1. Magasin d'électroménager

Informations provenant de diverses sources externes

De Apparatenman is uniek in de markt, wij streven namelijk naar de laagste prijs én de beste service. Geen opdringerige verkopers en een echt onafhankelijk advies is waar wij voor staan.

4,3

Fijne communicatie en advies

Fijne communicatie en advies, zowel voorafgaand als na de aankoop! En super meewerkend en flexibel in de oplevering. Ik heb al mijn keukenapparatuur hier aangeschaft vanwege de aantrekkelijke prijzen, maar de goede klantenservice heeft mij deze review doen schrijven. Bedankt!

26 novembre 2025

goede ervaring

Op de website stond de siemens vaatwasser voor een eerlijke prijs en in eigen voorraad.
Ik heb even gebeld of levering op vrijdag mogelijk was en dat bleek zo te zijn.
Vrijdag werd de wasmachine keurig geleverd.

Het is een klein bedrijf, en ze bewijzen dat het mogelijk is om te concurreren met de grote coolblues en bols van deze wereld. Daar heb ik graag een tientje meer voor over.

28 février 2025

Uitstekende service van De Apparatenman

We hebben alle apparatuur voor onze uitgebreide keuken bij De Apparatenman aangeschaft, en we zijn zeer tevreden met hun service. Na 9 maanden ging onze vaatwasser stuk, en dat gebeurde precies de dag voor Kerst (kerstavond), terwijl we voor 12 personen aan het koken waren. Tot onze verrassing stond er dezelfde dag nog iemand van Siemens bij ons in de keuken om het probleem op te lossen. Dit leverde een leuke situatie op, gezien de drukte in de keuken.

Hoewel we begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om binnen 2 uur iemand voor de deur te hebben, hadden we het geluk dat ze in de buurt waren. Bovendien kregen we nog een telefoontje van De Apparatenman om te controleren of alles naar tevredenheid was opgelost. Dat vonden we echt top service!

Kortom, we zijn zeer tevreden met De Apparatenman en voor hun uitstekende klantenservice en betrokkenheid.

19 février 2024

Bosch SMI6YAS02E vaatwasser

Uitermate tevreden met mijn vaatwasser Bosch SMI6YAS02E. Contact met de "Apparatenman" verliep ook prima. Netjes geleverd op afgesproken datum. Oude vaatwasser werd netjes meegenomen. Een 5 sterren koop ervaring! ; -))

16 septembre 2024

Vertrouwd kopen

Wij genieten elke dag van ons mooie Steel fornuis met afzuiging. Zeer tevreden met de levering en installatie van dit pronkstuk.
Alleen zou ik graag ook een mobiele airco de hele zomer willen gebruiken en daarna retourneren😊

1 avril 2023

Voel me zwaar opgelicht…

In de hete augustusmaand een mobiele airco besteld en geklaagd over de slechte prestaties ervan. Reactie van de Apparatenman :'dat hebben we nog nooit gehoord..u bent de eerste,.. kan de Airco niet terugnemen omdat u hem gebruikt heeft'.

Hoe had ik er dan in godsnaam achter moeten komen dat ie niet zou voldoen?

Oplossing; u mag via een formulier een klacht indienen bij de leverancier, maar als er geen defect wordt gevonden zijn de monteurkosten ook voor u. Huh?
Advies? .... koopmaar niet bij deze flikkers...
Bah.

29 août 2020

Top service

Alles ging perfect en zéér snel. heel tevreden

25 mars 2019
Logo de Apparatenman

Réponse de Apparatenman

Bedankt voor de review Wilco! We wensen je veel plezier van je nieuwe kookplaat!