mai / by Ann Mari Mai | Skrædderi & Systue Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

Skulle have skiftet lynlås i en helt ny trøje, dyr trøje hvilket jeg gjorde opmærksom på. Fik min trøje totalt ødelagt med skæve syninger, den ene side var trukket længere end den anden i lynlåsen o... Voir plus

Jeg vil tro at mindre opgaver kan løses tilfredsstillende, men at få syet en brudekjole eller lign. kan jeg bestemt ikke anbefale. Min brudekjole blev et meget frustrerende forløb. Og selvom vi starte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Den webshop der omtales er ikke længere på domænet, der virker til at være kuppet et nogle andre som i stedet bruger det til artikler om biler. Ved ikke om hun i det hele taget stadig er aktiv, d... Voir plus

Afleverede en frakke der skulle syes godt ind alle steder. Fik af vide at det ville koste lidt og at jeg ville blive kontaktet med pris. Det blev jeg ikke og da jeg hentede den, fik jeg af vide at... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de vêtements pour hommes
  2. Magasin de puériculture
  3. Tailleur
  4. Prestataire de mariage
  5. Magasin de vêtements pour femmes

Informations provenant de diverses sources externes

mai / by Ann Mari Mai er et lille, personligt skrædderi og systue på Amager i København. Vi startede i 2006 under navnet PrivilegiuM Brudekjoler, hvor vi primært satsede på brudekjoler og festkjoler til pluspiger. Idag skræddersyr vi meget mere end det. Vi tilbyder blandt andet: Skræddersyede brudekjoler Skræddersyede brudepigekjoler Skræddersyede konfirmationskjoler Dåbskjoler Dåbstøj Skræddersyede festkjoler Skræddersyede dimittendkjoler Accessories Til manden (gom / gæst / business): Skræddersyede jakkesæt / habitter (med og uden vest) Skræddersyede skjorter Skræddersyet smoking Skræddersyet kjole & hvidt - sæt Skræddersyede frakker Vi tilbyder også Skræddersyede jakkesæt til kvinder (med bukser eller nederdel) Udover det tilbyder vi: Professionel måltagning Tilretninger Omforandringer Reparationer af tøj Hos mai / by Ann Mari Mai sætter vi en ære i at yde god service - som i gamle dage, hvor kunder blev behandlet som mennesker og ikke som omvandrende pengeautomater. Skal du have et skræddersyet sæt tøj er du med i hele forløbet, og bliver naturligt opfordret til at sige din mening undervejs i processen. På den måde kan vi forventningsafstemme opgaven og undgå misforståelser. Så kom trygt ind til en personlig konsultation, og hør hvad vi kan gøre for dig. Du kan også bestille skræddersyede jakkesæt, skjorter, frakker mv., i vores webshop. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

321 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Great service and excellent …

Great service and excellent workmanship! I had the sleeves of 2 dress shirts shortened by approx 7 cm. Ann Mari completed the work in less than 3 working days. I will be going back to Ann Mari in the future.

1 février 2018

Godt håndværk

Skulle have syet en pels ind. Så fint håndværk. Kan slet ikke se syningerne. Og meget fair pris.

15 janvier 2018

Wow wow

Wow. Siger jeg bare.
Jeg er meget tilfreds. Det er utroligt hvad de kan få ud af et kedligt stykke stof.

14 janvier 2018

God og venlig betjening

God og venlig betjening. Mine bukser var færdige (lagt op) til aftalt tid og det var et fint stykke arbejde der var lagt i det.

27 novembre 2017

God betjening

God betjening, - fleksibel åbningstid - arbejdet udført til tiden - prisen rimelig - det udførte arbejde godt.

16 novembre 2017

Lille job

Lille job, men lavet som forventet til forventet tid og kvalitet

12 novembre 2017

Godt

Billigt, færdig til aftalt tid, sød betjening

16 octobre 2017