Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte i forrige uge en vandromaskine af mærket Ascendic, model 6014. Da maskinen ankom opdagede jeg en fejl, men William fra firmaet var enormt imødekommende og fik straks organiseret, at en ny... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kundeservice i absolut top. Og en maskine i fin kvalitet. Da jeg fik maskinen var det plastiske fodpanel desværre i stykker. Ascendic svarede mig på ganske få minutter, at det var de kede af, og de se... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget tilfreds

Hurtig levering. Fin kvalitet. Den manglende stjerne er for en manglende brugsanvisning og samleanvisning desværre. Savner meget en brugsanvisning til løbebåndet.

30 mai 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hej Kirsten, Mange tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig ærgerlig over at høre, at du ikke har modtaget manual. Jeg har sendt dig den på mail. En anden gang er du meget velkommen til at tage fat i os, hvis der skulle opstå problemer, eller hvis der skulle mangle noget, så vi kan hjælpe dig og finde løsninger. Jeg beklager meget, at du ikke modtog manualen i første omgang. Du ønskes en dejlig dag :) Mvh. William

Rigtig god kundeoplevelse.

Rigtig god kundeoplevelse.
Kompetent, venlig og nyttig betjening.
Kan varmt anbefales.
Jeg er super glad for min Ascendic 8001 cykel.

15 mai 2023

Hej Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse.
Det er vi utrolig glade for at høre.
Du ønskes nogle gode cykelture :)
Mvh.
William

Rigtig go service

Rigtig go service, og et godt produkt

10 avril 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hej Mads Tusind tak. Det er jeg virkelig glad for. Ha' en god aften. Mvh. William

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect communication and service!

The first machine that was delivered didn't work, but their customer service was quick, consistant and everything it should be. They arranged for a working machine to arrive.

18 mars 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hi Kelly, Thank you very much for your kind review. We wish you a happy easter. Best regards William

Hurtigt og nem levering

Hurtigt og nem levering. og fungere som forventet. Dog er der 2 små skruer i overskud, da samle vejledningen er så småt skrevet og vist, at selv en rutineret - ting - samler fra Biltema, ikke kunne løse opgaven.

12 mars 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hej Gert, Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre. Mvh. William

Noté 5 sur 5 étoiles

Den hurtige levering og min vurdering…

Den hurtige levering og min vurdering af produktet gjorde at jeg genbestilte et gåbånd til min datters genoptræning

mvh. Bent slagstrup

14 mars 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hej Birgitte, Det er vi rigtig glade for at høre. Tusind tak. Du ønskes en god dag - og en god genoptræning til din datter. Mvh. William

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt lige til døren og nem at samle og…

Nemt lige til døren og nem at samle og er fin til mine behov

22 février 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hej Grete, Det er vi meget glade for at høre. Mange tak. Du ønskes en dejlig dag. Mvh. William

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget fin kundeservice

Købte en romaskine som havde en fejl. Kundeservice var meget hjælpsomme og pålidelige. Jeg fik afhentet den defekte maskine og leveret en ny efter kort tid.

7 février 2023

Hej Martin, Mange tak for din anmeldelse. Du ønskes en dejlig dag. Mvh William

Réponse de Ascendic ApS

Hej Rikke, Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi virkelig glade for at høre. Ha' en dejlig dag. Mvh. WIlliam

Hurtig levering - godt produkt

Hurtig levering. Godt gåbånd, som fuldt ud lever op til mine forventninger.

22 janvier 2023

Hej Inge, Tusind tak for din anmeldelse. Ha' en dejlig aften :) Mvh. William

Noté 1 sur 5 étoiles

Stopper brat op efter 40 min UDEN det står nogen steder.

Har fået et gåbånd af min kæreste, som købte det hos jer. Det er derfor købt med hans oplysninger.
For det første mangler der en ordentlig brugsanvisning. For det andet stopper båndet pludseligt efter 40 min!! Det er altså farligt, at I ikke skriver det nogen steder. Og man kan ikke ændre det!

30 janvier 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hej Maria, Tak for din anmeldelse. Det er jeg rigtig ærgerlig over at høre. Du bedes skrive til os, hvis du har problemer med vores produkter. Vores gåbånd burde naturligvis ikke stoppe efter 40 minutter, så derfor skriver vi heller ikke dette nogen steder. Der er altid 2 års garanti på produkter købt på vores hjemmeside, så derfor hjælper vi jo selvfølgelig med at finde løsninger. Jeg beklager, hvis vores brugsanvisning ikke er ordentlig. Vi har skrevet den så godt som muligt, men dette er for os også en proces, hvor vi løbende forbedrer denne. Du er dog altid velkommen til også at ringe, hvis du har nogen spørgsmål. Ha' en god dag. Mvh. William

Service

Service: 5 velfortjente stjerner med pil opad.
Produktet, jeg købte: Gåbånd model 7011. Det er et fint gåbånd til prisen. Det passer perfekt til en lille person som mig på 55 kg men er knap så velegnet til løb til min mand på 78 kg. Lidt kort med sine 120cm længde men rigtig fint til hjemmebrug.

10 janvier 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hej Myg, Det er vi rigtig glade for. Mange tak for din rare anmeldelse. Ha' en god aften. Mvh. William

Gå/løbebån

Jeg er meget tilfreds 🙂

11 janvier 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hej Mette, Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi rigtig glade for at høre. Ha en god dag. Mvh. William

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus