Bestelling geplaatst, maar deze is nooit geleverd. Later zag ik dat ze het geld teruggestort hadden zonder enige communicatie hierover. Meerdere mails gestuurd, maar nooit reactie ontvangen.
Lisez les avis des autres
De producten zijn goed. Maar de gebruiksaanwijzing was helaas erg klein en onduidelijk. Tevens is het pakket een dag later bezorgd en gewoon voor de deur neergezet. Er is niet eens geprobeerd om de b... Voir plus
Eerste bestelling was nooit bezorgd,tenminste niet bij mij. Na een berichtje opnieuw verzonden met een leuke attentie erbij! Top service!
Snel geleverd. Het gekozen product bleek niet meer op voorraad, maar er werd meteen een goed alternatief geboden.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ArtJo is de plek waar creativiteit tot leven wordt gewekt. Bij ArtJo streven we ernaar om jouw creatieve reis te ondersteunen en te inspireren. Ons uitgebreide assortiment omvat verfsets van de hoogste kwaliteit, boetseergereedschap dat vorm geeft aan jouw verbeelding en verfezels die als je canvas dienen voor jouw meesterwerken. Met ArtJo aan jouw zijde, laten we samen de creatieve vonk ontbranden en kunst tot leven brengen. Let's be creative" is ons motto, want we geloven dat in ieder van ons een kunstenaar schuilt, klaar om te verkennen, te experimenteren en te groeien. Dus, laten we samen creatief zijn en de wereld een beetje mooier maken met kunst. Sluit je aan bij de ArtJo-community en laat je verbeelding de vrije loop."
Coordonnées de contact
J.C. Beetslaan 147A, 2131AK, Hoofddorp, Pays-Bas
- info@artjo.nl
- artjo.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snel tijdens de feestdagen
Bestelling geplaatst
De producten zijn goed
De producten zijn goed.
Maar de gebruiksaanwijzing was helaas erg klein en onduidelijk. Tevens is het pakket een dag later bezorgd en gewoon voor de deur neergezet. Er is niet eens geprobeerd om de buren te contacten.
aanrader
- overzichtelijke website
- concurrentiele prijzen
- vlotte levering (prima verpakking)
Op tijd en ziet er goed uit.
Top service en hele snelle levering
Snel geleverd
Top service!
Goed verpakt en snel bezorgt
Goede ervaring
Het pakket is goed ingepakt. De produkten zijn goed en netjes in een etui gedaan. Ook het cadeautje was heel verrassend!!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.