Jeg købte i forrige uge en vandromaskine af mærket Ascendic, model 6014. Da maskinen ankom opdagede jeg en fejl, men William fra firmaet var enormt imødekommende og fik straks organiseret, at en ny... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kundeservice i absolut top. Og en maskine i fin kvalitet. Da jeg fik maskinen var det plastiske fodpanel desværre i stykker. Ascendic svarede mig på ganske få minutter, at det var de kede af, og de se... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser
Coordonnées de contact
Wilkensvej 11 1 tv, 2000, Frederiksberg, Danemark
- 40204055
- info@ascendic.dk
- ascendic.dk
Bestilte en vare d
Bestilte en vare d. 04.09.23 kl. ca. 1300, næste dag kl. 1100 bliver varen.
Er meget tilfreds, det er sådan nogle firmaer vi skal ha' flere af

Øv-bøv
Jeg købte et løbe/gåbånd for under to år siden. Jeg har jævnligt smurt det med silicone, både under båndet og hvor der er skruer, da det ellers knirker en del.
Selve bæltet man går på er her på det sidste begyndt at folde sig sammen på midten, og jeg kontakter dem derfor med spørgsmål om jeg kan få tilsendt et nyt bælte, jeg kan udskifte det gamle med.
Jeg får nogle vævede svar med, at jeg skal løse og derefter stramme nogle skruer, hvilket - ikke til min store overraskelse - ingen effekt har. Jeg får så at vide, at jeg selv er skyld i fejlen (???) og derfor ikke er dækket af garantien.
Da jeg - atter - spørger om de har mulighed for at hjælpe mig med et nyt bælte, uanset hvis fejl det er (har meget svært ved at spotte egen fejl, da jeg har brugt det indendørs og vedligeholdt det omhyggeligt, men vil jo nødigt smide det helt ud), får jeg et svar om, at jeg skal prøve at varme det op med en hårtørrer ... det virker ikke som om de egentlig læser hvad man skriver - de svarer i hvert fald ikke på det.
Det er et billigt bånd, sammenlignet med andre, men kvaliteten er da pivringe, når det på under to år ikke længere kan anvendes.
Så når - tvunget af omstændighederne - skal ud og købe et nyt, bliver det et andet sted.

Réponse de Ascendic ApS
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Produktet lever lever helt op til forventningerne

Réponse de Ascendic ApS
Der er da ingen grund til at rose mere…
Der er da ingen grund til at rose mere end fem stjerner!

Réponse de Ascendic ApS
Rigtig god service ved ombytning af motionscykel. Nem kommunikation med virksomheden på mail.

Rigtig flotservice
Rigtig flotservice, der var bøjet et hjul på varen, og straks blev sendt bud efter en afhentning den dag, hvor det passede mig.
Penge kom retur hurtigt efter.

Hurtig og god levering
Hurtig og god levering, men beskrivelsen af varen var mangelfuld. Købte et gå/løbebånd som skulle kunne justeres til selvvalgt hastighed, men kan ikke blive mindre end 0,8 km i timen, vilket er for hurtigt til genoptræning. Men ellers ok.

Réponse de Ascendic ApS
Jeg har købt en motionscykel efter…
Jeg har købt en motionscykel efter opslag på FB. Hurtig og præcis levering. Nem at samle, fungerer optimalt, er stabil og solid og giver god work-out. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Réponse de Ascendic ApS
at…jeg har modtaget varen som beskrevet
At det jeg har bestilt leveres og at det sker indenfor varslet tid. Vh Vivi

God kundeservice
Der var slået et stykke af maskinen da den ankom, jeg fik med det samme besked om at den kunne hentes og jeg kunne få en ny, eller få 600 kr refunderet hvis jeg heller ville det ..
Da det ikke var noget der var gået i stykker som påvirkede funktion men udelukkende kosmetisk valgte jeg de 600 kr og de er kommet ind på min konto..
God og tryg kundeservice

Réponse de Ascendic ApS
Har købt en gåbånd for under 2 år…
Har købt en gåbånd for under 2 år siden. Der desværre nu er gået i stykker. Har skrevet mail og forsøgt telefonisk kontakt. Men der er ingen svar nogle steder. Det er ikke tilfredsstillende.
Jeg har sendt jer 2 mails, ringede utallige gange og jeres telefon går direkte på voicemail. Det er da dybt useriøst.

Réponse de Ascendic ApS
Produktet fejler ikke noget men første…
Produktet fejler ikke noget men første gang det blev brugt flækket plastikken

Réponse de Ascendic ApS
Super oplevelse fra bestilling til…
Super oplevelse fra bestilling til levering. Alt gik så glat igennem.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.