Antiageklinikken Avis 9

4,3

Aucune trace de demande d’avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Varmeste anbefalinger til klinikken og Alexa

Varmeste anbefalinger til klinikken og ikke mindst Alexa der er helt fantastisk, samt den dygtigste kosmetiske sygeplejerske jeg har fået behandlinger af.. Jeg får ordnet mine ben for karsprængninger, og de er svære, men hun giver aldrig op, og jeg er altid meget tilfreds med resultatet. Har fulgt Alexa igennem mange år, og køre gerne 1 ,5 time for at få behandling af hende. Bedste anbefalinger ...

27 mai 2026

Besøg Alexia - det vil du ikke fortryde!

Alexia er den dygtigste kosmetiske sygeplejeske, jeg kender! Jeg har altid følt mig tryg og i de bedste hænder ved hendes behandlinger. Alexia er ærlig, dygtig, sød og grundig. Hun giver altid gode råd - som absolut ikke altid er dyre råd. Jeg har fået Frax og IPL behandlinger af Alexia gennem flere år og kunne ikke drømme om at gå til andre! Jeg henviser alle mine venner og bekendte til Alexia, hvad enten de skal have lavet Frax, IPL, kar eller andet. Og jeg har aldrig fået andet end positive tilbagemeldinger. Alexia vender man tilbage til!

23 avril 2026

De bedste anbefalinger herfra

Jeg har i mange år fået mine behandlinger hos Susanne, hvor jeg ved at jeg er i de bedste hænder.
Hun har en meget professionel og æstetisk tilgang til sin håndværk som jeg elsker.
Det er altid en fornøjelse og mega hyggeligt.
De bedste anbefalinger herfra:-)

15 octobre 2025

Fantastisk oplevelse hos Alexia.

Alexia er ikke bare utrolig dygtig, men også oprigtig sød og nærværende.
Hun tager sig tid til at forstå ens ønsker, forklare, og rådgiver. Jeg følte mig helt tryg gennem hele forløbet.
Resultatet blev præcis som jeg havde håbet – naturligt og smukt.

5 septembre 2025

Fantastisk oplevelse hos Anti Age…

Fantastisk oplevelse hos Anti Age Klinikken i Rungsted Havn Jeg fik både filler og Botox.
Jeg blev mødt af en rolig,
professionel atmosfære, hvor alt blev forklaret grundigt. Resultatet er elegant og naturligt.

En særlig tak til Alexia for hendes dygtighed, varme væsen og ærlige rådgivning – jeg følte mig i de bedste hænder hele vejen igennem. Glæder mig allerede til mit næste besøg!

10 septembre 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg har i mange år kommet hos Susanne.
Jeg er tit blevet anbefalet andre steder og endda blevet spurgt om samarbejde hos andre klinikker. Men ALDRIG!!! Aldrig vil jeg vælge et andet sted. Susanne er både dygtig, men også ærlig. Hun laver naturlig og flotte resultater hver gang. Er man nervøs og Skal have sin første gang eller bare råd og vejledning så skal man 100% vælge susanne. I Anti age klinikken er man i trygge hænder helevejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra.

7 juin 2025

Dygtigste behandler

Dygtigste behandler. Rolige, smukke omgivelser. Og du er i de bedste hænder hos Susanne.

Vil aldrig turde at lade andre behandle mig.

13 février 2025