À propos de l'entreprise

1. Service de marketing Internet

Écrit par l'entreprise

PL Tworzę autentyczne i angażujące materiały UGC dla marek, które chcą budować zaufanie i relacje ze swoimi odbiorcami. Specjalizuję się w krótkich formach wideo na potrzeby social mediów oraz w kreatywnym storytellingu produktowym. Stawiam na wysoką jakość, szybki czas realizacji i elastyczne podejście do współpracy. Pracuję zarówno z dużymi markami, jak i mniejszymi biznesami - zawsze z pełnym zaangażowaniem. ENG I create authentic and engaging UGC content for brands that want to build trust and meaningful relationships with their audience. I specialize in short-form videos for social media and creative product storytelling. I focus on high quality, fast turnaround times, and a flexible approach to collaboration. I work with both large brands and smaller businesses - always with full commitment.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Profesjonalizm i kreatywność

Współpraca z Angeliką przebiegła wzorcowo: b. dobry kontakt, duża responsywność, otwartość na pomysły, ale także bardzo duża inwencja własna, która wpisała się w 100% w moje założenia i cele. Mimo ograniczonego briefu Angelika stworzyła świetne materiały.
Mam nadzieję na kolejne wspólne projekty.

4 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

We're an ecommerce DTC brand expanding…

We're an ecommerce DTC brand expanding to Poland. Angelika was one of our first cooperations, and she definitely set the bar very high. Fantastic quality of content, delivery speed and overall professional attitude. Highly recommended.

3 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Dziękujemy serdecznie za świetną…

Dziękujemy serdecznie za świetną współpracę!
Twoje video jest naprawdę profesjonalne, kreatywne i idealnie oddaje charakter naszego produktu. Jesteśmy zachwyceni efektem i na pewno chętnie będziemy kontynuować współpracę w przyszłości.

Doceniamy Twój profesjonalizm, zaangażowanie i pomysłowość.

Jeszcze raz wielkie dzięki!

Zespół StraDerm

30 mars 2026

Dziękuję bardzo

Dziękuję bardzo, świetna robota! Bardzo szybka realizacja i wszystko, o co prosiłem, zostało wykonane!

18 janvier 2026

Polecam z całego serca!

Zamieściłem ogłoszenie na jednym z portali dotyczące stworzenia filmu. Napisała do mnie Angelika. Nie planowałem tworzenia filmu UGC, ale kiedy zobaczyłem jej portfolio, od razu zainteresowały mnie jej reklamy i postanowiłem spróbować takiej formy promocji.
Nie przypominam sobie sytuacji, żebym nie wprowadzał poprawek do prac projektantów, montażystów wideo czy innych freelancerów, ale do pierwszego filmu Angeliki naprawdę nie miałem się do czego przyczepić — wszystko było bezbłędne.
Piszę tę opinię po dwóch dniach od uruchomienia kampanii reklamowej z filmem Angeliki — wszystkie trzy różne ogłoszenia przynoszą zamówienia każdego dnia.
Na pewno jeszcze zlecę kolejne realizacje. Zdecydowanie polecam.

4 novembre 2025

Świetna robota :)

Pani Angelika spełniła wszystkie nasze oczekiwania. Dostarczyliśmy wzorcowe wytyczne i otrzymaliśmy dokładnie taki materiał jaki chcieliśmy :) Polecamy współpracę!

2 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Angelika wywiązała się perfekcyjne z założonych scenariuszy. Żadnych zastrzeżeń co do treści. Materiały profesjonalne, a współpraca bezproblemowa

6 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalna współpraca i świetny efekt!

Współpraca z Angeliką to czysta przyjemność! ❤️ Treści wideo do naszej kampanii reklamowej LemonGlow zostały przygotowane błyskawicznie, z pełnym profesjonalizmem i świetnym wyczuciem estetyki. Komunikacja była sprawna, a efekt końcowy przerósł nasze oczekiwania. Polecamy z całego serca i na pewno wrócimy przy kolejnych projektach! 🌟

10 avril 2025

Polecam ⭐⭐⭐⭐⭐

Pani Angela to bardzo zaawansowana, profesjonalna i kreatywna osoba. Treści są jakościowe, zgodne ze skryptem oraz nutą magii osobistej <3

28 avril 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus