker ned at man ikke skal validere med NEMID når man handler samt at man ikke kan vælge levering til pakkeshop, kun til privat adresse. Ellers er alt jo som forventet. Husk at køb gennem Pricerunner, så fratrækkes 20%

8 février 2026

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og for din feedback – den sætter vi pris på.

Vi vil blot gøre opmærksom på, at vi faktisk tilbyder levering til pakkeshop via DAO, så man har mulighed for at vælge den løsning ved bestilling. Skulle det ikke have været synligt i dit tilfælde, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan undersøge det nærmere.

Tak også for tippet omkring Pricerunner 😊

Dejligt og good service

Dejligt og good service

11 février 2026

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os, at du havde en dejlig oplevelse og er tilfreds med servicen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og en god pris

Hurtig levering og en god pris. Sådan!

2 février 2026

Hej Helle!

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du er tilfreds med både den hurtige levering og prisen – sådan skal det være!

Super!

Fast delivery, highly recommend!

30 janvier 2026

Hi!

Thank you so much for your kind review! 😊

Fine priser..

Fine priser..
Men lidt langsom levering, da der sendes fra udlandet, hvilket ikke tydeligt fremgår.

29 janvier 2026

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og din feedback! 😊
Det glæder os, at du er tilfreds med priserne.

Vi beklager, at leveringen oplevedes som lidt langsom, og at det ikke stod klart for dig, at varerne blev sendt fra udlandet. Det er vigtigt for os, at vores kunder har den rette forventning til leveringstid og -sted, så det tager vi til os og vil arbejde på at gøre mere tydeligt i vores information.

Tak igen for din ærlige feedback – det hjælper os med at blive bedre!

Hurtig levering! :)

Jeg stod og skulle på skiferie og havde pludselig ingen kontaktlinser tilbage. Jeg bestilte derfor hos Alensa med ekspreslevering torsdag, og allerede fredag morgen havde jeg modtaget pakken.

Det er simpelthen perfekt timing og virkelig god service!

Jeg kommer helt sikkert til at købe mine linser hos jer fremadrettet. Stor anbefaling herfra 🙌

22 janvier 2026

Hej!

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 🙌

Vi er virkelig glade for at høre, at ekspresleveringen nåede frem i tide til din skiferie – timing er jo alt i sådan en situation!

Det betyder meget for os at vide, at du har haft en god oplevelse med både levering og service.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen reklamationsret

Mine ene brille stang blev løs og selve hængslet træt, hvilket resulterede i at den til sidst knækkede helt af.
Jeg forsøgte mig med at lime den fast, hvilket selvfølgelig ikke var muligt.
Fordi jeg selv har forsøgt at reparere dem bruger Alensa det som en undskyldning for ikke at erstatte dem. Ingen logisk tænkning bare et smuthul som de glædeligt bruger!

29 janvier 2026

Hej Mads,

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med brillen. Desværre var det ikke muligt for os at reparere eller erstatte den, da brillen var blevet limet af kunden selv. Påføring af lim beskadiger ofte hængslet og materialet yderligere og gør en korrekt reparation umulig.

Som tydeligt angivet i vores vilkår og betingelser må briller ikke forsøges repareret eller ændret af kunden selv, netop fordi det kan forhindre en efterfølgende professionel vurdering og reparation. I disse tilfælde bortfalder reklamationsretten.

Det er derfor ikke et “smuthul”, men en fast og nødvendig del af vores betingelser, som gælder for alle kunder. Vi anbefaler altid at kontakte os, så snart der opstår et problem, så vi kan hjælpe bedst muligt.

Det er nemt at bestille

Det er nemt at bestille, ordren kommer til tiden - God service.
Jeg er glad for produktet kontaktlinser som aldrig fejler noget

20 janvier 2026

Réponse de Alensa

Hej Karina, tak for din anmeldelse :) Vi er glade for at alt fungerer godt. Vh, Alensa

Gode priser

Gode priser, god kommunikation,hurtig levering

15 janvier 2026

Hej Niels, tak for din anmeldelse :) Vh, Alensa

Næsten helt perfekt

Helt perfekt, bortset fra en enkelt vare med op til 3 ugers ventetid.

14 janvier 2026

Hej Jens,

Tak for din feedback! 😊
Vi er glade for, at oplevelsen næsten var helt perfekt, og tak for din forståelse omkring leveringstiden på den ene vare.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, og super hurtig levering.

22 janvier 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for, at du oplevede nem bestilling og hurtig levering.

Fantastisk

Gode priser, fantastisk hurtig levering.
Jeg er kunde i flere år! Kan anbefales.

26 août 2025

Hej Tatjana, mange tak for din anmeldelse :) Mvh, Alensa

Noté 3 sur 5 étoiles

Utrolig lang leveringstid

Utrolig lang leveringstid. når man søger via track and trace så viser deres leverandør ikke korrekt status. bestilte linser den 22/12 2025, og har dags dato stadigvæk min pakke liggende i Tjekkiet(06/01 2026).

6 janvier 2026

Réponse de Alensa

Hej Jakob, tak for anmeldelsen! Vi beklager at du endnu ikke har fået din pakke. Din bestilling er faktisk fra den 29/12.
Det ser desværre ud til at levering af din ordre gik i stå som du skriver. Vi skal kontakte GLS vedr. status af din ordre med det samme. Vi beklager ulejligheden!

Fast

Fast, reliable and professional. I’ve been relying on Alensa for my contacts for 2 years now with no issues.

15 décembre 2025

Réponse de Alensa

Dear Gerard, thank you for your feedback. We are happy to provide you a service you are satisfied with. Best regards, Alensa

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus