Skulle have skiftet lynlås i en helt ny trøje, dyr trøje hvilket jeg gjorde opmærksom på. Fik min trøje totalt ødelagt med skæve syninger, den ene side var trukket længere end den anden i lynlåsen o... Voir plus
Jeg vil tro at mindre opgaver kan løses tilfredsstillende, men at få syet en brudekjole eller lign. kan jeg bestemt ikke anbefale. Min brudekjole blev et meget frustrerende forløb. Og selvom vi starte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den webshop der omtales er ikke længere på domænet, der virker til at være kuppet et nogle andre som i stedet bruger det til artikler om biler. Ved ikke om hun i det hele taget stadig er aktiv, d... Voir plus
Afleverede en frakke der skulle syes godt ind alle steder. Fik af vide at det ville koste lidt og at jeg ville blive kontaktet med pris. Det blev jeg ikke og da jeg hentede den, fik jeg af vide at... Voir plus
L'entreprise a répondu
- Magasin de vêtements pour hommes
- Magasin de puériculture
- Tailleur
- Prestataire de mariage
- Magasin de vêtements pour femmes
Informations provenant de diverses sources externes
mai / by Ann Mari Mai er et lille, personligt skrædderi og systue på Amager i København. Vi startede i 2006 under navnet PrivilegiuM Brudekjoler, hvor vi primært satsede på brudekjoler og festkjoler til pluspiger. Idag skræddersyr vi meget mere end det. Vi tilbyder blandt andet: Skræddersyede brudekjoler Skræddersyede brudepigekjoler Skræddersyede konfirmationskjoler Dåbskjoler Dåbstøj Skræddersyede festkjoler Skræddersyede dimittendkjoler Accessories Til manden (gom / gæst / business): Skræddersyede jakkesæt / habitter (med og uden vest) Skræddersyede skjorter Skræddersyet smoking Skræddersyet kjole & hvidt - sæt Skræddersyede frakker Vi tilbyder også Skræddersyede jakkesæt til kvinder (med bukser eller nederdel) Udover det tilbyder vi: Professionel måltagning Tilretninger Omforandringer Reparationer af tøj Hos mai / by Ann Mari Mai sætter vi en ære i at yde god service - som i gamle dage, hvor kunder blev behandlet som mennesker og ikke som omvandrende pengeautomater. Skal du have et skræddersyet sæt tøj er du med i hele forløbet, og bliver naturligt opfordret til at sige din mening undervejs i processen. På den måde kan vi forventningsafstemme opgaven og undgå misforståelser. Så kom trygt ind til en personlig konsultation, og hør hvad vi kan gøre for dig. Du kan også bestille skræddersyede jakkesæt, skjorter, frakker mv., i vores webshop. Vi glæder os til at høre fra dig.
Fuglebækvej 3A, 2770, Kastrup
- +45 61 672 692
- mail@annmarimai.dk
- annmarimai.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Great service
Got my wedding dress fixed at Ann Mari Mai. I was extremely happy with the quality of the service and Ann Mari's help and attitude. Thank you! :)
Konfirmationsbuksedragt
Vi har fået syet en konfirmationsbuksedragt hos Ann Mari.
Det har fra starten været en helt igennem fantastisk oplevelse.
Ann Mari var super til at lytte til de ønsker vores datter havde og hjælpe med at tegne buksedragten efter disse ønsker. Korrektioner er foretaget løbende og slutresultatet var lige som vores datter havde håbet på.
Vi har helt fra starten følt os i trykke hænder hos Ann Mari og kan kun give hende vores bedste anbefalinger.
Kompetent betjening
Hurtig aftale, hurtig udførsel af opgaven, og alt var ok. Kendte ikke virksomheden på forhånd, men det gør jeg nu - og ikke sidste gang vi benytter os af muligheden.
Flot, hurtig og som aftalt!
Det er rart at opleve en skrædder, som går op i sit job med liv og sjæl.
Rigtig god behandling!
super god behandling, og super hurtig service. Prisen kan diskuteres hvor billigt det er, men det vil jo altid være besværligt hvad angår håndlavede ting.
Kan stærkt anbefales!
Håndværk der spiller
Jeg kan klart anbefale at få lavet tilretninger her. Det bliver lavet til perfektion og til en pris der er til at have med at gøre.
Personlig og professionel.
Arbejde udført februar- marts 2016.
Venlig, imødekommende, interesseret. Finder de gode løsninger og arbejder for det gode resultat.
Fantastisk service
Jeg har brugt forskellige systuer til oplægning af mine buskser og har aldrig været helt tilfreds.
Jeg synes at ventetiden var for lang m.m.. Ann Mari Mai var super sød og kanon hurtig! Jeg fik mine busker 2 dage efter og de var lagt op til perfektion.
De varmeste anbefalinger fra min side!
Dygtig syerske og god service!
God og venlig service med et smil. Reparation af sønnens tøj altid flot og holdbart. Denne gang en haster, så fik syet bukser og kunne hente efter et par timer. Tak :-)!
Dygtig og fair pris
Jeg havde købt en brudekjole på nettet, som viste sig at være for lille hen over ryggen. Ann-Mari tog sig god tid til at forelægge mig løsningsforslag, og vi fandt frem til det jeg havde lyst til. Jeg fik et overslag på prisen, som blev holdt 100%. Jeg synes jeg fik lavet rigtig meget for pengene, og at det endelige resultat blev rigtig godt, så kan kun anbefale Ann-Mari på det varmeste.
Fantastisk oplevelse
Jeg kan varmt anbefale Ann Mari Mai - både på kvalitet og service. Jeg har fået ryddet op i mit klædeskab og tilpasset alt det tøj, der enten var for langt, for stort eller bare forkert i pasformen. Ann Mari gav en ærlig vurdering af mulighederne, og jeg er super tilfreds med resultatet. Jeg kommer bestemt igen!
sat lynlås i skind kjakke
det var en meget fin betjening, de kunne jo ikke gøre for postvæsnet snød dem .
FANTASTISK!
Jeg ved ikke hvor jeg skal starte!
Jeg er netop blevet gift og kom i den forbindelse til Ann med en brudekjole, som jeg ville bruge ærmer og sider af og samtidig skulle den laves så den passede mig, da jeg var højgravid ved mit bryllup! Ann var fra starten af enormt engageret og kom med en pris på stedet for arbejdet. Jeg var der mange gange og alle aftaler blev overholdt! Jeg besluttede i sidste øjeblik også at få hende til at lave mit slør. Jeg endte op med den smukkeste brudekjole!
Min mand fik tilfældigvis ordnet sit jakkesæt og skjorte et andet sted, men var slet ikke tilfreds med tilretningerne og de kunne ikke se hvad han mente!
Han kom derfor meget tæt på brylluppet i al hast til Ann og bad hende se på det - hun gik straks igang med at putte nåle i og hun kunne fra start se alt hvad han følte de andre ikke kunne. Han endte med et jakkesæt der sad præcis som det skulle!
Alt i alt så er Ann super prof., super sød og den man skal gå til hvis tiden er knap, hvis man vil have en der virkelig hører på hvad man siger og/eller hvis man bare vil hve super profesionelt udført skrædderarbejde!
Nem og kompetent skrædder
Jeg fik mit jakkesæt syet ind, så det sidder lige i øjet. Kun ros fra min side :)
Fremragende
Blev modtaget med smil og godt humør. Havde en læderkjole der skulle syes ind og min mand et par bukser hvor lynlås var i stykker. Tid for afhentning og pris blev oplyst med det samme. 4 dage senere hentede vi vores tøj, kjolen sad som var den syet til mig :-) Og bukserne var fikset uden at skifte lynlås, derfor kom vi kun af med halvdelen af den oprindelige pris. Prisen stemte helt overens med vores forventninger, så vi er godt og grundige tilfredse og er helt sikker på vi vil bruge, Mai / by Ann Mari Mai - Skrædderi & Systue, igen.