Trevliga fönsterkillar med pepp för framtiden. En bil behöver ni snart fast att se er sträva gatan fram med era redskap är en glädjande syn. Lycka till med mycket jobb 🏃🏾♂️👍
- Fabricant de verre
- Boutique de vitrerie et miroiterie
- Magasin de portes de douche
- Magasin de verre
- Marchand de verre
- Service de découpe de verre
À propos de AndresGlass.se
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Superbra och leverans till dörren
Bra personlig service och tillförlitlig leverans
Vi köpte en spegel till badrummet med specialmått och facett på kanten. Vi tog kontakt via epost och fick i flera mejl bra svar på alla våra frågor. Vi skrev först på engelska men skrev senare på svenska efter vi upptäckte att AndresGlass har svensktalande personal.
Spegeln kom i ett väldig bra skräddarsydd förpackning med plywood ram.
Jag skulle köpa hos AndresGlass igen och kan rekommendera företaget.
Bastu- respektive Duschdörr
Vi är mycket nöjda med den service vi har fått ifrån Andres Glass beträffande såväl deras vänliga tillmötesgående under såväl offertstadiet som upphandlingsskedet. Såväl Bastu- samt Duschdörr har levererats och är nu färdigmonterade. Kvalité samt passningsform av samtliga delar till de båda dörrarna är helt outstanding så vi kan med största tillförsikt rekommendera Andres Glass till alla er som funderar på att investera i samma eller liknande produkter.
Tommy och Inger Gustafsson
Bra bastudörr i hög kvalitet
Bra bastudörr i hög kvalitet. Bra emballerad transport. Bra feedback från Antonio om transport och leverans.
Vi beställde duschväggen Ramero med specialmått. Inga problem! Vi fick svar direkt med förslag på olika lösningar! Det blev helt perfekt!
Vi beställde en duschvägg
Smidig beställning och leverans
Smidig beställning och leverans. Blev så fint resultat!!
Trygg affärsupplevelse!
Vi beställde en specialbyggd bastudörr. God och tydlig kommunikation under processens gång och ett toppenjobb! Vi är mycket nöjda! Niklas Christensen, Sweden
Meddela tidigare
Allt var bra fram till leveransen. Men det som inte var bra när det gäller leveransen var att föraren ringde så sent som 15 min. Innan han anlände…….. Det blev väldigt stressigt att ordna så att någon fanns på plats för att ta emot varorna.
Göran

Réponse de AndresGlass.se
Rekommenderas med högsta betyg
Otroligt bra information från första början gällande beställning, transport och allt. Mycket snabb och bra support vid frågor! Funkade helt perfekt!
Ger helt klart högsta betyg.
Bra kvalitet
Bra kvalitet. Bra bemötande god service.
Allt till belåtenhet
kommunicerar på svenska
Bästa tänkbara kundservice
Bästa tänkbara kundservice. Snabb respons vid förfrågningar och mycket hjälpsamma hela vägen från beställning till leverans och installation. God produktkännedom, rätt prissättning och lösningsorienterade vid behov. Informativa och kundfokuserade. Tack. / Maria
Best costumer service ever. Quick replies and very helpful along the way. High productknowledge, correct pricesetting and willing to fix problems when needed. Informative and costumerfocused. Thank you. / Maria
Mycket nöjd med vara och leverans
Bra service och en bra produkt.
Mycket bra produkt
Mycket bra produkt, lätta att komma i kontakt med leverantören och bra support.
Bra service och lätta att komma i…
Bra service och lätta att komma i kontakt med. Hög kvalitet till rimliga priser. Köpte bastudörr och spegel.
Super nöjd med vår måttbeställda spegel…
Super nöjd med vår måttbeställda spegel med led. Proffsigt mottagande och snabb återkoppling. Levererades även innan satt datum🌟🌟🌟
Allt funkade precis som det skulle :)
Supernöjd
Jag är så nöjd med min spegel. Otroligt fin. Dock va fästena där bak inte så bra så vi fick mecka med de bra länge innan vi kunde sätta upp spegeln på väggen men klart värt det. Bortsett från det är jag supernöjd. Tack till Antonio på AndresGlass!