Foarte multumit. Am dat comanda sambata si telefonul a venit joi. Telefonul are 100% baterie si prezinta doar niste mici zgarieturi. Am primit si un cadou in cutie. Recomand cu incredere.
Sunt foarte mulțumit de acest site! Oferta este ușor de urmărit, descrierile privind starea telefoanelor sunt exacte, iar eu am primit exact ceea ce a fost promis. Telefonul funcționează perfect, a so... Voir plus
Nu stiu cat ar trebui sa ofer, dar s-a rezolvat problema avuta cu magazinul, am cumpărat un telefon care a dispărut din colet, magazinul a raspuns destul de repede, si pana la urma s-a rezolvat proble... Voir plus
10/10 phone,very nice and friendly people,the phone works very well,also the battery is great,2 days delivery,i recommend this website if you want a sh Iphone!
Apple Plug – Telefoane second hand Apple Plug este magazinul tău de telefoane second hand Apple, cu livrare rapidă din stoc. Beneficiezi de 24 de luni garanție, multiple opțiuni de plată și servicii sigure, astfel încât să te bucuri de un iPhone de calitate la un preț avantajos.
Roumanie
- appleplug.ro
Répond généralement dans un délai d'un mois
Les gens ont aussi consulté
De încredere
De încredere! Telefonul e perfect, a ajuns rapid și am primit si ceva dulce în colet :))
Nagyon Jó
Nagyon Jó. Rendeltem egy Iphone 12 prot és működik ahogy kell! 10/10 :)
Sunt mulțumit de produs
Sunt mulțumit de produs , chiar nu mă așteptam , recomand cu încredere Apple plug
Sunt multumit de produs
Sunt multumit de produs
9/10 pentru cei de la appleplug
Foarte mulțumit
Foarte mulțumit , telefonul se prezintă ca în descriere în cutie personalizată
I bought an iPhone 14 Pro from apleplug the best experience
I bought an iPhone 14 Pro from Appleplug. I placed the order on 10.03.2026 and it arrived the next day, on 11.03.2026. Everything was perfect — the best experience!
Perfect
Livrare rapidă produs conform descrierii
Livrare rapidă produs conform descrierii
Mi-a plăcut cat de Simplu a fost sa…
Mi-a plăcut cat de Simplu a fost sa achiziționez in rate,plata securizata și cât de rapid a sosit coletul
Telefonul este super ok dar nu am gasit…
Telefonul este super ok dar nu am gasit sa fie vreo garantie in pachet asa cum spuneti ca ar fi trebuit

Réponse : Appleplug
Iphone 16
Nu stiu cat ar trebui sa ofer, dar s-a rezolvat problema avuta cu magazinul, am cumpărat un telefon care a dispărut din colet, magazinul a raspuns destul de repede, si pana la urma s-a rezolvat problema.

Réponse : Appleplug
Am avut o experiență plăcută
Am avut o experiență plăcută , telefonul a ajuns in ceea mai buna stare
10/10 quality on phones
Really fast order and delivery process.
Really fast order and delivery process.
Quality item received.
Excelent!
Băieți de la Appleplug s au descurcat extraordinar de bine în legătură cu comanda mea!
Foare bun ok