Har været rigtig god kunde i Matas Waterfront Hellerup - men det er da helt slut nu - købt tre gaver på nettet - afhenter i Waterfront butikken og beder om at få byttemærke på - Men nej det skulle je... Voir plus

Nytorv kbh. De unge medarbejdere har mere travlt med at stå og snakke med hinanden en af tage dig af kunderne. Ellers bare dårlig betjening og udvisende ligegyldighed.

Denne anmeldelse drejer sig om Matas på Stengade i Helsingør! Tirsdag d. 31/3 = pengedag gik jeg derind for at købe et naturmiddel mod allergi, men den temmelig uvenlige ekspedient kunne kun... Voir plus

Er stamkunde i Matas. Får professionel vejledning hver gang, gode tilbud, prøver og gaver med. Deres råd om hudplejeprodukter virker! Magen til god service skal man leve længe efter! I gør det g... Voir plus

1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

Customer is always wrong

Terrible experience at Matas in Waves today.

When they made mistakes and the customer wants to speak to the shop manager. Instead of apologizing for the mistakes and inconvenience they caused, they attacked and threatened the customer (me).

After reading other reviews about Matas, I have no need to repeat my experience any more. Same same….Obviously they were trained to do so when they were doing something wrong…it seems this is their business model. Customer service level is very low, maybe price is low - maybe not.

18 mai 2025

Matas Odder

Matas Odder, ualmindelig dårlig og arrogant kundeservice. Husk at alle kunder er lige-det er ikke en børnehave.

10 mai 2025

Matas i Farum

Matas i Farum var bestemt ikke hverken tid eller benzin værd. Kom med målet at handle en vare, men kundebetjeningen var langt under det jeg forventer, af så stor en kæde. De unge piger havde meget travlt med at tale med hinanden, og da jeg spurgte, om der var en tester (der var adskillige eksemplarer, men alle var i indpakning) var svaret nej, og så slut på mere engagement med mig. Ikke en, et øjeblik det fikser vi, nej, hun gik tilbage til den hyggelige samtale hun stod i inden jeg kom. Jeg gik, og køber produktet et andet sted, hos en anden forretning.

2 mai 2025

Matas Nørregade Vejle

Matas Nørregade Vejle
Verdens dårligste service! Til gengæld kan man mistænkte sine tidligere kunder for tyveri!!! Husk at stå lige overfor jeres kunder og snakke om dem i stedet for TIL dem!!! Desuden er duftprøver ikke en del af servicen her!!!
Til DIREKTØREN i Matas, måske det er en god idé at lære jeres små navlepillede tøser hvad service er!!! Jeg er glad for at der findes andre Mataser i byen, som kan se længere end til sin egen navle!!! Det ville være en rigtig god idé at ansætte nogle VOKSNE mennesker i jeres butik.

8 décembre 2024

Matas butikker bedrager kunder

Matas butikker har stor udfordring med bedrageri fordi når der køres et dankort igennem på 2.484,56 beløb dato 29.april 2025 og det åbenbart ikke straks bliver registreret i Matas regnskab, så skal kunden betale engang til. Det må man ikke kunne. Det kan man ingen andre steder at lige efter hinanden kan ske at kortet skal kunne køre samme beløb igen. Det er ulovligt. Det blev jeg IGEN udsat for fra den ansatte nu i Matas på Hovedbanen København. Jeg Skulle betale 1. gang mere. Det hjalp ikke at protestere.
Jeg ringede til min bank udenfor Matas.
I Danske Bank kunne de se at beløbet 2.484,56 var reserveret 2 gange og nu hævet 2 gange.
Danske Bank medarbejderen talte med Nadia og bekræftede at det var korrekt begge beløb var reserveret på mit MC kort. Det fortalte Nadia sin chef Ming/Minna og hun forsøgte mange gange at ringe. Først til kundeservice, det kunne de ikke hjælpe med. Så til REGNSKAB men de tog slet ikke deres telefoner. Og nu er begge beløb også hævet på min MC konto. Det er altså bedrageri.
MATAS i regnskab åbenbart helt er ligeglad med opgaven som de lovede at rette, så der ikke blev hævet beløbet 2 gange. Det aftalte Ming/Minna med regnskab senere den dag, fordi regnskab slet ikke tog telefonen da Ming ringede ind mange gange mens jeg stod der.
Jeg var også ude for hævning fejlagtigt 2 gange af 1 regning 23.4.2025 i Matas Aars afdeling.
Det er ikke lovligt at der i jeres maskiner kan hæves det samme beløb mere end 1 gang. Det kan ikke ske andre steder.
Jeg er meget vred.
Hvis jeg ikke hører svar i dag 1. maj 2025 fra jer, så anmelder jeg MATAS for bedrageri.
Lisbeth Jensen - Plus kunde i Matas indtil videre.

