Arctic Recovery Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Massive billig Produktion . Deckel von Sauna ging bei 5 Verwundungen 3 Mal kaputt Austausch dauerte lange und wurde auf Kundenwunsch nie verbessert . 4 Defekt des Deckels endete mit Verbrennungen... Voir plus

Fantastisk velvære. Har anvendt Pro Arc Isbad Arctic Recovery i 2 uger. Badet er ca. 5-8 cm højere end mit tidligere bad. Super god følelse at sidde i et dybere bad. Isolationsmellemrummet s... Voir plus

Ich habe mit der Dampfsauna und dem Eisbad meinen eigenen persönlichen Wellness Bereich auf der Terrasse. Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

22 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Absolute Abzocke

Absolute Abzocke – Finger weg von diesem Unternehmen!

Ich habe während einer Promotion ein Pro Arc Isbad bestellt, das zwar prompt geliefert wurde, aber von Anfang an defekt war: Der Deckel hielt keine Luft.
Mehrfache Kontaktversuche mit dem „Support“? Ignoriert.
Ein offizielles Schreiben über meine Rechtsschutzversicherung? Ebenfalls unbeantwortet.

Dieses „Unternehmen“ glänzt einzig durch Schweigen und völlige Verantwortungslosigkeit. Wer hier kauft, sollte wissen: Im Falle eines Problems ist man vollkommen auf sich allein gestellt – keinerlei Hilfe, keinerlei Service, rein gar nichts.

Ich habe nun einen kaputten, unbrauchbaren Artikel und ein Unternehmen vor mir, das offenbar hofft, dass man von rechtlichen Schritten absieht – vermutlich aus gutem Grund: Ob hier überhaupt Liquidität vorhanden ist, darf stark bezweifelt werden.

Meine ausdrückliche Warnung: Kaufen Sie hier nichts!
Es handelt sich um reine Abzocke. Der fehlende Support spricht Bände – und ich bin mir sicher, auch auf diese Kritik wird keine Reaktion erfolgen. Ich bin gespannt!

Auf meine Kritik und Bewertung auf Facebook hat man einfach kurzerhand den Account auf Facebook gelöscht! Unauffindbar. Gibt es nicht mehr! Hat noch wer Fragen zur Seriosität dieses Unternehmens?

11 septembre 2025

Vi nyde vores nye isbad❄️

Vi nyde vores nye isbad❄️ man sidder godt i den og låget flyver ikke af fordi man kan spænde det fast💨 vi er alt i alt glade for vores isad og er glade for at vi gav de ekstra penge og dermed op i kvalitet så kan helt klart anbefale det til andre❤️ det er også smarte man kan pakke den sammen og så kommer den i en rygsæk så man kan tage den med sig hvis man f.eks. skal i sommerhus hvor der er sauna❤️

23 septembre 2025

For Guds skyld hold jer langt væk

For Guds skyld hold jer langt væk. Der er ikke gået 2 år og det er allerede gået i stykker, selvom jeg sammenlagt har brugt det 2 måneder i 2 somre. Lærredet flækker hvor benene er monteret og det skvatter simpelthen sammen. Det klagede jeg selvfølgelig over, men blev enten ignoreret eller blankt afvist. Først forsøgte de at bilde mig ind at garantien kun var 1.5 år, men havde glemt det stod 2 år på deres hjemmeside. Derefter det ene røgslør og dårlige undskyldning efter det andet. Mikkel fra Arctic Recovery vil sikkert svare på denne anmeldelse og komme med alle mulige dårlige undskyldninger. Det korte og det lange er at produktet ikke holder og der er nul hjælp at hente fra Arctic Recovery. KØB ET ANDET PRODUKT...

18 septembre 2025
Logo de Arctic Recovery

Réponse de Arctic Recovery

Hej Allan,

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse hos os. Vi tager alle anmeldelser seriøst, men vi må samtidig sætte en grænse, når dialogen indeholder personlige skældsord.

I denne sag har vi fulgt købeloven og vurderet, at der ikke er tale om en produktionsfejl. For at imødekomme dig har vi dog tilbudt et nyt isbad til en reduceret pris som kompensation, som du også har valgt at modtage.

For gennemsigtighedens skyld kan alle interesserede se den seneste besked, vi har modtaget fra Allan, her og vurdere anmeldelses validitet (Nedenstående link kan kopieres ind i en browser hvor screenshottet kan ses):

Med venlig hilsen
Team - Arctic Recovery

Hurtigt og godt

Nem bestilling, hurtig levering. Isbadet fungerer som det skal, nemt at sætte op og at rengøre efter behov. Blevet en fast morgenrutine inden arbejde.

11 septembre 2025

Dejligt rummelig isbad

Dejligt rummelig isbad, jeg har isbadet i 3 år nu og haft adskillige isbade
Jeg elsker at isbade og det har gjort en stor forskel for mig, kan ikke undvære det.
Den 5 stjerne kunne være kommet på hvis der havde været en ring som kunne være under overdækning

17 septembre 2025

Pro Arc Isbad

Ich habe das Pro Arc Isbad. Super Größe, genug Platz. Nicht so beengend wie das kleine. Gute Qualität, sauber verarbeitet. Auch der Deckel schön stabil. Keine Probleme mit Regen oder Schnee, wenn freistehend. Allgemein sehr robust. Bestellt und innerhalb von 3 Tagen da.

13 septembre 2025