Kjøpte flere par Hoka sko for under 1 år siden på Anton Sport Tvedtsenteret. Fikk beskjed om at det var gode tursko. Har brukt dem til vanlig gange på asfalt og grus, sammen med ett annet par Hoka for... Voir plus
Dårlig holdning fra ansatte. Merket også at når du kjøper et par sko, så får du prøveskoa med som en av de. De påstår at det er siste". Skjedd meg to ganger.
Vi var på Anton sport på Jessheim i dag for å se på sykkel til sønnen vår. Vi var i butikken i ca 20 minutter og ingen kom bort og spurte om vi trengte hjelp. Det var fem ansatte i butikken og ingen... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Informations provenant de diverses sources externes
helgetilbud on opptil 55% medlemsrabatt
Sandviksveien 176, 1337, Sandvika, Norvège
- antonsport.no
A répondu à 43 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Nekter reklamasjon på Hoka sko
Kommer aldri til å handle på Anton Sport Vinterbro.
Et par Hoka sko på salg, men den ansatte fikk ikke tastet inn rabatten så han valgte noe andre sko.
Skoene er knapt brukt før de gikk i oppløsning. Anton Sport nekter reklamasjon fordi de selv har langt inn feil på kvitteringen.
Styr unna Anton Sport. Kommer aldri til å sette mine bein i en butikk som Anton Sport

Réponse de Anton Sport
Anton Sport på Forus fortjener virkelig…
Anton Sport på Forus fortjener virkelig en stor ros!
Dette er en butikk som virkelig leverer på alle områder, både når det gjelder utvalg, kvalitet og kundeservice.
Butikken er utrolig godt utstyrt, med et stort og variert sortiment av kvalitetsvarer innen sport og fritid. Alt er ryddig, oversiktlig og lett tilgjengelig, man finner det man trenger, og mer til. Det er rett og slett en av de best utstyrte sportsbutikkene jeg har vært i.
Prisene er konkurransedyktige, og det finnes ofte svært gode kampanjer og medlemstilbud som gjør handelen ekstra gunstig.
Jeg ønsker spesielt å gi ros til teamet som hjalp meg ved kjøpet av min nye elsykkel – Cannondale Tesoro Neo X1 StepThru. Jeg er utrolig fornøyd med både produktet og opplevelsen i butikken.
Servicen jeg fikk var rett og slett eksemplarisk. Jeg ble møtt med ekte vennlighet, tålmodighet og høy fagkunnskap. Til tross for at jeg hadde mange spørsmål og en litt utfordrende betalingsprosess, tok de ansatte seg god tid til å hjelpe meg med ro, respekt og ekte engasjement.
Jeg har sjelden opplevd så god og profesjonell kundebehandling i en butikk. Man føler seg sett, ivaretatt og trygg gjennom hele prosessen, og det setter jeg stor pris på.
Denne opplevelsen gjorde handelen både trygg, positiv og minneverdig, akkurat slik det skal være.
Jeg kommer definitivt tilbake, og anbefaler Anton Sport på Forus på det varmeste.
Fra hjertet: Jeg anbefaler denne butikken 100%!
Tusen takk for en fantastisk handleopplevelse!

Réponse de Anton Sport
Bestilte en Garmin Fenix 8 som ble…
Bestilte en Garmin Fenix 8 som ble sendt med Helthjem og ble «borte» på veien. Fikk deretter sendt pakken på nytt via Postnord etter mye frem og tilbake med Helthjem og Anton Sport. Tok over to uker før jeg fikk den og da jeg åpnet pakken var forseglingen brutt på Garmin esken og klokken var brukt.. En klokke til verdi av 13k. Hadde ikke fått informasjon om at jeg fikk tilsendt en brukt klokke til verdi av en ny klokke. Sendte den i retur og skal ha pengene mine tilbake. Kunne jeg gitt 0 stjerner, hadde jeg gjort det. Elendig kundeservice. Anbefaler ikke Anton Sport eller Helthjem
Utmerket service
Utmerket service ved kjøp av løpesko på Anton Sport Kvadrat

Réponse de Anton Sport
Jeg ønsker å klage på behandlingen jeg…
Jeg ønsker å klage på behandlingen jeg har fått ved Anton Sport Liertoppen i forbindelse med en reklamasjonssak.
Jeg kjøpte et par Hoka-sko i februar 2025, men allerede etter tre måneder var dempingen så dårlig at skoene ikke lenger kunne brukes. Jeg leverte inn skoene og fikk beskjed om at det ble sendt bilder til Hoka. Kort tid etter fikk jeg avslag på reklamasjon, uten at skoene faktisk var sendt fysisk inn for vurdering.
Da jeg spurte butikkansatt om hvordan Hoka kunne vurdere dette uten å se eller teste skoene fysisk, ble jeg møtt med svært dårlig kundeservice og til slutt tilkalt vektere som kastet meg ut av butikken. Dette opplevde jeg som ydmykende og helt urimelig.
Jeg fikk heller ikke med meg skoene tilbake, da jeg ønsket å forfølge reklamasjonen videre. Nå har jeg fått beskjed om at skoene er levert til vektere, noe som også virker veldig lite profesjonelt.
Jeg ber om at Anton Sport vurderer saken på nytt. Skoene hadde en feil etter kun 3 måneder – langt under det som er forventet levetid – og jeg ønsker enten nye sko eller refusjon. Hvis dette ikke løses på en tilfredsstillende måte, kommer jeg til å ta saken videre til Forbrukerrådet.

Sjokkerende kundebehandling
Har kjøpt en jakke som dessverre hadde en rift under armen fra ryggen til brystet. Det ser rett og slett ut til at en tapetkniv har kuttet i jakken ved utpakking. Denne la jeg merke til etter et par gangers bruk. Ved reklamasjon, har de da begynt å sende inn klagene fra kunder til leverandør. Noe som i seg selv blir merkelig når skaden er opplagt og betjeningen kommenterer det samme. Dette skal da ikke ta så veldig lang tid når du spør om behandlingstid. Nå har det gått noen dager, uten at det kommer noen tilbakemedling på jakken. Når du da ringer å etterspør, og henviser til forbrukerkjøpsloven, blir du møtt med en meget dårlig kundebehandling. Følte det var min skyld at jakken var ødelagt. En defekt vare skal erstattes innen rimelig tid. Dette handler om en jakke, som ikke lar seg reparere ved søm, da rift går utenfor sømmen. Selger begynner da å fable om at jeg har vært borti en spiker eller en gren.. Det har gitt et litt annet kutt enn det er i jakken.. De bruker visstnok ikke kniv til å åpne esker i følge selger… Det er garantert gjort i dette tilfellet.. Har handlet en god del på Anton Sport tidligere og vært veldig fornøyd, men det er slutt på nå. Jakken er kjøpt for ca 3 uker siden….

Réponse de Anton Sport
Skulle reklamere på en dyr jakke som vi…
Skulle reklamere på en dyr jakke som vi oppdaget hadde en uoprettelig skade. De i butikken beklaget og sa at dette skulle de ordne opp i, men at det var innført nye rutiner. De tok bilder og sendte det til produsenten. Da hørte vi ikke noe mer. Vi tok kontakt kundeservice og vi har aldri opplevd så dårlig behandling. De var opptatt av å prøve å legge skylda på oss og fraskrive seg alt ansvar.

Réponse de Anton Sport
Gode priser og rask levering
Nettbutikken har veldig gode priser, lavt pristak for å få gratis frakt, og attpåtil får du bonus på kjøpene, selv om butikken ofte er billigst på prisjakt.
Også praktisk at man kan få service i en fysisk butikk om det skulle være problemer.

Réponse de Anton Sport
I don't recommend that company
I don't recommend that company, If you want buy something online, I made order and payed in front, but nothing happening... No order or return my money and support just ignoring me...