29 avril 2025

Silkeborg - Matas Borgergade, vildt ubehøvlet personale

Vi var på vej ud til hesten, i rent heste tøj. 3 personaler gik hele tiden omkring os, og de spurgte 4 gange om de kunne hjælpe med noget, og vi svarede hver gang nej tak, vi kigger bare.
Så spurgte den ene ekspedient min datter på 9 år, om hun snart var færdig med at kigge - hvilket gjorde min datter utryg.
Trods den dårlige stemning, valgte vi alligevel at købe en vare.
Vi fandt en deodorant til min datter, som stod til 209 kr, da ekspedienten slog den ind, gik den ind til 229, da vi påpegede det, slog hun det hen og sagde at med rabat fra kundeklubben kom den alligevel ned i ca 185, så det betød ikke noget. De vi påpegede at det betød noget, ville hun ikke ændre det og sagde at de 229 nok var den nye pris, og at de nok ikke havde fået det rettet på skiltet.

Vil sige at forskellen betyder meget for et barn på 9 år der selv har sparet op.

Men hold da op en ubehagelig oplevelse.

Men denne anmeldelse går vist til døve ører ser det ud til, da Matas åbenbart ikke gider læser dem og forsøger at rette op på det.

….men så kommer de til at lukke deres butikker indenfor få år, gætter jeg på med alle de dårlige oplevelser man kan læse om her.

God dag til dig der læste med hele vejen 😊

15 avril 2025

Køber gavekort ved en matas i Esbjerg…

Køber gavekort ved en matas i Esbjerg til en fødselsdagsgave, ekspedienten kludre lidt rundt i det så det tager 20 minutter at lave gavekortet......fair nok, uheld sker, men da fødselsdagsbarnet så kommer ind i butikken for at bruge gavekortet så er der ikke nogen penge på, så vi har bare fået et tomt kort med. Matas bliver gjort opmærksom på problemet hvilket resultere i at vi som kunder skal troppe op i butikken,ringe til kundeservice et hav af gange for at få at vide at vi skal snakke med butikken og butikken siger vi skal snakke med kundeservice............hvordan kan det overhovedet være kunden der skal løse problemet?, det er jo matasbutikken der ikke har magtet at gøre deres arbejde. Problemet blev til sidst løst, hvad var takken for at lave alt deres benarbejde? ikke en skid, man kunne selv få lov til at komme ind og hente et nyt gavekort. Så kan man snakke om at være totalt ligeglad med sine kunder.

27 mars 2025

Vil gerne rose en medarbejder fra Matas…

Vil gerne rose en medarbejder fra Matas på Ros Torv, hun hjalp mig med at finde en ny Foundation, pudder og afrensning til ansigtet.
Hun er en god sælger i mine øjne fordi hun udviste stor respekt overfor mig som kunde og anerkendte at hun sagtens bare kunne sælge mig en masse jeg slet ikke skal bruge, men hun vil faktisk heler have at jeg købte det jeg have brug for. Derudover kiggede hun ikke skævt til mig, da jeg forklarede at jeg nyere i make up verdenen samt at jeg helst gerne ville have noget som er en god kvalitet til en okay pris (det forstod hun fuldstændigt og jeg er fortsat meget taknemmelig for hendes hjælp)

7 avril 2025

Nu stopper festen!!

Er Matas bange for kompetente medarbejdere? To gange i træk har jeg været i butikkerne omkring Amagercentret, hvor jeg er blevet mødt af stærk uvidenhed og ligegyldighed. Først i Amager Centret, hvor ekspedienten bag disken vælger at søge på MIN telefon (skal man ikke lige spørge, inden man rører kundens ting?) for at tjekke om den eyeliner jeg viste hende, var på lager. Hun gad dårligt nok at lede i skufferne efter den til mig.

2. gang går jeg i butikken på Amagerbrogade 47 for at købe en Lancôme mascara. Igen gør jeg det nemt for dem, ved at vise billedet af den fra deres egen hjemmeside. Ekspedienten svarede, “at de altså ikke førte Dior her”…

Jeg er selv tidligere materialist og uden at virke bedrevidende vil jeg sige, at jeg da i det mindste kunne kende forskel på Lancôme og Dior og at jeg gerne ledte grundigt i skufferne efter de ønskede varer.

I bliver simpelthen nødt til at stramme op og ansætte nogle mere kompetente medarbejdere for det duer ikke, at jeres ansatte ikke ved hvad de står og sælger eller ikke gider lede efter varen til kunden. Jeg handler online fremover og fra en anden virksomhed end Matas.

14 avril 2025

Så kommer man ned i butikken på…

Så kommer man ned i butikken på østerbrogade 104, 2100 så står der hvad der minder om en ungarbejder med 10 kunder fordi den der bør passe butikken har mere travlt med at spise frokost end at passe sit job. Man har et problem når den unge medarbejder der står i butikken end ikke ved hvad Ipren er så bør den voksne der sidder på sin fede bagdel i kælderen måske indtage sin frokost når der ingen kunder er.
0 stjerner herfra og jeg handler der aldrig mere. Når I har råd til at ansætte folk kære matas så få dem ansat ellers luk jeres butikker, hvis folk har mere travlt med at holde pause

12 avril 2025

Minus 10 stjerner hvis muligt - DK’s dårligste service - Køb ikke online, og få ikke butikken til at bestille hjem!!

Til dato den dårligste service jeg har oplevet. Jeg henvendte mig i Matas Fisketorvet i KBH, for at købe en creme. Den ældre mandlige medarbejder informerer om at cremen kun kan bestilles hjem, hvilket jeg takker ja til. Den mandlige medarbejder spørger om varen skal sendes hjem til mig, eller til en bestemt butik. Jeg siger klart og tydeligt at den skal bestilles til Matas i Fisketorvet i KBH. På magisk vis har den mandlige ældre medarbejder formået at bestille varen til en butik i Jylland. Dette resulterer i at jeg modtager en SMS om at varen er kommet, hvor at jeg kan konstatere at vejnavnet ser anderledes ud. Jeg tager alligevel ind til Matas i Fisketorvet med en forventning om at det er en fejl og at varen er kommet frem, når han udtrykkeligt bekræftede at varen kunne afhentes i Matas Fisketorvet inden for få dage. Ved dette besøg (besøg nr. 2), bliver jeg bedt om at hente kvittering, da de ikke kan finde varen. Dette resulterer i besøg nummer 3 (nu med kvittering), hvor at den ældre mandlige medarbejer er til stede og informerer om at der er sket en fejl, og han IKKE kan gøre noget, heller ikke når jeg beder om at få pengene tilbage, til trods for at købsaftalen tydeligvis ikke er overholdt. Han kunne åbenbart heller ikke få varen sendt fra den pågældende butik i Jylland. Nu står man så som kunde og skal kontakte kundeservice og bruge en masse tid for at korrigere jeres interne fejl. Til trods for at dette ikke er nok, skal man ved kundeservice lave en skriftlig henvendelse, hvor at man skal registrere alt fra ordrenummer, produkt til hændelse. Dette udløser utroligt nok en ny mail, hvor at man skal oprette en sag, hvor at ALT skal registreres IGEN. Dette udløser en ny mail om at man nu skal troppe op i butikken IGEN (besøg nummer 4), for at få sine penge tilbage, dette er under alt kritik. Det er faktisk helt imponerende hvor dårlig service det er.

1 avril 2025

Helt i top butik til personlig pleje

Køber meget hos Matas og har medlemskort. Køber både til mig selv og gaver til fødselsdag og jul.

Da jeg dyrker løb, cykling, fodbold og svømning, køber jeg meget fodcreme, kamfer-olie, samt badesalt.

Fødderne skal jo holde i mange år, og det er specielt
Langdistanceløb som 1/2 maraton (21,1) og maraton (42,2) som belaster fødderne. Ved skud-træning i fodbold, kan der godt flække en negl eller overlækker, eller blive en bule i målet, hvis det er metal-stænger.

Altid god kundeservice og vejledning. Bruger mest butikken i Rosengårdscentret, samt Vestergade (5000 C), og Skibhusvej-butikken.

14 novembre 2024

Ekstrem dårlig kundeservice

Jeg ved ikke lige, hvor jeg skal aflevere denne anmeldelse. Det drejer sig om én bestemt Matas forretning, nemlig Matas i Vericentret i Risskov ved Aarhus. Dette er ikke en engangs oplevelse, hvorfor det nu bør have en anmeldelse. Hvis du kommer ind i butikken 10 min. før lukketid føles det som om de har mest lyst til at smide dig ud. Du er knap nok kommet gennem døren før du får at vide i en spids tone, at de altså lukker om 10 min. Og så står begge ekspedienter nærmest på nakken af en og man kan mærke deres stirrende blik. Det er virkelig stressede. De har fået en chance. Men nu har jeg oplevet det 3 gange. Så jeg sætter ALDRIG mine ben i den Matas forretning igen - uanset hvornår på dagen det er.

25 mars 2025

Absolutely disgraceful employee at…

Absolutely disgraceful employee at gammel kongvej. Was there 4/4 at 17:30. Waited for 5 min by the cashier was completely ignored by the employee while she was trying blush on the only other customer. After waiting 5 min, I asked if she could help me, which she responded rudely I’ll have to wait. After been working in retail for nearly 6 years myself, I believe you have to multitask and always have every customer in mind!!!! Disgrace! Will never buy from this matas ever again!

4 avril 2025

Jeg har købt en Nilens jord mascara hos…

Jeg har købt en Nilens jord mascara hos Matas i Charlottenlund. Den er indtørret og umulig at anvende.
Jeg går ned i Matas og fortæller, at den er fejlbehæftet. Lederen tager børsten ud og siger, at den er i orden. Hvilket jeg er uenig i.
Hvis den er taget i brug, kan den ikke byttes eller få pengene retur. Der er ikke nogen tilfredsheds garanti.
Mine rettigheder som forbruger kan åbenbart bare tilsidesættes i Matas.
Man kunne have valgt at sende produktet til producenten og få det opklaret.
Jeg finder et andet sted at købe mine produkter fremover.

27 mars 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit