Voogd & Voogd Verzekeringen Avis 93

TrustScore 1 sur 5

1,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

GROOTSTE OPLICHTERS EVER!!! DOE GEEN ZAKEN MET DEZE RATTEN. MIJN PREMIE WAS 67 EURO AUTOVERZEKERING EN INEENS WERD HET 137 EURO . EN MOEST IK MET TERUGWERKENDE KRACHT ALLE MAANDEN IN 1X BETALENM ZOGE... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

5 augustus aanrijding gehad in parkeergarage van Geleen Ik stond stil en iemand rijd tegen mij aan . Schadeformulier ingevuld en duidelijk aangegeven op het formulier dar ik stil stond , wat ook d... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Al 9 jaar verzekerd en maandelijks netjes op tijd betaald. In eens zeggen ze een betaling te missen en hebben ze de dekking opgeschort. Ik dacht met een telefoontje dit misverstand op te kunnen loss... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

GROOTSTE OPLICHTERS EVER!!

GROOTSTE OPLICHTERS EVER!!! DOE GEEN ZAKEN MET DEZE RATTEN.
MIJN PREMIE WAS 67 EURO AUTOVERZEKERING EN INEENS WERD HET 137 EURO . EN MOEST IK MET TERUGWERKENDE KRACHT ALLE MAANDEN IN 1X BETALENM ZOGENAAMD WAREN MIJN SCHADEVRIJE JAREN INEENS OP 0 TERWIJL HET 10 IS. DIT FLIKKEN ZE DUS BIJ IEDEREEN. WEES GEWAARSCHUWD HET IS EEN CORRUPTE BENDE

11 avril 2026

Geen aanrader!!

Geen aanrader!!
Mijn blikschade, die ik al op 13 december 2025 heb gemeld, is nog steeds in behandeling. De afhandeling duurt extreem lang en de communicatie laat echt te wensen over.
Dit zorgt voor veel frustratie
Als je een autoverzekering wilt afsluiten, raad ik deze verzekeraar zeker niet aan.

18 mars 2026

1 ster is teveel

1 ster is teveel. Al 11 weken zonder auto. Kan nerfens heen. Allrisk verzekerd. Elke week zeggen ze dat het vrijdag rond zal zijn, om vervolgens te zeggen dat het weer een week duurt. En dt al 7 weken lang. Liegen alles bij elkaar. Opeens hebben ze het veslag van het schadebedrijf nog niet en geven ze hun de schuld. Maar die hadden het 7 weken geleden al opgestuurd. Het is echt niet te filmen.

17 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met Voogd & Voogd is helaas zeer teleurstellend.

Sinds oktober 2025 loopt mijn schadezaak en tot op vandaag is deze nog steeds niet correct opgelost. De communicatie is erg slecht. Mijn tussenpersoon reageert bijna niet, waardoor ik vaak zelf moet blijven bellen en vragen naar de stand van zaken.

Daarnaast ben ik het niet eens met de manier waarop de expert mijn auto heeft beoordeeld. Mijn auto is door de expert total loss verklaard, terwijl ik ernstige twijfels heb over deze beoordeling. Het lijkt alsof er meer wordt gedacht vanuit het perspectief van een autohandelaar dan vanuit het belang van een verzekerde klant.

Ik heb het gevoel dat mijn belangen als klant niet serieus worden genomen. In plaats van een eerlijke en transparante schadeafhandeling, word ik onder druk gezet om mijn auto in te leveren.

Na maanden wachten en weinig communicatie verwacht je als klant toch een professionele en klantgerichte behandeling. Helaas heb ik dat in dit dossier niet ervaren.

Ik hoop dat Voogd & Voogd hun manier van communiceren en schadeafhandeling verbeteren, want mijn ervaring tot nu toe is allesbehalve positief.

12 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Al 6 weken zonder auto in het buitenland.

6 weken geleden heeft mijn auto in Spanje stormschade opgelopen en direct bij de officiële BMW dealer afgeleverd om de schade op te nemen. Dit rapport is naar V&V gestuurd en we zitten nu al die tijd te wachten op een SPOED desk expertise. Deze is er nu maar daar moet iemand bij V&V weer zijn goedkeuring aan geven voordat het door hen naar de volgende tussenpersoon kan worden doorgestuurd voordat de BMW garage in Spanje kan beginnen met de reparatie.
Ik begrijp niet dat Nationale Nederlanden met een tussenpersoon werkt die zulke erbarmelijk slechte recensies van hun klanten krijgt.

11 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

schadeclaim

5 augustus aanrijding gehad in parkeergarage van Geleen
Ik stond stil en iemand rijd tegen mij aan .
Schadeformulier ingevuld en duidelijk aangegeven op het formulier dar ik stil stond , wat ook door de tegen party is bevestigd.
de verzekeraar heeft besloten dat ik ook schuldig ben en dat ik daardoor terugval naar 10 schadevrije jaren van de 26 en een hogere premie moet betalen.
al met al ik vind dit diefstal.

5 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zelfs een ster is te veel

Zelfs een ster is te veel, treden op als verzekeraar maar zijn een agent met samenwerkende partners, beweren dat ze als gevolmachtigde van de verzekeraar de schade mogen afhandelen.
De verzekeraar Allianz weet van niets, en voogd en voogd claimt van alles en nog wat telkens meer
Wij zijn vooruitrijdend aangereden door een achteruit rijdend voertuig en zouden inmiddels ruim 2000 euro moeten betalen om de no claim bonus te behouden

28 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen fijne partij, reageren slecht en zeer "klant" onvriendelijk

Begin december heeft iemand die via voogd.com is verzekerd tegen onze geparkeerde auto aangereden.

