Bestilte for nyligt en figur hos dem, og regnede med at den ville komme efter en lille uges tid, siden der står på deres hjemmeside, at ordrer afsendes indenfor 2-3 hverdage. Over alt forventning... Voir plus

Har flere gange handlet der uden problem dog var der sket en fejl ved min bestilling denne gang, da en vare jeg hade bestilt var blevt udsolgt hen over weekenden hvor jeg hade bestilt den. De beklaged... Voir plus

I like this store and all the merch that’s available, its fun to look around. But i dont feel welcome whenever im in there. The worker is usually very silent and doesnt smile a lot which makes me no... Voir plus

Bestilte en vare på restordre, hvor der forventes 2-3 ugers levering. Efter tre uger modtog jeg dog ingen meddelelse om produktets status, så jeg ringede til Animerch.dk. Chefen tog telefonen og... Voir plus

1. Boutique d'objets à collectionner
  2. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Animerch har Danmarks største udvalg af anime og manga merchandise direkte fra Japan.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Super service

Jeg havde preordered nogle figurer fra animerch og en af dem kom tidligere ud end de andre, Animerch sendte den første figur for sig selv så jeg kunne nå og få den før jul og opkrævede ikke ekstra fragt for det. De var super søde og kommunikerede godt gennem processen.

7 juin 2024

Super.

Fik forudbestilt figur før tid. Den var super fint pakket ind, og figuren var flottere end vi havde regnet med.

22 avril 2024

Næsten en perfekt oplevelse.

Chefen tog telefonen og forklarede, at det var en fejl i deres system, varen var ankommet, og de var meget kede af fejlen - som kompensation tilbød han mig en rabat på 50 kroner på mit næste køb! Sikkert en overraskelse, klart 5 stjerner for deres attitude og venlighed!

14. april 2024

14 avril 2024

lidt forvirring med udgivelses dato

var meget forvirret over at jeg pluselig fik figuren meget tidligere end forventet. men kan desværre kun give 4 stjerner da figuren kom med en brækket del. ikke det helt store og norget jeg nemt kan fikse selv. men stadig brækket

27 mars 2024

Virkelig god service og leverer hurtigt

Virkelig god service og leverer hurtigt. Der har dog været tider hvor man har bestilt figurer eller andet som er endt med at skulle annulleres, men det har typisk været et leverandør problem og ikke et problem med selve Animerch.

18 mars 2024

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. De ringede for at sikre at jeg var klar over at det var en forudbestilling. Og da jeg var kommet til at vælge afhentning i København (bor i Horsens) ringede de da varen var klar så jeg kunne få ordnet at den blev sendt.

23 janvier 2024

Hvor blev de klistermærker af?

Jeg bestilte min pakke den 18. november 2023 og så fik jeg besked på, at min pakke den første vil komme engang midt i december, men det gjorde den ikke, så fik jeg et kald fra dem og de sagde, at pakken vil først komme engang i starten af 2024 og de sagde også de ville putter nogen my hero academia klistermærker, men da jeg så fik min pakke var der det jeg havde bestilt, men der var ikke nogen my hero academia klistermærker, men udover det er jeg glad for at jeg har fået min pakke.

30 janvier 2024

Kun positive ting herfra!

Jeg har handlet ved Animerch nogle gange nu, har kun haft en god oplevelse at handle med dem. Priserne er god, kvaliteten er i top.
Vælger altid Animerch, hvis jeg skal have en figur.
Har haft kontaktet dem en gang angående en ordre, som de var gode til at få løst!

28 janvier 2024

The product and package seem fine

The product and package seem fine, but since its a present I can't say more. The notification services could be improved. I received only 2 emails: one when I ordered and another when I could pick it up from the store. I believe it would be great for a customer to know a bit more during the process or have a possibility for tracking. If it's hard, then clearly state how long will it take in the confirmation letter as there is 0 info about the waiting time...

21 janvier 2024