Argonex, Dé Apple Specialist Avis 215

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Marco heeft mij uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van mijn MacBook Pro. Hij nam de tijd om goed mee te denken over welk model het beste aansloot bij mijn gebruik en gaf daarbij helder en eerlij... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn iPhone deed het niet meer naar wens; ik wilde een nieuwe aanschaffen, en kwam uiteindelijk terecht bij Argonex, gelegen aan de Brouwersgracht 79 te Veenendaal. Daar trof ik Marco Briene. De iPho... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Argonex is onze trouwe ondersteuner bij iedere twijfel en ieder probleem op Apple-vlak. Marco is zeer deskundig, dienstverlenend en vriendelijk. Bovendien reageert hij altijd bijzonder snel! Of je hem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag een hele mooie MacBook Pro opgehaald. Na een duidelijk advies van Marco. Samen goed gekeken naar de toepassingen waarvoor ik hem wilde kopen. Een model goedkoper gekocht, omdat de extra n... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique
  2. Service de réparation d'ordinateurs
  3. Service informatique
  4. Assistance et services informatiques
  5. Atelier de réparation de téléphones mobiles

Écrit par l'entreprise

Wij zijn de enige Premium Apple Specialist in Veenendaal en omgeving. De mooiste Apple Mac Computer, iPhone, iPad en alle accessoires kan je bij ons halen. Wees welkom in onze uitnodigende mooie winkel met altijd tijd voor de klant onder het genot van een heerlijk bakje koffie. De winkel staat bekend om “dé tafel”, centraal in de winkel, waar de klant kan gaan zitten voor het bespreken van de aankoop of om support of hulp te krijgen die op dat moment dringend nodig is! Kortom waar menig winkel stopt daar starten wij juist! Veel reparaties aan iPhones voeren we live uit en kijk gerust mee. Overige reparaties aan Macs zijn onmisbaar snel klaar! Parkeer je de auto in Qpark onder de winkel dan krijg je een gratis uitrijkaart. Of in andere woorden… Argonex is hét deskundige Apple aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen en omgeving. Voor alles Apple ben je op dé juiste plek beland. Wij adviseren je graag bij je nieuwe Apple producten. Daarbij kan je persoonlijk contact verwachten met de hoogste Service, Support en het allerbeste en eerlijke advies omtrent je aankoop of reparatie. Want ook met je defecte Mac, iPhone of voor softwareproblemen kan je bij ons terecht. Geen vraag is ons te veel. De reparatie en levertijden zijn kort. Wie Argonex is ontstaan uit passie voor het product! Sinds 2002 zijn wij volop actief als specialist op het gebied van Apple. In de wijde regio mogen we onszelf beschouwen als het meest uitgebreide servicepunt wat betreft Apple producten. We groeien met de dag, de klanten vinden het prettig om bij ons binnen te lopen en merken meteen hoe persoonlijk alles er aan toe gaat. We houden je constant op de hoogte via berichten hoe je reparatie- of aankooptraject verloopt. Ons belang is om jou blij te maken en dat merken we elke keer weer aan de klanten die dankzij vele positieve recensies dat laten merken. Speerpunten * Persoonlijke aanpak * Snelle doorlooptijden * Scherp geprijst * Servicepunt 1km buiten het centrum * Gratis parkeergelegenheid * Open Technische dienst (Meekijken mag)

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Klantvriendelijk, Kwaliteit, Vertrouwen

Klantvriendelijk, Kwaliteit, Vertrouwen, Snelle reparatie, comminicatie en zeker een specialist in zijn werk. Dikke 5 sterren voor Argonex!!

22 février 2024

Réponse de Argonex, Dé Apple Specialist

Super! Dank je wel. Dat zijn wel onze streefpunten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Op een persoonlijke manier erg goed en snel geholpen.

23 janvier 2024

Gezocht en bij Argonex gevonden

Vanuit het noorden van het land gekomen, apple-shop gezocht en gevonden bij Argonex. Snelle en adequate hulp. Marco volgt alles zeer direct, hecht duidelijk aan goede klantenrelatie en dat wordt gewaardeerd in een wereld waar je meestal een nummer bent en moet wachten op vervolgacties. Ik heb mijn apple-shop gevonden.

15 février 2024

Réponse de Argonex, Dé Apple Specialist

Dank je wel! En blij dat we jouw apple shop mogen zijn

Een fijne ervaring

Een fijne ervaring! Snelle service en goede communicatie. Blij dat mijn laptop weer werkt !

3 février 2024

Réponse de Argonex, Dé Apple Specialist

Dank je wel voor je reactie. Heel fijn dat je het zo hebt ervaren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige week bij Marco geweest omdat ik…

Vorige week bij Marco geweest omdat ik heel veel dierbare fotos’ heb (9000) en mijn telefoon vol was. Ik was een beetje huiverig om dit zelf over te zetten dus ik heb hulp ingeschakeld.
Marco heeft supergoed werk geleverd door een backup te maken van de foto’s. Hij geeft duidelijke uitleg hoe alles werkt en hoe je dit in het vervolg zelf ook kan doen. Hij smeert ook niet onnodige producten aan en zegt waar het op staat.

Marco weet waar hij heeft over heeft, veel kennis van zaken, overlegd netjes qua prijzen en is heel erg vriendelijk en meedenkend. Ook is hij erg servicegericht wat ik persoonlijk erg prettig vindt. Marco geeft service en vriendelijkheid waar menig winkel/onderneming nog wat van kan leren.

Mocht ik nog een keer iets hebben dan hoef ik niet te zoeken naar een goed Apple adres. Ik zal zeker meteen Marco bellen.

24 janvier 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Marco is een specialist in klantvriendelijkheid en Apple!

Marco is er altijd en bereikbaar tot en met !!
Altijd rustig en klantvriendelijk.
Nee komt volgens mij niet vaak voor en de kennis en vakmanschap is SUPER.

Onlangs heeft hij voor mij een externe harde schijf weten te (kraken) openen die vast was gelopen.
En keurig zoals Marco is netjes alles in de cloud gezet voor me.

Kortom top bedrijf en persoonlijkheid

4 janvier 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Marco is de beste apple specialist in…

Marco is de beste apple specialist in de omgeving. Geweldige service, snel en betrouwbaar en eerlijk. Als wij iets hebben dat aan vervanging toe is heeft Marco altijd snel een goede oplossing voor een eerlijke prijs.

20 décembre 2023

Dank je wel Bertina.

Prima service

Prima service: vooraf gebeld of een artikel aanwezig was (jawel, dat werd zelfs al apart gelegd) en op de afgesproken dag opgehaald. Facturering etc mooi digitaal: wel zo handig!

19 décembre 2023

Réponse de Argonex, Dé Apple Specialist

Fijn dat we voor een goede ervaring hebben kunnen zorgen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ditmaal scherm van de airbook…

Ditmaal scherm van de airbook gerepareerd, wederom super geregeld.

Hartstikke bedankt weer Marco.

13 décembre 2023

Graag gedaan Rob

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor het eerst bij Argonex geweest.

Voor het eerst bij Argonex geweest.
Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen.
Reparatie van onze oude laptop bleek niet meer mogelijk. Het was ook al een oude knar.
Bij de aanschaf van een nieuwe laptop een Lenovo, we wilden geen apple, kregen we goede uitleg en wat overgezet kon worden van onze oude laptop werd keurig op de nieuwe gezet. En alles was binnen twee dagen gepiept.
Met dank voor de goede service en de lekkere koffie.

9 novembre 2023

Snel en betrouwbaar

Ik ben hier al meer dan 10 jaar klant en hoop het nog lang te blijven. Echt iemand die 'above and beyond' gaat om z'n klanten te helpen en altijd beschikbaar is voor een snel antwoord op een vraag.
Al meerdere Macs en iPhones e.d. gekocht, maar waar het voor mij echt een meerwaarde heeft is bij service en reparatie. Niks opsturen en wekenlang zonder zitten, maar echt z.s.m. in huis oplossen wat er mis is.
Ik woon 20 minuten rijden hiervandaan, maar heb het ritje er graag voor over.

6 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Argonex maakt zijn slogan helemaal waar

Argonex maakt zijn slogan: 'De Apple specialist' helemaal waar. Ik kreeg eerlijk en vakkundig advies en ging daardoor met de juiste apparatuur en accessoires tegen een eerlijke prijs, tevreden naar huis.
Bedankt Marco.
Frits

20 octobre 2023

Echt verstand van Apple-zaken

Marco Briene is al zo'n 15 jaar dé Apple-specialist voor Veenendaal en omstreken - al claimen andere bedrijven dat ook te zijn. Hij neemt de tijd voor je met een lekkere kop koffie en adviseert je op basis van zijn enorme know-how. Ik ben fervent gebruiker van een iMac, een iPad (sinds kort twee) en een iPhone. Deze zijn alle bij Marco aangeschaft en er is nog nooit iets mee geweest. Toch is het een prettig idee dat, mocht er een probleem zijn, ik altijd op Marco kan rekenen. Hij is gecertificeerd om reparaties aan Apple of iPhone uit te voeren. Zijn vriendelijkheid, kennis en service zijn onbetaalbaar. Daarom krijg je die er gratis bij! Dus voor Apple ga je naar Argonex.

Joop Hendriks, Veenendaal

15 septembre 2023

Snel, betrokken en betrouwbaar

Batterij van IPad Air had het begeven. Volgende dag nieuwe batterij in huis en gelijk vervangen.
Topbedrijf en als ik een nieuwe nodig heb of een nieuwe I Phone gun ik de handel eerst aan Marco

16 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig , mensen die er verstand van hebben

Na dat ik zelf alles van de oude iMac naar de nieuwe iMac over had gezet wat prima ging , Oude iMac leeg gemaakt (dacht ik) tot dat de oude iMac weer contact maakte met wifi, toen gingen al mijn bestanden van de nieuwe iMac na de prullenbak en ik kon ze niet meer terug zetten , ze bestonden niet meer
Ik de 2 iMac na Marco van Argonex gebracht , Na enig denkwerk en typewerk en nog meer typen kwamen de bestanden een voor een weer te voorschijn.
Marco heeft toen de 2 iMac goed afgesloten zo als het hoort. Geweldig

13 septembre 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus