Meget flot spejl, god process ved bestilling og levering. Dog synes jeg at have bestilt et spejl der kunne huske indstillinger så det kunne tænde sammen med loftslys, det fik vi ikke, det er nok mig... Voir plus
Vi har det smukkeste spejl fra jer, som kostede os mange penge, vi har designet med en masse features som vi synes passede til vores behov, men det har aldrig fungeret 100% optimalt. Uret vi har lavet... Voir plus
Indtil nu en dejlig oplevelse. Bestilte spejle i 4500kr klassen med wifi opkoblet vejrudsigt m.m. Modtog 8 dage før det var lovet et flot emballeret spejl, lige så flot som håbet. Opsætning og ins... Voir plus
Det var super fedt at man kunne skræddersy sit spejl og få den størrelse der passer til badeværelset. MEN alle tilvalgene halter gevaldigt. Lysene i kanten af spejlet lyset til siden og ikke fremad, B... Voir plus
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Rigtig godt service og meget smukt…
Rigtig godt service og meget smukt spejl og hurtig levering👍
The mirror is very nice, it has pluses and minuses
The mirror is very nice, i have also ordered a weather station S3, it is nice but I thought that it is part of the mirror like one single touch screen, it is integrated into the mirror through a hole.
The mirror comes with a remote control that will adjust the lightning, turn on/off( i have to stick it to the wall) and a wifi sensor stick.
I am happy with the purchase, but I wished they mentioned before in the description that it is not a screen touch mirror.
REN SVINDEL OG FUP
REN SVINDEL OG FUP, SNAKKEDE MED DEM TRE GANGE OMRKING HVAD JEG KUNNE FÅ OG BOOM PENGE trukket men de kan ikke levere det ønskede så bad om at orderen skulle sløjfes. Men nej de har bare nappet over 4000 kr
De kunne ikke leverer det jeg havde bedt om 50X50 med en masse tilføjelser, til sidst sagde jeg, at jeg ikke kunne bruge det det ikke måtte kommer over 50 cm i bredden. Nu har de trukket over 4000 kr og jeg stå med ingen ting - har anmeldt det til banken og håber jeg kan få pengene igen.
De svare ikke mere på ens mail, og telefon kan man ikke komme igennem på
SÅ PAS PÅ -dette virker som ren fup

Réponse de Artforma
Jeg lavede en dum fejl
Jeg lavede en dum fejl, jeg bestilte med ur, men glemte at bestille med touch light. ØV
Peter Knudsen
Recommended
It’s a nice mirror that we got + quick replies to emails. And a fast delivery.
Will recommend.
Good customer service
Good customer service. The product works as expected. Very pleased with the purchase.
Alt fungerede fint.
Alt fungerede fint.
Spejl godt pakket ind og forholdsvis hurtig levering.
Kvaliteten levede op til forventningerne.
Køb ikke ved Artforma! Order aflyst, penge blev alligevel trukket 4 dage efter
Bestilte en Spejl med lys, men afbestilte ordren 30 min senere, og kom i dialog om at der ikke var plads til det bestilte spejl, hvorefter vi igen afbestilte
4 dage efter blev pengene så trukket fra vores konto!¨
Kæmpe svindel, køb ikke her!!!
Tak for jeres svar.
Vareren er IKKE betalt via bankoverførsel men med standard PayPall eller betalingskort. Jeg ser frem til at få refunderet beløbet.

Réponse de Artforma
Flot spejl var godt pakket ind så…
Flot spejl var godt pakket ind så ingen skade kunne ske .
Service ok
At det kommer som lovet
Det hele gik som smurt
Det hele gik som smurt, bestilte spejlet som ankom efter 3 arbejdsdage.
Rigtig fint spejl.
Fint spejl, pakket godt ind.
Ledningen kunne godt have været noget længere (den var blot 10-15cm). Vi var nød til at sætte samlemuffe på for at nå. Ellers et godt spejl pakket meget forsvarligt ind. Vi er meget tilfredse med både indpakning og kvaliteten :)
Godt produkt, kundeservice mangler lidt..
Godt produkt, varen lever op til det forventede.
Havde problemer med at registrere mig på hjemmesiden (Kunne ikke logge ind selv om jeg havde aktiveret via fremsendt email), og kundeservice var ikke i stand til at hjælpe mig med det.
Tog chancen til sidst og bestilte som gæst, hvilket virkede fint og spejlet kom inden for 1 uge.