Kupiłam w tym sklepie online drugą sukienkę i ponownie wszystko było ok. Kupiłam rano i na drugi dzień w południe sukienka była u mnie. Natychmiastowe maile z potwierdzeniem zapłaty, zamówienia i wy... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Nie polecam! Na zamówienie czekałam około 2tyg. Garnitur okropny jakościowo. Paska nie było możliwości zapiąć, ponieważ jest taki sam dla roz S jak i dla XL. Ze zwrotem pieniądzu problem, po dwóch tygodniach trzeba się upinać.
Najgorszy sklep z jakim miałam do…
Najgorszy sklep z jakim miałam do czynienia. Kupiłam garnitur i po praniu garnitur się rozszedł. Zgłosiłam reklamację której nie uwzględnili i łaskawce jedyną opcję jaką dali to zwrot 40% wartości lub jeśli dostarczę rachunek od krawcowej to zwrócą koszt naprawy. Jako konsument mam prawo do zareklamowania a towar powinien być 100% sprawny nawet po użyciu czy praniu. NIE POLECAM!!!!!!!!
Pomimo informacji na stronie o wysyłce…
Pomimo informacji na stronie o wysyłce następnego dnia jeśli zamówienie zostanie złożone do godziny 15:00 tak niestety się nie dzieje, a po skontaktowaniu się ze sklepem otrzymujesz informację, że oni nie dają gwarancji kiedy dokładnie zostanie wysłane … żenada i oszukiwanie klientów, którym zależy na szybkiej dostawie zamówienia i dają się nabrać…
Toralny brak szacunku dla klienta
Toralny brak szacunku dla klienta, czekalam 14 dni zamiast 2, po zapytaniu o status przesylki zostalam nie milo potraktowana ale stwierdziłam ze przymkne na to oko. Dostawa dotarla zamiast L dostalam S … dobry losie przeciez nawet nie zmierze jak
Lezy, mail , przeprosiny od czapy- zwrot. Inpost dotarl w ponierzialek oni ruszyli tąml paczke w kolejny i mimo wiadomosci w mailu i kartki zalaczanej do zwrotu o nie potracanie kosztow wysylki oczywiscie, ze ją pobrali, podsumowujac wydalam 32zl zeby poczekac 14 dni i zobaczuc produkt ktorego nie zamawialam. (usunięte przez administratora) i bajeranci a towar chinski ze az oko boli…
Porażka
Omijać!!!! Okropny materiał! Nie dajcie się oszukać tym co jest widoczne na zdjęciach,w rzeczywistości wygląda to całkowicie inaczej!!!
Naciągacze
Sukienka była u mnie co prawda po 48h od zamówienia ale niestety w momencie odesłania zwrotu (plastikowa tandeta absolutnie nie warta tych pieniędzy - śmierdząca tanią chińszczyzną z shein czy temu) kontakt się urywa. Ostatni raz miałam tylko powiadomienie z InPostu że zwrot dotarł do sklepu. Szykuję przedsądowne wezwanie do zapłaty, zobaczymy jak dalej się to rozwinie. Nie polecam.
Sukienka mini z marszczeniem -Salima (czerwona)
Zamówiłam sukienkę z marszczeniem-SALIMA i jestem bardzo mile zaskoczona. Jakość, jak na tą cenę jest naprawde dobra.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY W TYM…
ZDECYDOWANIE ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE! Zostałam oszukana przez firmę przy zwrocie towaru. Zwracałam kilka rzeczy, wartość zwrotu była prawie 700 złotych. Na konto otrzymałam 120 złotych po czym skontaktowałam się z firmą. Mailowo i telefonicznie,,walczyłam” z nimi dwa miesiące o odzyskanie środków-finalnie nie udało mi się odzyskać. Zarzucili mi, że jeden z kompletów bluzka+spódniczka nie została przeze mnie spakowana i sobie ją zostawiłam. Poprosiłam o całe nagranie jak przebiegało otwarcie paczki i co dokładnie zawierała. W odpowiedzi otrzymałam dwa nagrania wycięte z kontekstu na których akurat nie ma danego kompletu. Jestem pewna w 100%, że komplet został spakowany z całą resztą rzeczy, osobiście pakowałam paczkę i nie ma opcji, żeby magicznie zniknął. Zapytałam też firmę czy paczka była uszkodzona i jest możliwość, że dany komplet wypadł gdzieś podczas transportu- nie dostałam od nich odpowiedzi w tej kwestii. Cała sytuacja całkowicie absurdalna i nieakceptowalna. Nigdy nie spotkałam się z takim chamstwem i oszukiwaniem klienta. Nigdy więcej nie zrobię tam zakupów i będę odradzać wszystkim.
Maxi sukienka z ozdobnymi różami TALINAE - czerwona
Rok temu kupiłam tę sukienkę w Intimiti i byłam zachwycona – materiał świetny, nie gniotący się, usztywniane miseczki, pięknie zapakowana w eleganckie pudełko. Z powodów osobistych musiałam zwrócić.
Kiedy kupiłam ją w MAGMAC na przecenie, niestety ogromnie się rozczarowałam – materiał cienki i łatwo się gniecie, kolor mniej intensywny, góra bez usztywnienia, a przesyłka przyszła pognieciona w zwykłej foliówce jak psu wyjęta z gardła. Mogłabym ją zwrócić, ale fasonu już nigdzie nie ma, więc zatrzymam ją jako koszulę nocną.
Nie polecam. Oszukują klienta, podają termin wysyłki na drugi dzień od zamówienia. Po czym mija ponad tydzień , a zamówienie dalej nie jest wysłane , telefonu nie odbierają, brak kontaktu...
Obiecywana dostawa „natychmiastowa” na…
Obiecywana dostawa „natychmiastowa” na konkretny dzień okazała się kłamstwem. Towaru nadal nie mam i nawet nie mam zamiaru przyjmować…. Nie polecam!!!!
Totalna masakra omijajcie szerokim…
Totalna masakra omijajcie szerokim łukiem już ponad 3 tygodnie czekam na zwrot pieniędzy i kontakt ze sklepem się urwał !!
Nie polecam jestem w plecy jakieś 400 zł
Nie polecam!!
Nie polecam!!! Przez ich zwłokę i czekanie do ostatniego momentu ze zwrotem pieniędzy mam 40 zł odsetek Paypo!!! Nie polecam! A jakość ciuchów żenująca!!!
Zwróciłam komplet
Zwróciłam komplet, którego nawet nie przymierzyłam. Zostal zapakowany odrazu po otwarciu i zobaczeniu jego zakłamanego koloru i okropnej jakosci. Moj komplet zostal zniszczony przez sklep, podczas rozpatrywania zwrotu i wmowiono mi, ze to ja ubrudzilam komplet. Zostaly mi wyslane zdjecia kompletu i nie ma mozliwosci, ze bylo to zrobione przeze mnie. Nie polecam. Robia tak wszystkim
Zostałam oszukana.przysłano mi spodnie…
Zostałam oszukana.przysłano mi spodnie ze źle wszytym zamkiem.nie przyjmując zwrotu mówiąc że ja zerwałam
Towar przyszedł uszkodzony
Towar przyszedł uszkodzony, po złożeniu reklamacji został mi dodany koszt zwrotu, gdzie przy pozytywnym rozpatrzeniu rzekomo jest darmowy. Dodatkowo naliczyli mi koszt wysyłki i twierdzili że wysłali produkt ponownie, w ogóle nie na moje dane( pomijając fakt, że ud mi dane innej osoby jako moje). Dwa miesiące czekałam na zwrot pieniędzy próbując codziennie się tam dodzwonić. Odpisywali tylko zlewającą na e-maile, tłumacząc się, że nie odbierają, bo pracownicy mają przerwy. Żenada nigdy więcej
Niekompletna obsługa
Niekompletna obsługa. Nie przyjmują zwrotu z powodu uszkodzenia sukienki a jak sukienka wraca do mnie to sukienka nie ma żadnych wad.
Dramat
Niepoważne traktowanie klienta
Ten sklep nie traktuje klienta powaznie. Piszą na stronie że dostawa na kolejny dzień a otrzymujesz towar po 5 dniach. W momencie kiedy chciałam zrezygnować z zakupu to 'cudem' wysłano mi produkt. Po kilku dniach już go nie potrzebowałam więc odesłałam niezwłocznie. Oczywiście na zwrot pieniędzy musiałam czekać dokładnie 14dni. Nie polecam tego sklepu. Omijajcie ich!
Zamówienie wysłane w ciągu jednego…
Zamówienie wysłane w ciągu jednego dnia. Sukienka pięknie dopasowana, jak na modelce ze zdjęcia. Materiał dobry. Zupełnie nie wiem skąd te złe komentarze odnośnie tej marki.
En savoir plus sur les différents types d'avis.