Dårlig kundeservice
Anton Sport Kvadrat: Dårlig kundeservice. Reklamerte på et par HOKA sko grunnet at sålen begynte å smuldre etter et par dagers bruk. Fikk beskjed om at dette var en skade og selvpåført...reklamasjon avvist.
Dårlig behandling
Hei
Var hos Anton sport på Storo for å reklamere på et par Hoka sko jeg kjøpte den 10.7.24•
Klagedato 2.6 2025
Klaget på at skoene begynte å bli slitt under på sålen
Fikk da beskjed at dette var normalt for denne type sko og at jeg ikke regne med stor slitasje på denne type sko
Altså etter 6 måneders bruk skulle skoene bli slitt. Dette mente jeg ikke var god nok kvalitet, noe ekspeditøren nektet for.
Diskusjonen varte og til slutt ble jeg kastet ut av butikken. Da jeg sa det var siste gang jeg handlet hos Anton sport.
Har fortatt ca 10 kjøp hos Anton sport siden 2022
Er det mulig å ha en så dårlig service…
Er det mulig å ha en så dårlig service i nettbutikk. Varen jeg mangler har nå ligget hos Helt hjem i 6dager. De finner ikke pakken. Anton Sport sendte varen som avtalt. Når jeg nå prøver å nå kundeservice hos Anton Sport er det ingen svar å få. De har ikke telefon nr. de har skjema for utfylling som de ikke svarer på. Får du problemer på noe som helst vis, er det ingen hjelp å få.
Styr unna.
Anton sport - Lite løsningsorientert kundeservice
I underkant av 2 år etter kjøpt DIAMANT Volt Connect EE elsykkel tar ikke batteri lading. Sykkelen fungerer med strømmen som er igjen på batteri, men tar ikke ny lading.
Flere anmeldelser på nett, samme type sykkel, samme type problem med sykkelbatteri og lading.
Jeg Kontakter Anton Sport kundeservice og spesifiserer problemet. Svar er at jeg må levere hele sykkelen til service, og blir sendt videre til en online booking som er bestilling av betalbar service med lang ventetid. Jeg informerer igjen til kundeservice at det ikke er sykkel, men batteri og lading som er problemet og ber om løsning fordi jeg bor 10 mil fra forretningen som jeg kjøpt sykkel.
Kundeservice holder på sitt, hele sykkelen må leveres inn, men de kan tilby meg å frakte sykkel tilbake til meg! Med lang tid før ledig service og frakt tilbake av sykkel vil jeg miste verdifull tid av sykkelsesongen.
Jeg tar batteriet som kan løsnes fra rammen, samt lader til Intersport Tønsberg som forhandler samme merke, Diamant.
Der møter jeg en fantastisk mann som forstår hva jeg sier, tester, åpner reklamasjonssak og etter noen dager kan jeg, kostnadsfritt, hente ny lader som jeg ikke betaler noe for.
Konkurrenten hjelper meg altså på enkel måte, noe de strengt tatt ikke hadde behøvd, men kunne gjøre det fordi de forhandler samme merke og fordi de viser en unik imøtekommenhet og service.
Jeg er usikker på om det er policy til Anton sport som svikter, eller om det er enkeltindivider hos bedriften som er problemet. Da jeg kjøpte sykkelen hos Anton sport i Torggata i 2023, var det så mye av delene som ikke var festet riktig og kunne medført fare. Da var det en flott kar på Anton sport Storo som tok ansvaret for all feil Torggata hadde gjort og gikk gjennom hele sykkelen og klargjorde denne på nytt.
Moralen er, finn en annen forretning når du skal kjøpe sykkel eller varer som kan trenge oppfølging på et eller annet tidspunkt, for totalopplevelsen holder til kun en stjerne.
I boughted two pairs of Insole for a…
I boughted two pairs of Insole for a trek brand Superfeet
First the employe cut it too small into my running shoes not so professional or technical guy but with a good marketing thats all
Not so fair i decide too use it for test
i read before that superfeet could make an exchange in warranty befor 60 days
so two days after i came back for an exchange but they said NO you must ask superfeet or the subs in Norway is Anatomix
Excuse me but its a wrong policy from all of them
Anton Sports-Superfeet-Anatomix
Forget this big shop for technical advice and have a look on a small shop specialist as Sporthanger
Enkelt å returnere vare
Rask levering. Enkelt å returnere vare med vedlagt returetikett. Penger tilbake på konto innen kort tid.
Veldig fornøyd, handler der gjerne igjen!
Vil takke for super service av Sixten…
Vil takke for super service av Sixten på kundeservice for å gi meg den BOGNER alpin buksa som jeg bestilte på klikk og hent, men som butikken på CC vest sa var utsolgt, Sixten skaffet fra leverandør på kort tid 👌🏻Veldig fornøyd😊👍🏻
Bra kundeservice og hyggelig og handle…
Bra kundeservice og hyggelig og handle der
Setter 1 stjerne fordi jeg må det for…
Setter 1 stjerne fordi jeg må det for og skrive en anmeldelse.
Lite proffe folk. Man kjøper et par Hoka sko som blir ødelagt i løpet av noen få mnd, får et nytt par. Det samme skjer igjen, men da får jeg beskjed om at det er løpe sko ikke fritidssko, det ble jeg aldri fortalt. Som hun sa til meg var at stort sett alt her er løpe sko.
Så skal man ha et par fritidssko eller god kundebehandling så anbefaler jeg ikke sko fra Antons Sport. Jeg var på strømmen storsenter, men snakket også med kundesenteret og fikk stort sett samme svar.
Helt perfekt!
Jeg bestilte en Arcterex vest for to dager siden. Idag kom den i tipp topp stand. Den brukte kunn to dager fra Oslo til huset mitt i Kristiansand. Anbefaler Anton sport og bruk av vipps hurtigkasse!
Highly satisfied
We bought the ski equipment for all 4 members of our family at Anton Sport in Trondheim.
We received very sympathetic and experienced advice from various people.
Even when it turned out after testing the skis for the first time that scating skis were not suitable due to knee problems, these scating skis were exchanged for classic skis without any problems at all.
We are extremely satisfied with the advice, the products and the goodwill of this shop.
We will shop there again and again!