Snelle levering en netjes verpakt. Had twee speeltjes voor mijn kat besteld, waarvan er één heel goed beviel, maar de ander de sigaar gevuld met catnip vond ze heel vies en een raar geurtje hebben.
Lisez les avis des autres
Ik hou van deze webshop. Een goede asortiment van hoge kwaliteit producten zorgvuldig gekozen met liefde voor dieren. Producten worden snel geleverd en goed verpakt. Aanrader!
Betrouwbaar en snelle levering! Goed verpakt kwam het binnen en een vriendelijke service dmv gratis bakje voer voor de kat erbij te hebben gedaan.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dé webshop voor alle accessoires voor jouw furbaby (hond of kat). Bestel eenvoudig online. Omdat we uitsluitend online actief zijn en geen winkels hebben, kunnen we onze kosten laag houden en onze klanten meer voordeel bieden
Coordonnées de contact
Europaplein 1195, 3526 WX, Utrecht, Pays-Bas
- info@animalvalley.nl
- animalvalley.nl
Les gens ont aussi consulté
Snelle service en goede producten
Snel en kundig
Het was heel goed, overzichtelijk en heb alles kunnen vinden. Ik had nog wat vragen en die zijn snel en kundig beantwoord
Mooie webwinkel
Mooie webwinkel, heb al betaald en wacht nu op antwoord op voor de doosjes kattensnoep. A.u.b. bel mij want het e-mail adres robertoost klopte niet: moet vervangen worden: (bestelling betaald) en wacht op levering voor de Beezepool ! Bel me a.u.b.: 0640708626
Snelle levering van goed product
Hondendraagzak besteld. Goedkoopste aanbieder die ik kon vinden en de levering was vlot. Goede ervaring dus.
Hoge kwaliteit en snelle levering
Goede website met leuke collectie
Goede website met leuke collectie, snelle levertijd, goed verpakt.
Betrouwbaar en snelle levering!
Betrouwbaar en snelle levering!
Heel veel tevreden
Heel veel tevreden. Was snel en netjes geleverd. De extra cookies waren heel veel gewaardeerd door mijn hondjes. Heel bedankt!! :)
perfecte service en de producten worden…
perfecte service en de producten worden enorm gewaardeerd door onze 2 katten
Snelle levering & netjes verpakt, 1 speeltje beviel, de ander helaas niet
Vlotte reacties
Vlotte reacties, snelle levertijd. lieve mensen bij de klantenservice.

Réponse : Animal Valley
Heldere en vriendelijke communicatie…
Heldere en vriendelijke communicatie toen ik hulp nodig had bij het aanschaffen van producten. Ze hebben er een vaste klant bij!

Réponse : Animal Valley
En savoir plus sur les différents types d'avis.