Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik support på min nye iPhone 17 pro. Det virkede rigtigt godt, med forståelse for de udfordringer en pensionist kan have, ved opsætning af en ny telefon. Jeg er udemærket godt klar over, det ka... Voir plus

3,8

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Rolig og kompetent hjælp til overførsel af data fra død telefon

Christian J. hjalp mig igennem på en rar, rolig og utroligt hjælpsom og oplysende måde! Min iphone 11 var død, og jeg skulle have opsat ny iphone og overført al min icloud (1,5 TB data) fra den gamle telefon over på den nye. Derudover hjalp han mig også med at finde ud af hvordan jeg nemt kunne sikkerhedskopiere over på ekstern harddisk og også opdatere mine sikkerhedsindstillinger.
Fantastisk support - tak for det! Du reddede min dag!

15 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Man sidder i loop på deres hjemmeside…

Man sidder i loop på deres hjemmeside og når man endelig kommer til en kontaktinformation kan man kun ringe, hvilket folk med angst ikke bare kan... Derudover tog det mindst 45 min at finde frem til denne information og der havde jeg så meget angst, at det var ligegyldigt for jeg kunne ikke sige et ord. Det burde de godt nok arbejde noget mere på, chatgpt er 800 gange mere effektiv!

15 février 2026

Stor begejstring herfra

Jeg er lykkelig.
Har lige fået hjælp fra Adam til et kæmpe problem med min iPad. Alt foregik i et kompetent, venligt og roligt tempo. Det var en fornøjelse af få hjælpen.
Kære Apple brugere. Spørg altid Apple support om hjælp, når dine egne evner ikke rækker.

19 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde i dag et kæmpe problem med…

Jeg havde i dag et kæmpe problem med min telefon og ringede i panik til Apple support.
Jeg har aldrig fået sådan en god behandling før! Det var en fantastisk oplevelse. Er så ked af jeg ikke kan huske navnet på hende det hjalp mig, men jeg håber hun læser denne anmeldelse!
Tak!

16 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Manglende kvalifikationer

Efter ipad software 26.1 blev indstalleret virker nyheds apps og Bluetooth enheder ikke 100% som før 26.1, i flere år har de virket 100%, support kunne ikke løse problemet.

24 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik hjælp til at installere min nye…

Jeg fik hjælp til at installere min nye iPhone 17 pro af fire forskellige, som prøvede at hjælpe mig så godt de kunne indtil det virkede, fordi min gamle iPhone bøvlede med at videre min data til den nye, de var alle fire meget forstående og endte til sidst med at hjælpe og jeg er mega glad for min telefon nu

19 novembre 2025

Fantastisk kompetente medarbejdere

Jeg har fået hjælp to gange, fra nogle af de mest kompetente og hurtigttænkende eksperter jeg er stødt på. Med tålmodighed overfor Boomere… 😍Flere gange kunne jeg ikke følge med/forstå, og hver gang blev jeg venligt samlet op, og så tog vi den på en anden måde. Ikke en masse snak og forklaring. Korte løsningsorienterede beskeder ❤️

31 octobre 2025

Virkede fint.

Jeg fik support på min nye iPhone 17 pro.
Jeg er udemærket godt klar over, det kan have haft en virkning, at jeg har tilkøbt AppleCare, men man må også være realistisk, omkring ens egne evner, når et nyt stykke elektronik indkøbes.

28 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg forstå overhoved ikke alt det…

Jeg forstå overhoved ikke alt det negative her på trustpilot jeg har nu igennem 2 1/2 år brugt Apple support og har kun mødt hjælpsomme mennesker som hjælper med alt der er brug for og har fået løst alle mine problemer hver gang!! Jeg er så glad for at man kan ringe da jeg er ordblind og har svært ved at skrive. Top service kunne jeg give flere stjerner ⭐️ ville jeg ha gjord det

24 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Min telefon har været til reparation

Min telefon har været til reparation, en helt ny iPhone 16 pro, der har været panserglas på fra jeg fik den, da jeg får den tilbage har de taget panserglasset af og ridset min telefon, oven i det er den møg beskidt.

22 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super assistance fra Appel Support i…

Super assistance fra Appel Support i dag. Jeg havde en arbejdstelefon, som ikke kunne åbnes. Jeg er ikke IT-superbruger og fik hurtig professionel hjælp. Supporteren guidede stille og roligt og fejlen blev rettet.

6 août 2025

vreselijk!!!

vreselijk!!!! Ik belde naar de apple support om iets te vragen omdat er wat mis was met me iphone. Nemen ze niet eens op. Vervolgens krijg ik die maand een rekening van €50, omdat ik daarheen had gebeld. EN WAS NOG STEEDS NIET GEHOLPEN!! Vreselijk!! kijk uit voordat je contact op neemt met apple support!! (want hij belt naar het buitenland!)

3 juillet 2025

Utroligt god service

Utroligt god service, fik hjælp til mine problemer, og han var sød og forstående blev hængende i røret indtil vi var sikre på det virkede
Er yderst tilfreds! 😁

6 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Elendighed service har betalt 2 abn…

Elendighed service har betalt 2 abn uden at modtage en brugbar app i stedet har Apple-id tilskrevet den konto som var tilknyttet Apple-id.DE HAR ALDRIG OPLYST AT man kun have en konto på Apple-id pr app og jeg havde desværre 2 app. Ingen refusion og ingen forklaring udover at beslutningen om ikke refusion er endelig.
Ligesom i en diktaturstat.
Det er det elendigste service jeg nogensinde har oplevet gennem mere end 80 år

24 décembre 2024

Fantastisk betjening!!

Fantastisk betjening!!
Hvor er det rart at snakke med nogle som rent faktisk gerne vil hjælpe en, og hvor er det dejligt at vedkommende tilpasser sig ens niveau, og hvor er det dejligt at de allesammen er smadre søde, og hvor er det dejligt at de hjælper helt frem til sidste ende!! Selvom det tager lang tid.

Jeg har kun gode ting at sige om Apple support! Jeg er en meget tilfreds kunde som var i desperat brug for hjælp. Så en kæmpe tak til jeres skønne og hjælpsomme kollegaer!!

4 novembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus