Meget flot spejl, god process ved bestilling og levering. Dog synes jeg at have bestilt et spejl der kunne huske indstillinger så det kunne tænde sammen med loftslys, det fik vi ikke, det er nok mig... Voir plus
Vi har det smukkeste spejl fra jer, som kostede os mange penge, vi har designet med en masse features som vi synes passede til vores behov, men det har aldrig fungeret 100% optimalt. Uret vi har lavet... Voir plus
Indtil nu en dejlig oplevelse. Bestilte spejle i 4500kr klassen med wifi opkoblet vejrudsigt m.m. Modtog 8 dage før det var lovet et flot emballeret spejl, lige så flot som håbet. Opsætning og ins... Voir plus
Det var super fedt at man kunne skræddersy sit spejl og få den størrelse der passer til badeværelset. MEN alle tilvalgene halter gevaldigt. Lysene i kanten af spejlet lyset til siden og ikke fremad, B... Voir plus
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
spejlet lyser ikke efter 2 dage
Fint spejl ! Lidt opstarts problemer - men det er fixet med god kundeservice.

Alt som forventet
God vare men meget lang leveringstid og…
God vare men meget lang leveringstid og dårlig info

Réponse de Artforma
Nemt at bestille og hurtig levering!
Modtog et spejl som var pakket med en…
Modtog et spejl som var pakket med en skade fra fabrikken.
Måtte returneres der er nu gået 6-7 uger siden bestilling og ved stadig ikke hvornår jeg får mit spejl og pengene blev trukket ved bestilling længe før afsendelse.

Réponse de Artforma
Jeg er tilfreds med handlen 👍🏻Men i…
Jeg er tilfreds med handlen 👍🏻Men i har en alle for lang laver tid
Købt flere gange og har hver gang været…
Købt flere gange og har hver gang været tilfreds! Spejlene er altid rigtig godt pakket.
Fik leveret en der var smadret pga…
Fik leveret en der var smadret pga transport og fik uden problemer pengene retur uden problemer.
Skuffende
Desværre er kvaliteten ringere end forventet.
Den indbyggede bevægelses sensor der skal tænde lyset er placeret uhensigtsmæssigt, så dette virker ikke.
Den er placeret på siden og detekterer derfor ikke at man står foran spejlet.

Meget flot spejl
Meget flot spejl, lys ok eneste anke må være de utrolig lange ophængnings beslag som jeg blev nødt til at skifte ud med nogle lidt kortere fra Bauhaus.
Flot produkt
Flot produkt.
Vi har lige modtaget vores spejl og alt virker som det skal og det ser ud som vi regnede med.
Beslagene er meget lange og vi skal derfor selv ud at købe nogle andre også syntes jeg at de trak pengene meget hurtigt(inden det blev lavet), hvilket jeg ikke var helt tilfreds med.
Men flot spejl og vi alt i alt meget tilfredse.
Spejlet kom efter ca 3 uger
Spejlet kom efter ca 3 uger. Vi har liget sat det op og det er så fint. Lyden er OK og sensoren virker fint
Lidt lang levering
Lidt lang levering, men god vejledning via messenger og flot produkt.
Perfect transaction again
Perfect transaction, super safe packet again - mirror is perfect and works perfect too 👍👍
Lever op til alle forventninger
Mega fedt spejl. Lige de mål vi havde brug for. Og fantastisk med alt det skatrs udstyr man kunne vælge til rimelig penge.
Så tilfreds
Artforma er MEGET serviceminded og er…
Artforma er MEGET serviceminded og er altid klar til at hjælpe.
Den største ros til dem. 😃🙏🏻 Er alle pengene værd.