- Magasin de jacuzzi
- Fourisseur de construction de jardin
- Fournisseur d'enceintes de terrasse
- Spa en extérieur
All4Spas leverer utendørs spabad fra Norspa – utviklet for nordiske forhold med fokus på driftssikkerhet og energieffektivitet. Vi leverer også mye annet inn hage og utemiljø - som terrassetak, hagestuer, paviljonger, boder, hagehus og komposittgulv.
Inger Floods veg 12, 3676, Notodden, Norvège
- +4740533300
- all4spas.no
For ein fantastisk service frå all4spa!!
Tusen takk til han i all4spa som hjalp meg med å få ny pumpe til mitt lazy-spa så vi får brukt det igjen! Frå bestway,må si bestway var ikkje behjelpelig i det hele tatt! Så uten hans hjelp hadde eg vel fortsatt ikkje fått noe hjelp frå de! Så sku ønske det fantes fler som deg selv om dette ikkje hadde noe me all4spa og gjer! Så Tusen takk!
Hyggelig betjening og god service☺️
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, alltid hyggelige og behjelpelige.
Meget god mottagelse ved henvendelse og…
Meget god mottagelse ved henvendelse og bestilling av spa bad. Følger opp hele veien fra bestilling til ankomst. Svarer alltid opp spørsmål, med gode råd enten over telefon eller e-mail. Rask levering av tilleggsprodukter. Badet svarer helt til de forventninger som er angitt i brosjyrer.
Meget fornøyd med kundeservice
Meget fornøyd med kundeservice. Svarer fort og personlig. Pruduktet ser ut til å være bra kvalitet. Men det vil jo tiden vise. Dyr frakt for hjemmelevering.
Trygt og helt ok
De svarte på Facebook, varene kom som avtalt og ingen skjulte avgifter og slikt. Eneste minuset er at man må lede godt hva som følger med og ikke, dersom du ønsker varen levert til døra er dette noe du dekker selv.
Er nokså fornøyd, billig og bra