Købte en bilpleje af mærket Meguiars, fordi vores bil, ved køb, lugtede af røg. Dette produkt er, indtil videre, rigtig godt. Hele processen fra bestilling, køb og levering, foregik ganske fint. Prise... Voir plus

Nu er det første gang jeg handler hos Driver via internettet, da jeg er så heldig at bo tæt på den fysiske butik. Men det jeg skulle bruge var en bestillingsvare og den kom som lovet med afhentning... Voir plus

Nem at bestille varer, hurtig levering, alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale Driver.dk.

L'entreprise a répondu

Har benyttet deres værksted gennem 10 år, både da de hed autobixen og nu som Driver. Vi har altid fået en super service, og de har været meget fleksible i forhold til tage bilerne ind hurtigt og og... Voir plus

1. Magasin de produits chimiques automobile
  2. Marché de pièces automobiles
  3. Magasin de pièces détachées automobiles
  4. Magasin d'accessoires automobiles
  5. Magasin de batteries pour voitures
  6. Magasin d'autoradios

Écrit par l'entreprise

Hos Driver finder du Danmarks mest passionerede bilnørder, som hver dag arbejder hårdt, for at kunne tilbyde den bedste service samt de bedste og mest efterspurgte produkter til vores kunder. I Driver’s fysiske butik, såvel som på webshoppen, imødekommer vi alle kunder, og sætter en dyd i aldrig at sige nej. I vores bestræbelser på at være leveringsdygtige på alle produkter til din bil, har vi igennem adskillige år opbygget og udvidet vores leverandørnetværk, så vi i dag kun handler med partnere, som vi har fuld tillid til.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Super god betjening

Super god betjening

30 mars 2026

Réponse : Driver.dk

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med vores betjening – det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag 🙌

Vi håber at se dig igen hos Driver! 🚗

Rigtig god oplevelse

27 mars 2026

Hej Jens Peter

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏
Det glæder os at høre, at både bestilling og levering fungerede som det skulle.

Du er altid velkommen hos os igen!

Hurtig levering

Hurtig levering , godt produkt

30 mars 2026

Hej Rene

Tusind tak for din anmeldelse – fedt at høre både levering og produkt levede op til forventningerne 🙌
Vi håber at se dig igen hos Driver.dk!

Driver.dk 🚗

Lyn hurtig levering og fik rigtig god…

Lyn hurtig levering og fik rigtig god hjælp til at rette en fejl🤩

31 mars 2026

Hej Victor

Tusind tak for din anmeldelse – det er fedt at høre, at du både fik hurtig levering og den hjælp du havde brug for 🙌
Vi står altid klar, hvis der skulle opstå noget igen!

Meget hurtig respons

Meget hurtig respons. Bestilte varen fredag formiddag, og den var leveret til afhentning lørdag morgen. Og varen virker bare.

27 mars 2026

Hej Brian

Tusind tak for din anmeldelse – det er super fedt at høre, at både responstid og levering sad lige i skabet 🙌
Og dejligt at varen lever op til forventningerne!

Vi håber at se dig igen hos Driver.dk.

Fantastisk venlig service

Fantastisk venlig service

27 janvier 2026

Hej Raphael

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os 🙏
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Du er altid velkommen hos Driver.dk!

Driver.dk 🚗

Jeg havde en suveræn oplevelse hos…

Jeg havde en suveræn oplevelse hos Driver. Flinke medarbejder, rigtig god service, vejledning og kvalitet! Kan virkelig anbefales.

30 janvier 2026

Hej Sia

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏
Det glæder os at høre, at du har haft en suveræn oplevelse, og at både service, vejledning og kvalitet levede op til forventningerne.

Du er altid meget velkommen hos os igen!

God og kyndig service

God og kyndig service. De vidste hvad de talte om og var meget hjælpsomme med montering. Også gode priser og hurtig levering. En rigtig god oplevelse at købe tagbøjler hos dem!

17 septembre 2025