Netjes berichtje achtergelaten, schadeformulier ingevuld. Duidelijke situatie, geen discussie.

Nu meerdere weken later nog steeds niets gehoord van de verzekering van de tegenpartij dus maar contact opgenomen.

De medewerker van Voogd.com kwam over alsof ze niet heel veel plezier heeft in haar werk en projecteerde dat op mij.

Zeer onprofessioneel en blij dat ik niet via deze verzekeraar verzekerd ben.

27 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen enkele vorm van contact te…

Geen enkele vorm van contact te krijgen. Aanrijding gehad met minimale schade. Tegenpartij heeft een veel te hoog bedrag doorgegeven. Melding van gedaan, niks meer vernomen. Wel 5! Tredes teruggezet

27 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Datum van de gebeurtenis is oud en nieuw 2022 naar 2023, geen 18-01-2026Na 20 jaar trouw iedere maand betaald…

Na 20 jaar trouw iedere maand betaald voor mijn inboedelverzekering. Is er brand geweeest bij mij, dat was aangestoken om dat iemand de kachel aanstook met een brandbarevloeistof. Dat ging dus fout en hij gooide dat flesje met brandstof over 2 personen die achter hem zaten. Nu komt het politie ga mij de schuld en er was geen vloeistof gebruikt. De dader heeft na enig aandringen van mijn kant zijn verhaal gedaan bij zijn verzekering. Na controle was zijn verzekering van overtuigt dat het met vloeistof was gebeurt, de brand bij mij en de 2 slachtoffers hebben hun verhaal ook bij de politie gedaan. Maar die 2 raporten zijn nooit bij elkaar en tot 1 raport gemaakt. Dus mijn verhaal is anders dan wat de agent in zijn verklaring heeft geschreven. V&v weet niet eens dat er slachtoffers zijn gevallen. Dat gaat wel via de daders zijn verzekering. Ja want die erkende het echte verhaal. Dus v&v had contact moeten opnrmen met die andere verzekering en daar alle schade opverhalen. Maar nee ik ben nu een oplichter en ben uit de verzekering gegooit en op de zwartelijst gezet als een oplichtende frouderende onbetrouwbaar persoon. En heb nu alleen maar gezeik en gezeur, want ik ben ja een echt slecht mens. Nee altijd netjes betaald in die 20 jaar en nooit echt aanspraak gemaakt op mijn verzekering. En dan heb je wat gooien ze je er zonder enig info van mijn kant er uit. En ben nu getekend voor mijn leven bij toekomstige aanschaf van verzekeringen in welke vorm dan ook. Bedankt voogd &voogd verander die naam want jullie werkwijze is anders dan dat jullie met die naam willen uitstralen. Jullie zitten er alleen maar voor je zelf en niet voor jullie betalende klanten. Ik kan me hier zo kwaad over maken. Want ik kan er niks aan doen is mij gemeld door mijn tussen persoon.

18 janvier 2026

Wat een nare maatschappij

Ik dacht met een telefoontje dit misverstand op te kunnen lossen nadat ik de screenshots van mn afschrijvingen gemaild heb. Krijg een onbeschoft antwoord en ik moet allerlei dingen doen om misschien de dekking weer in orde te krijgen….
Wat een stelletje amateurs! Ik heb een andere verzekeraar opgezocht

7 janvier 2026

Waardeloos

Incasso over het hoofd gezien omdat er even te weinig geld op stond. De maanden er op wel netjes incasso betaald via auto incasso tot ik ineens een brief kreeg van de rds dst ik een boete kreeg van 400 euro voor onverzekerd rond rijden. Ze hebben mijn verzekering stop gezet zonder een belletje of een brief te sturen. Hebben 2 keer een aanmaning gestuurd naar een oud mail adres die ik al 2 keer heb veranderd via hun app maar toch telkens weer emails ontvangen op de oude mailadres. Zou hier nooit verzekeren.

21 décembre 2025

Onacceptabel lange afhandeling.

Eenzijdige autoschade gemeld op 14 oktober 2025. Auto vrijwel direct total loss verklaard, alle stukken zijn aangeleverd. 67 dagen later wachten we nog steeds alleen op de uitkering. Ondanks herhaaldelijk nabellen geen voortgang. Ondertussen betalen we voor een auto die er al lang niet meer is. Onacceptabel lange afhandeling

19 décembre 2025

Verzekerd van onvrede.

Verzekerd van onvrede.
Wat een waardeloze maatschappij.
Waterschade gehad met veel gevolgschade. niets uitgekeerd; niet het onderzoek en niet het herstel. Reden zou een bouwkundige fout zijn.....
Wat een farce!

12 décembre 2025

Meer dan 10 jaar verzekerde geweest

Inboedelverzekering. Iets waar je liever geen beroep op doet.

Is dat na meer dan 10 jaar wél nodig dan draait deze verzekeraar de context van de zinnen zo om, om puur zijn gelijk te halen. Resultaat 2000 euro aan schade en die moest ik ook weer betalen om te vernieuwen.
Ik ga mij uitschrijven en raadt het iedereen af om hier verzekerd te zijn.

9 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus