3,5

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,5

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Dit was mijn eerste bestelling en ik…

Dit was mijn eerste bestelling en ik koos een trui en een jas. De verzending duurde ongeveer de aangegeven 10 tot 12 dagen en ik kreeg onderweg trackingupdates. Beide artikelen kwamen aan zoals verwacht en vooral de jas voelt mooier aan dan ik van tevoren dacht. Na deze ervaring zou ik hier gerust opnieuw bestellen.

18 septembre 2026

Dropshipper

Is gewoon een dropshipper waar je ongelooflijk veel mailtjes naartoe moet sturen om uiteindelijk 40% terugbetaling te krijgen!!!!
NIETS BESTELLEN DUS!!!

24 septembre 2026

2 truien gekocht - te klein - en dan moet het ineens naar China voor eigen rekening

2 truien gekocht, maten kloppen niet, wilde de truien retourneren, helaas dat moet naar China en komt voor eigen rekening. Doordat er op de website een winkel in Leiden is dacht ik een vertrouwd adres te hebben voor mijn aankoop. Staat op de website dat retourneren eenvoudig is, nou dat is het alle behalve. Je mag dan ineens de truien houden, maar wat heb je eraan als ze te klein zijn en de kwaliteit zeer slecht. Absoluut een winkel waar ik nooit meer iets bestel.

23 septembre 2026

Ik vond het fijn dat er geen…

Ik vond het fijn dat er geen verzendkosten waren, ook al bestelde ik maar één artikel. Soms houden bezorgkosten mij tegen bij kleinere online aankopen, dus dat was mooi meegenomen.

20 août 2026

slechtste online aankoop die ik in…

slechtste online aankoop die ik in jaren gedaan heb! regenjas, euro 29,95, uiteraard verwacht je met deze prijs geen topkwaliteit, maar wel hetgeen in de beschrijving staat, het blijkt slechts een dun lapje stof te zijn, maat klopt ook totaal niet. heb normaliter 40-42, maar express XL besteld, rekening houdende met eventueel dikkere trui in het najaar. al met al blijkt het een dun lapje stof in maat ca....38/M te zijn. Ook nog op de foto en volgens beschrijving leuk vest gekocht, totaal niet de uitstraling en uitvoering als op foto! ook dit een goedkoop stofje, van die enge nylon achtig, brandgevaarlijk, raar stofje, voering bij lange na niet zo dik of wollig als op foto etc etc. Sorry eerste en laatste keer geweest. Zending duurde ca 16 dagen.

21 septembre 2026

precies de stijl die ik zocht

Ik bestelde een blouse omdat ik het mooi vond dat hij vrouwelijk oogde zonder te netjes te zijn. Hij zit mooi bij de schouders en is heel makkelijk te combineren met een jeans.

4 septembre 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit