Har lämnat in mina bilar för olika jobb vid ett flertal tillfällen och är supernöjd. Alltid trevligt bemött till skillnad från många andra ställen. Inga hitta på jobb utan sakligt gjorda åtgärder m... Voir plus
Jag har nyttjat Apbilservice till allt från däckhotell, däckbyte, service samt andra sorters bil problem sedan 2023 och det har alltid ställt upp och löst alla mina problem. Kan verkligen rekommende... Voir plus
Trevligt bemötande och bra utförda arbeten vid servicetillfällena!
Good price and good services as well as detailed explanation on how the work is done.
Sveriges mest kvalificerad och prisvärd bilverkstad i Rosersberg
Kungsvägen 38, 195 70, Rosersberg, Suède
- 0859-08 1234
- info@apbilservice.se
- apbilservice.se
Trevligt bemötande och bra utförda…
Trevligt bemötande och bra utförda arbeten vid servicetillfällena!
Bästa verkstad👍
Alltid trevlig och hjälpsam. Är supernöjd. Rekommenderar varmt..
Bokat hjulskifte
Bokat hjulskifte. Superbra service och bemötande.
Serviceinriktad och trevlig kille som monterade.
Kan varmt rekomendera
AP bilservice bytte motor åt mig efter…
AP bilservice bytte motor åt mig efter ett motorhaveri. De visade stor kompetens och servicevilja och hjälpte mig att välja en ny riktigt bra motor.
Rekommenderas varmt!
Bra service!Har lämnat in mina bilar till dem i…
Har lämnat in mina bilar till dem i flera år.
Alltid trevliga och tillmötesgående!
Här blir ingen missnöjd
Alltid trevligt bemött till skillnad från många andra ställen. Inga hitta på jobb utan sakligt gjorda åtgärder men även rekommendationer på saker man kanske borde fixa. Rekommenderar starkt.
Tack Parwis för bra jobb och trevligt bemötande
Jätteduktig personal och jättefin…
Jätteduktig personal och jättefin bemötande nöjd med servicen.
Kunniga, bra priser och professionella!
Kunniga, bra priser och professionella! När man lämnar in bilen här vet man att arbetet blir ordentligt gjort, man kör hem med en trygg känsla.
Alltid nöjd, ni får fem stjärnor av mig!!
Utmärkt och professionellt arbete
Utmärkt och professionellt arbete, bra service och väldigt fint bemötande.
Rekommenderas varmt
Mkt trevlig och kunnig personal. Levererar över förväntan, mkt nöjd kund. Rekommenderas varmt
Bra service
Bra service , supertrevliga personal , jag är jättenöjd och rekommenderar
Jag har nyttjat Apbilservice till allt…
Kan verkligen rekommendera dem då det är behjälpliga med alla sorters problem relaterade till bilar!
NS bergsprängning AB
Alltid service snabbt och utfört…
Alltid service snabbt och utfört korrekt.
Vädlig bra! Det tog ganska lång tid eftersom det…
Det tog ganska lång tid eftersom det var mycket som var fel, men jag är en nöjd kund och kan varm rekommenderar verkstad om man vill ha en flexibel och personligt tjänst. Jag kommer att använda verkstad framöver
En savoir plus sur les différents types d'avis.