Lisez les avis des autres
Op de site worden verzekeringen aangeboden welke in werkelijkheid het dubbele kosten. Je wordt misleid met een lage prijs die niet overeenkomt met de waarheid.
Pas op met offertes, in werkelijkheid dubbele prijs…
Na jaren mijn scooter verzekerd bij hun…
Na jaren mijn scooter verzekerd bij hun te hebben blijkt dat je geen schadevrije jaren op bouwd dus geen royementsverklaring krijgt omdat zij zogenaamde goedkope verzekeringen aanbieden, dus dan ben je verplicht om bij hun te blijven.
Dus niet!!!
Voogd&voogd speelt het spelletje keihard mee zij sturen je naar alpina en alpina wijst weer naar voogd&voogd.
Dus mensen wees alert en doe geen zaken met die 2 partijen een en al oplichting.
Oplichterij
Ontvang verschillende informatie van verschillende 'namen' uit Alpina. Blijken informatie niet correct te verwerken, geven geen antwoord op vragen. Wanneer je veelvuldige schade meld wordt deze afgeschoven/ontkent, wanneer je opvolgende schade meld wordt deze wederom afgeschoven/ontkend. Doen helemaal niets voor je, schijnpraktijken. Oplichters.
Pizzorna brukar vara goda där
Pizzorna brukar vara goda där. Men vet inte vad som hände denna gången. Vi beställde tre pizzor. Men ingen kunde njuta av pizzan. Va så smaklöst. Och för mycket tomatsås som va lixom lite tjock i konsistensen. Kanterna va brända på min mans pizza. Vi kommer tyvärr inte köpa för igen. Andra gången som vi blir missnöjda där
Pure oplichters
The insurance for a scooter ( old) one…
The insurance for a scooter ( old) one , is 18.88euro a month. Other companies max under 10 euro. Somewhere around 5 euro. I been with them for 2 years, no claims ,yet every year it keeps going up . Its voogd & voogd ( belongs to alpina).
Oplichting - Fraudeurs
Brief ontvangen dat ik zogenaamd een zorgverzekering bij deze organisatie heb - ZEER ZEKER NIET. OPLICHTING! En nog allemaal lulverhalen over financiële zaken… (nooit van dit bedrijf gehoord of iets gelezen) Meteen de brief weggegooid.
En hoe komen deze idioten aan mijn exacte gegevens? Creep
geld wolven
ik heb een auto overgenomen van mijn zoon, dus op mijn naam gezet. wil hem bij alpina verzekeren omdat ik daar al mijn verzekerd heb. ze verzekeren de auto niet omdat mijn zoon een bonus malus heeft van -4 en alpina ervan uitgaat dat hij de regelmatige bestuurder blijft ( onterechte aanname). dus ik kan ik (wat nu mijn eigendom is) niet bij alpina verzekeren. een belachelijke situatie. ze willen alleen geld vangen ( wat in mijn geval zo is want heb nog nooit een schade o.i.d. gemeld) en zijn bang om maar iets uit te keren. ik ga nu voor alle overige verzekeringen een ander zoeken en geen alpina meer.
Chaoten
Ze zijn nog niet eens in staat om binnen een week een offerte om te zetten in een polis. Wanneer je daarover belt krijg je vervolgens een stuk onbenul aan de telefoon die niet weet waar je het over hebt. Als ze zeggen:”u wordt teruggebeld”, ga daar dan ook maar niet vanuit. Het is mij nog niet overkomen.
Reageren niet
Scooter gestolen. Aangifte gedaan en schade gemeld. Krijg echter geen reactie, geen bevestigingsmail, niks.
Niet overwegen
Erg slechte service. Ze doen er werkelijk alles aan om niet uit te betalen bij een echt oprecht schadegeval. Altijd hebben ze een clausule of uitsluiting voor handen om de claim te weigeren. Alsof er een bot aan het werk is. Computer says NO!
Lekker een andere maatschappij zoeken!
Oplichters
Jezus
Jezus! Ik wens dat ik had hier eerder door gelezen! Ik ben in onbeschaafd manier behandeld door Alpina! Hoe dit soort van bedrijven krijgen vergunningen om zaken te uitvoeren is schandalig!
poor service
I informed Alpina to change my address before the start of my policy. A few months later I received the policy on the wrong address. When I inquired about this, I was informed the policy was made 2 months before it started and it could not be changed. Also that the policy was linked to the address and nothing could be claimed. Alpina suggested I take out another policy instead and pay again. I was not informed of any of this before. Very poor service. I do not recommend.
Nee ga niet naar Alpina voor je…
Nee ga niet naar Alpina voor je verzekeringen
slecht bedrijf
ze vergeten jou terug te bellen na een stormschade. Je moet er zelf achteraan gaan. Ook nadat De expert heeft een akkoord heeft gegeven. Maar ze willen niet uitbetalen
The company is unbelievably slow
The company is unbelievably slow. I have been waiting for 18 days for the insurance approval of my mobility scooter. They say it's delayed due to a high workload. Managing this workload is your responsibility! If necessary, hire more staff or change the system, but this is unacceptable. I haven't been able to use the scooter for 18 days, it's just sitting in front of my door. What a joke of a company!
They are simply irresponsible
They are simply irresponsible. They get the money and do not provide any invoice. They are just ...
Grootste oplichters die ik ooit in mijn…
Grootste oplichters die ik ooit in mijn leven ben tegengekomen!! Hoe bestaat dit bedrijf nog?? Ik heb 1x in mijn leven een schade gemeld en dat vinden ze TEVEEL! Daardoor willen se direct geen nieuwe verzekering meer afsluiten!! Je mag dus nooit schademelden want anders mag je opflikkeren!! Wat een vieze smerige achterlijke idioote bedrijf is dit zeg
Wat een vreselijk bedrijf is Alpina
Door grote foute bij alpina was ons voertuig onverzekerd. Terwijl wij een polisblad en groene kaart hadden ontvangen en de rekening hadden betaald.
Dus nietsvermoedend waren we onverzekerd.
Helaas hierdoor op de zwarte lijst gekomen. En is het voor ons moeilijk een andere verzekering af te sluiten voor 5 jaar lang.
Heel veel gebeld met alpina en legde de verantwoordelijkheid bij onszelf neer en wilde ze niet mee werken aan een rectificatie. Zo’n vreselijk bedrijf heb ik nog nooit mee gemaakt.
Het is een slechte bedrijf
Had mijn auto in de verzekering. Auto verkocht in januari..krijg ik een rekening van 75 € voor een auto die ik niet meer in bezit hebt .tot 1 juli betalen .is dit normaal ...? Nee
Wel bij alpina
En savoir plus sur les différents types d'avis.