Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte i forrige uge en vandromaskine af mærket Ascendic, model 6014. Da maskinen ankom opdagede jeg en fejl, men William fra firmaet var enormt imødekommende og fik straks organiseret, at en ny... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint, undtaget at den romaskine jeg bestilte blev sendt i to pakker, og den ene pakke kom først og når pakke nr 2 kom, den samme dag blot et par timer senere var ingen hjemme. Det virkede lidt ulogisk, men ved jo ikke om det var GLS som ikke havde logistikken på plads. Ellers en god behandling og en dejlig romaskine 💪.

17 juin 2024

Hej Ingela
Tusind tak for dit køb og din anmeldelse.
Det er vi rigtig kede af at høre.
Det har dog ikke rigtig noget med os at gøre.
GLS regler siger, at de ikke bare må stille en pakke mellem 20-30 kg (som pakke nr 2 er) uden kundens tilladelse.
Såfremt, at du ønsker, at GLS fremover skal stille pakker hos dig, hvis du ikke er hjemme, bedes du gå ind på GLS hjemmeside og give dem en fuldmagt til dette - således at de kan gøre det fremover. Uden din fuldmagt, må chauffør desværre ikke gøre dette.
Ha en dejlig dag - og nogle gode træninger.
Mvh

Over forventet

Over forventet

Selve elektronikken er ikke fantastisk men jeg bruger applewatch til at registrere træning og puls osv.

Varen blev leveret næste morgen.

15 mai 2024

Hej Martin
Tusind tak for din anmeldelse - og den gode feedback.
Ha' en rigtig god aften - og nogle gode træninger.

Kundeservice i absolut top

Kundeservice i absolut top. Og en maskine i fin kvalitet. Da jeg fik maskinen var det plastiske fodpanel desværre i stykker. Ascendic svarede mig på ganske få minutter, at det var de kede af, og de sendte en video med, hvordan man indstiller panelet. Da det heller ikke virkede mødte William personligt op med et nyt fodpanel få dage efter. Topfyr og høj service. Og maskinen fungerer rigtig fint indtil videre.

13 mai 2024

Hej Kristoffer
Det er vi utrolig glade for at høre.
Du ønskes en dejlig dag - og nogle gode træninger.
Mvh

Perfekt

Perfekt, god pris og hurtig levering

6 mai 2024

Hej Kennth
Tusind tak. Det er vi utrolig glade for at høre.
Du ønskes nogle rigtig gode træninger.

Jeg er fan

Solid romaskine. God service også

10 mai 2024

Hej Gustav
Mange tak for anmeldelsen.
Ha' en god dag.

Fed service

Fed service! Hurtig levering. Klasse design af løbebåndet. Den blå og sorte farve matcher perfekt på drengeværelset

4 mai 2024

Hej Luc
Tusind tak.
Det er vi rigtig glade for at høre.
Ha' en dejlig dag.

10/10.

10/10.
Very good customer service. My treadmill works perfect, easy to set up and arrived within a couple of days.
Furthermore they gave me a discount coupon on my next purchase because this was my first. And I am planning on buying the message gun and I am lokking very much forward to it.

9 mai 2024

Hi Marcus
Thank you very much for your kind review.
We are very happy to hear that.
Have a nice day.
Best regards

Fantastisk produkt for pengene

Fantastisk produkt for pengene, hurtige svar og all-around god service

12 avril 2024

Hej Christoffer
Tusind tak for anmeldelsen.
Det er vi meget glade for.
Du ønskes en god træning.

Noté 3 sur 5 étoiles

Den romaskine vi har købt havde fejl på…

Den romaskine vi har købt havde fejl på hjullejer, det er andet sæt vi køber dertil. Dog var kontakten til firmaet super.
Det lykkedes dem at skaffe nogle nye.
Så håber de fungere lidt bedre end de andre.

29 avril 2024

Hej Emil
Tak for din køb.
Det er vi utrolig rigtig kede af.
Såfremt, at vi kan hjælpe yderligere udover nuværende korrespondance, må du endelig skrive dette.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kundeservice.

Hurtig levering og god kundeservice.
Søde mennesker🤩

21 avril 2024

Hej Maibritt
Det er vi utrolig glade for at høre.
Du ønskes en rigtig dejlig dag - og nogle gode træninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kommunikation og super service

God kommunikation og super service - stort Bravo til jer

13 avril 2024

Hej Daniel
Det er vi utrolig glade for at høre.
Du ønskes en dejlig aften - og nogle gode træninger.

Helt utroligt hjælpsomt firma

Helt utroligt hjælpsomt firma. Købte deres vandromaskine og det er et utrolig lækkert produkt - god kvalitet der lever helt op til forventningerne.

29 mars 2024

Hej Charlotte
Det er vi utrolig glade for at høre.
Ha' en rigtig dejlig dag - og nogle gode træninger.

Noté 4 sur 5 étoiles

Højt serviceniveau.

Højt serviceniveau.
Let forsinkelse ( årsag ? ) men fik straks en mail.
Brugsanvisning mm. OK.
Let at samle romaskinen.

18 avril 2024

Hej Henning,
Tusind tak for din køb og din anmeldelse.
I forhold til forsinkelsen, så blev der ved køb informeret om levering i slutningen af april, hvilket stod, når man lagde produkt i kurv, og som også står i ordrebekræftelsen.
Levering er således ikke forsinket ift. dette.
Vi har løbende givet opdateret informationer på baggrund af de informationer, som vi har fået fra containerskibet/fragtselskabet, hvormed den forventede levering løbende har ændret sig. Her er det korrekt, at vi i den sammenhæng via løbende opdatering har givet udtryk for, at container ville komme tidligere på baggrund af de informationer vi har fået. Her har det vist sig, at disse datoer ikke helt har holdt til punkt og prikke, således at den endelige levering blev 17 april (og således relativt tidligt i forhold til lovede dato ved køb på slut april). Containerbranchen er generelt utrolig upålidelig - og vi har således blot forsøgt at informere løbende frem for bare at holde fast ved først oplyste dato på slut april.
Vi er således ærgerlig over det indtryk, som du har fået, når vi bare har forsøgt at spille med så åbne kort som muligt.
Vi er dog glade for din feedback, så vi kan bruge den fremover til andre kunder, så de kan få en bedre oplevelse. På baggrund af dette, vil vi være mere påpasselige en anden gang med at informere om tidligere levering end først antaget, før at vi er 100 procent sikker på at dette holder, således at deres oplevelse kommer op på 5 stjernet.
Du ønskes en dejlig dag - og nogle gode træninger, når du når så langt :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev hele vejen holdt orienteret

Jeg blev hele vejen holdt orienteret, et godt produkt til en fantastisk pris. Så alt i alt en god oplevelse.

25 mars 2024

Réponse de Ascendic ApS

Hej Agnes og Alex, Tusind tak for anmeldelsen. Det er vi utrolig glade for at høre! I ønskes nogle gode træninger. Mvh. William

Fantastisk service

Har handlet med Ascendic før, og haft en kanon oplevelse. Alt virkede smidigt, og firmaet fulgte op på mit køb.
Denne gang havde jeg købt en vare fra deres Outlet. Varen skulle afhentes. På trods af at det var ferie, stillede William op og udleverede varen fra lager.
Kanon service.

16 février 2024

Hej Bent
Tusind tak for anmeldelsen.
Det er vi utrolig glade for at høre :)
Ha' en dejlig aften.

Alt Perfekt.

19 février 2024

Réponse de Ascendic ApS

Hej Jan, Tusind tak for anmeldelsen. Du ønskes nogle gode træninger. Mvh. William

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus