Har været rigtig god kunde i Matas Waterfront Hellerup - men det er da helt slut nu - købt tre gaver på nettet - afhenter i Waterfront butikken og beder om at få byttemærke på - Men nej det skulle je... Voir plus
Lisez les avis des autres
Nytorv kbh. De unge medarbejdere har mere travlt med at stå og snakke med hinanden en af tage dig af kunderne. Ellers bare dårlig betjening og udvisende ligegyldighed.
Denne anmeldelse drejer sig om Matas på Stengade i Helsingør! Tirsdag d. 31/3 = pengedag gik jeg derind for at købe et naturmiddel mod allergi, men den temmelig uvenlige ekspedient kunne kun... Voir plus
Er stamkunde i Matas. Får professionel vejledning hver gang, gode tilbud, prøver og gaver med. Deres råd om hudplejeprodukter virker! Magen til god service skal man leve længe efter! I gør det g... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Dårlig stil/konkurrence
Dårlig stil/konkurrence
Deltager i spil via matas app. Og vinder et matas stribe produkt.
Som skal hentes inden x antal dage. Varen forfindes ikke i butikken og næste gang det kommer varer er det ikke muligt at hente gaven da x antal dage er overskredet.
Medarbejder ringer til kundeservice som fortæller at i henhold til konkurrence regler er det bare ærgerligt. Der står at hvis varen ikke længere er på lager... jeg tænker et matas stribe produkt altid er på lager i matas. Den var bare lige udsolgt i dag.
Virkelig dårlig stil af Matas.
Bestilte varer lørdag d 13.9
Bestilte varer lørdag d 13.9. Webshoppen reserverede beløbet. Annulerede ordren mandag d 15.9. Pengene har de stadig. Har forsøgt at korrespondere via kundeservice men skiftende medarbejdere på min sag hjælper ikke. Alle relevante bilag er indsendt. HVOR ER MINE PENGE
Indstilling til “Årets medarbejder” i Matas
Anmeldelse til Matas Bramming
Jeg vil meget gerne rose jeres medarbejder Frederik for en helt særlig god oplevelse i butikken.
Han tog sig virkelig tid til at fortælle og vejlede om de parfumer, vi var i tvivl om, og gjorde det på en så engageret og behagelig måde, at jeg simpelthen fik lyst til at købe en parfume – ikke fordi jeg manglede den, men for at gengælde den fantastiske kundeservice, han gav.
Det er sjældent, man møder så oprigtig interesse og vilje til at hjælpe, og det fortjener stor ros. Jeg har allerede fortalt om oplevelsen til andre, og de har også nævnt, at de har haft samme positive oplevelse med Frederik i butikken.
Jeg håber virkelig, at både chefen og Frederik får denne besked, for det er sjældent, jeg skriver anmeldelser – men denne oplevelse var så god, at den skulle deles.
0 stjerner til Matas på Skibhusvej
Jeg har nu 3 gange handlet ved Matas på Skibhusvej, Odense indenfor de sidste 1, 5 år, og jeg kommer der ikke mere.
En lidt ældre lyshåret kvinde, der meget gerne vil tage styringen i butikken, og meget gerne vil overtage kunderne, når der tydeligvis ikke er mange i butikken (stakkels de andre ansatte), er ekstrem dominerende, arrogant og på ingen måde service minded.
Ubehaglig, usympatisk adfærd og personlighed, og følte slet ikke, at jeg skulle have lagt mine penge der.
Hun virkede meget mistroisk, slet ikke afslappende og smilende, som man forventer, og regner med i sådan en butik.
3. og sidste gang jeg havde handlet der, nedværdigede hun sig selv til at komme løbende efter mig på vej til parkeringspladsen.
Jeg var meget overrumplet af hendes “løben efter mig”
Med et “hej du der”, jeg vil lige se, hvad du har med dig.
Indtil hun så, at jeg ikke havde nogen taske med mig, men min tlf og det købte produkt.
Troede efter 2. gang, at det var mig, der “så spøgelser”, men fik så bekræftet det i stor stil ved sidste besøg.
Jeg er mørk i huden, har det mon noget at sige her? 🤷🏻♀️
Vil Matas være sig selv bekendt og skabe et bedre ry for butikken, så burde hun ikke længere være bestyrer (hvis det er dét, hun fejlagtigt er) eller arbejde for kædens Image ud ad til👎
Det er ikke de fem kroner!
Det er ikke de fem kroner!
Ser er vare, hos MATAS, til 114,95 🙂
Efter medlemsrabat blev det 119,95 🥵
MATAS havde ikke fået opdateret prisskiltet derfor skulle jeg betale 119,95, det er ikke de fem kroner. Mere princippet i dårlig kunde pleje.
MATAS er har Deres principper og jeg har mine 🤣
Heldigvis er der andre butikker 😁
Jeg skal nok fortælle vidt og bredt om MATAS måde at prissætte og den "gode" kundeservice 😆
Dårlig kundeservice
Jeg har købt det forkerte insekt control middel da de har ændret emballagen af dem som jeg plejer at købe og var meget tidsfreds med. Desværre virkede den anden produkt som hedder Green Protect overhovedet ikke. Jeg har 3 ikke åbnede pakker som jeg vil gerne bytte til den anden mærke men fordi jeg ikke havde gemt kviteringen vil de ikke hjælpe mig og jeg har bare smidt pengene i skraldspanden!
Solid afvisning af olie; vedr.Udos choice med bismag.
Jeg havde købt en flaske olie 500ml Udos choice i Matas Stenløse den 11.8.25, som viste sig at have en ubehagelig bismag.
VI VAR TO PERSONER DER SMAGTE DET SAMME, UBEHAGELIGT.
Jeg gik i Matas for at få den byttet.
Jeg blev modtaget af to personaler, den ene person lugtede til indholdet og mente ikke, at der var noget galt uden at smage på det.
Så steg mistænksomheden vedrørende min henvendelse. Den anden person fortalte så at jeg slet ikke kunne få den byttet, når jeg ikke havde en kvittering. Jeg ville fremvise en udskrift fra min konto med det særlige specielle beløb fra 11.8., som kun kunne være den Udos olie på tilbud!!
Det blev afvist, det kunne heller ikke ses i deres"SYSTEM", hvor mit medlemsskab er!! Jeg troede det var nok, men nej. (Jeg havde jo tillid til at Matas sælger vare uden fejl.)
Jeg kommer jo ikke langvejs fra med en flaske olie for sjov.
DET MEST YDMYGENDE SOM KUNDE var, i den grad at blive mødt med så meget mistænksomhed og klare afvisninger.
"Ingen kulance fra nogen steder var der her og ingen service for kr 199,96.-
Jeg kom i god tro over at få en god service.
En god service fra Matas ville være, at have tillid til sine kunder og hurtigst få byttet den flaske!
(Der var kun taget lidt af den før vi havde fået nok!)
Din anmeldelse skal ikke skrives her
Det her er altså ikke Matas trustpilot side, i skriver på den forkerte og får derfor ikke respons på jeres anmeldelser
- den rigtige hedder Matas webshop
Misvisende pris og forkert returinfo.
Misvisende pris og forkert returinfo.
Annoncepris med tilbud149 kr., men i butikken kostede varen 179 kr. Brugte 50 kr. i bonuspoint, betalte 129 kr. Næste dag måtte jeg reklamere, da den var defekt – og blev fortalt, at jeg normalt skulle betale differencen på 50 kr. for erstatningsvaren. Det er forkert ifølge forbrugerloven. Føles som uklare regler og dårlig information.
Men sådan kan man jo få kunder til at gå i normal i stedet.
Jeg abonnerer på Puori Omega 3…
Jeg abonnerer på Puori Omega 3 fiskeolie og valgte en gang om måneden, flasken koster normalt 320 kr for en måned så det gav mening at spare de ekstra 70 kr pr måned. D 14 juli får jeg en mail om den ikke er på lager, men den er på lager i 256 af deres butikker i landet. Ringer til dem, og spørger hvor længe jeg skal vente, jeg abonnere netop på den fordi jeg har et behov for den! Får at vide jeg desværre bare må vente, da deres systemer ikke taler sammen.. ikke en gang noget med at tilbyde mig at få den til samme pris, nu gik jeg i Matas Lyngby og forklare kort men hun tilbyder det heller ej, de ligner os allesammen nogle som er træt af deres arbejde og megrt arrogante!
God service og råd hos Matas Korsør
Både rigtig god service og gode råd fra Sandra hos Korsør Matas. Kan helt klart anbefales.
Matas Nørrebro Bycenter :
Matas Nørrebro Bycenter :
Efter lang ventetid ved afhentnings kasse måtte jeg give op og gå videre uden min pakke.
To kvindelige medarbejdere bag en anden kasse står og snakker sammen, uengagerede medarbejdere og ligeglade med kunderne.
Kundeforagt i Ro's Torv
Jeg var i Matas Ro's Torv i Roskilde for at afhente et RF-apparat (hudplejeapparat) til 2000 kr. som jeg havde købt i webshoppen. Jeg formoder at købet er i den højere ende af de gennemsnitlige køb hos Matas.
For at bruge apparatet skal man bruge noget gel. I min naivitet troede jeg, at det kunne jeg lige tage med, når jeg hentede min pakke.
Men nej. På trods af, at en gel skulle være på lager i butikken iflg. matas.dk, så kunne jeg ikke finde den og bad om hjælp. 1. medarbejder var bare totalt uengageret og nedladende og sagde, at det kunne hun ikke hjælpe med og at selv måtte finde varerne ONLIIIINE. Så jeg lagde de 2 cremer til 500 kr., jeg ellers ville have købt, på disken og tog min pakke for at gå.
Der var imidlertid også en anden medarbejder til stede, så jeg spurgte hende, om hun kunne hjælpe mig med at finde en gel, så jeg kunne benytte det dyre apparat. Men nej, det kunne hun så ikke. Det korte resume af samtalen med nu begge medarbejdere var: Det skal du købe ONLIIIINE. ONLIIIIINE. ONLIIIINE. Da forstod jeg til fulde på deres attitude, at de ikke GAD hjælpe OG at jeg var til besvær.
Jeg er klar over, at der ikke er status i at yde kundeservice til en 55-årig kunde, når man er 20 år. Men måske man skulle overveje, at det er de ældre kunder, som har brug for dyre hudplejeprodukter OG har pengene til at købe dem.
Jeg var medlem af Matas Plus og samlede derfor mange indkøb af varer, som Matas sælger, for at optimere fordelene. Det medlemskab er nu slettet, og jeg nøjes med at være gratis medlem af Club Matas, så jeg kan benytte mig af de bedste af medlemstilbuddene.
Ellers vil jeg tilstræbe at købe kosmetik, hud- og hårprodukter, personlig pleje, kosttilskud, visse madvarer og kemikalier andre steder end i Matas.
Webshoppen fungerer rigtig godt, men det opvejer ikke den kundeforagt, man møder i begge butikker i Roskilde. Jeg kan se her på TrustPilot, at jeg langt fra er alene med min oplevelse.
Når det nu er så hårdt at have med kunder at gøre midt i arbejdstiden så foreslår jeg, at I bare lukker butikkerne og nøjes med at sælge online. For det er det, I er bedst til.
Dårlig kundeservice
Den enlige Stjerne jeg giver gælder en dårlig service i Matas Skovlunde. Ekspedienten var mut og uengageret. Sagde ikke mange ord. Jeg følte mig absolut ikke velkommen, så der kommer jeg ikke mere.
Varerne jeg købte var ok.
Jeg elsker Matas
Jeg elsker Matas
De har et bredt udvalg af produkter og jeg har især en kærlighed til deres striber
Utilfredsstillende og uprofessionel håndtering af returnering af butikschefen i Matas på Taastrup Hovedgade!
Jeg henvendte mig i Matas på Taastrup hovedgade med henblik på at returnere nogle gaver, som var købt online. Jeg medbragte både byttemærker og den digitale kvittering, og sagde til medarbejderen, at jeg ønskede beløbet refunderet kontant, da jeg gerne ville undgå yderligere ventetid på 1-2 hverdage for tilbagebetaling til betalingskort.
Desværre blev min henvendelse håndteret yderst utilfredsstillende. Butikchefen som intervenerer sig oplyste, at kontant refundering ikke var mulig grundet manglende kontantbeholdning i butikken. Jeg accepterede dette og foreslog i stedet, at beløbet kunne tilbageføres til kortet, hvilket dog også blev afvist. Årsagen, ifølge butikkens chef, var at jeg ikke kunne fremvise en FYSISK bon – til trods for at købet var foretaget online, og jeg kun havde det i digital form.
Da jeg påpegede dette flere gange og spurgte, hvordan jeg skulle kunne fremvise en FYSISK bon, når gaverne er købt online og jeg har byttemærkerne + kvitteringen i digital form og ikke i FYSISK form, det kunne hun ikke besvare på og blev ved med at gentage at det skulle fremvises i FYSISK form.
Situationen endte med, at jeg modtog et gavekort på det fulde beløb, hvilket ikke var den løsning, jeg som kunde foretrak.
Jeg følte mig hverken imødekommet eller behandlet med den professionalisme, man som kunde med rimelighed kan forvente. Særligt skuffende var det at opleve en chef, som ikke alene fremstod uforstående over for almindelige procedurer for onlinekøb, men som også gav misvisende information og ikke udviste nogen form for forståelse eller fleksibilitet.
Alt i alt en ubehagelig og frustrerende oplevelse, som desværre har gjordt at de har mistet mig som kunde!
Dårlig service i Matas, Storcentret Esbjerg
Anmeldelse: Dårlig service i Matas, Storcentret Esbjerg
Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse i Matas i Storcentret Esbjerg den 2 Juni 2025 Kl ca 17:15 . Personalet virkede hverken imødekommende eller hjælpsomme, og det føltes nærmest som om, man var til besvær som kunde. Jeg stod og ventede længe uden at få nogen form for hjælp, selvom der var medarbejdere, der tydeligt så mig og ikke havde travlt. Da jeg endelig henvendte mig, blev jeg mødt med en kort og uengageret attitude, som på ingen måde gav lyst til at handle der.
Det er ærgerligt, for jeg har tidligere haft gode oplevelser i andre Matas-butikker. Men serviceniveauet i denne afdeling var langt under, hvad man kan forvente – især i en butik, hvor rådgivning og kundeoplevelse burde være en del af kerneydelsen.
Jeg håber, ledelsen tager dette til efterretning og arbejder på at forbedre kundeoplevelsen fremadrettet.
Urimeligt at bede kunderne udbedre Matas´ fejl
Jeg vil faktisk ikke give en eneste stjerne til Matas Søndergade i Horsens for denne oplevelse.
Jeg købte den dag bl.a. en parfume, som skulle bestilles hjem, og vi aftalte levering i butikken, og jeg betalte for parfumen og gik hjem og ventede på en sms. Der gik noget tid, og jeg regnede med, at det var pga. leveringsudfordringer.
Da jeg igen er i Matas spørger jeg til det bestilte, og den unge pige slår ordrenummeret op, hvorefter hun siger; Jeanette? Nej, det hedder jeg ikke.
Hun siger så, nu kan se ordren, og den er udleveret den 28. april - JEG HAR IKKE HENTET EN PARFUME??
Vi finder ud af, at Jeanette nok har været aktiv på skærmen, da den pågældende medarbejder slår mit køb ind, og det forklarer jo, hvorfor jeg aldrig har fået en sms - det har hun nok fået - og jeg tænker, at det er enormt frækt at hente en vare, man ikke har bestilt og betalt for. Jeg har faktisk hendes mailadresse på kvitteringen og overvejer et kort øjeblik at skrive til hende.
Den unge pige siger til mig, at hun normalt er meget sød til at ringe ti kundeservice, bare ikke på en lørdag pga. mange kunder i butikken - der stod 3 kunder i kø, og hun var ikke alene.
Hun beder mig derfor om at ringe til kundeservice og forklare dem sagen, så de kan sende mig en ny parfume.
Jeg spørger, om det kan være rigtigt, at jeg skal udrede en fejl, de er lavet af en medarbejder i butikken, og hun gentager, at hun normalt er meget sød til at ringe til kundeservice.....
Jeg udtrykte mig utilfredshed med den besked og gik igen.
Da jeg endelig får fat i kundeservice, viser det sig, at der ikke var udleveret en parfume til en anden - den var sendt retur, da den ikke var afhentet!!!!!
OG de kan ikke sende en ny til mig.
Jeg får besked om, at jeg skal gå ned i butikken og sige, at kundeservice siger, at jeg skal have ophævet mit køb, og så kan jeg bestille en ny parfume.
Jeg udtrykker igen min nu MEGET STORE utilfredshed med at skulle gå Matas´ ærinde i en fejlslagen sag, jeg på ingen måde har kunne være en del af eller være skyld i - den hænger altså på dem.
Ned i Matas igen og fortælle, hvad jeg fik besked på fra kundeservice, og så skal der hele 3 medarbejdere til at finde hoved og hale i det igen.
Jeg fortæller dem, at jeg er både vred og finder det urimeligt, at jeg skal bruge al den tid på at udrede deres fejl, men det praller af som vand på en gås hos de unge piger, der har en ret så arrogant fremtoning.
Hun spørger, om jeg vil bestille en ny parfume, og det vil jeg ikke.
Jeg gik derfra med en bunke kvitteringer på køb og tilbagebetaling - "så har du min underskrift", siger en en af pigerne, men hvad skal jeg bruge den til???
Det havde klædt alle at lægge sig fladt ned og erkende en fejl OG kompensere en kunde for det møje, det var at udrede deres fejl.
......
Jeg kan se i kommentarerne, at jeg ikke er den eneste, der må gå Matas´ ærinde ved fejl på deres side, og det er vildt arrogant af et firma ikke at reagere på sådanne oplevelser.
Jeg vil blive ved med at fortælle denne dårlige historie og blive væk fra Matas - jeg kan planlægge mine køb til Douglas i Flensborg i stedet for.
ekspedienten var utrolig nedringet
ekspedienten var utrolig nedringet, opslidset nederdel, meget udfordrende klædt, jeg ønskede blot at købe en øjenskygge, men fik blot at vide den ønskede farve, fandtes kun i Chanel og det var vist ikke noget for mig, gad vide hvorfra hun havde den viden. en meget dårlig oplevelse.
Fik rigtig uhøflig betjening i Matas…
Fik rigtig uhøflig betjening i Matas Storcenter Nord Aarhus.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.