Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte i forrige uge en vandromaskine af mærket Ascendic, model 6014. Da maskinen ankom opdagede jeg en fejl, men William fra firmaet var enormt imødekommende og fik straks organiseret, at en ny... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg tilslutter mig helt klart de mange gode anmeldelser. Havde en defekt prop til min romaskine, og ville egentlig bare ville købe en ny. Så jeg stekv og spurgte om de forhandler reservedele, hvortil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Over forventet Jeg havde egentlig forventet at der kom noget billigt kineserskrammel ind af døren. Og ja - romaskinen er “made in China” men den er faktisk fin kvalitet til hjemmebrug. Selve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kundeservice i absolut top. Og en maskine i fin kvalitet. Da jeg fik maskinen var det plastiske fodpanel desværre i stykker. Ascendic svarede mig på ganske få minutter, at det var de kede af, og de se... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Kvalitetsløbebånd, Vandromaskiner, træningscykler m.m til lavpriser

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for god service og enestående…

Tak for god service og enestående hjælpsomhed med at afhjælpe et problem med et produkt under garantiperioden. Virkelig god kundeservice.

16 février 2024
Avis spontané

Hej Axel
Tusind tak for anmeldelsen.
Det er vi utrolig glade for at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

At det var muligt at kontakte jer

At det var muligt at kontakte jer, pr. Telefon lykkedes det ikke men via mail fik jeg a
Svar på mine spørgsmål.
Indtil videre er jeg meget tilfreds med produktet.

15 janvier 2024

Hej Rutwh,
Mange tak for anmeldelsen.
Du ønskes nogle gode træninger.
Mvh

Flawless experience

Flawless experience overall! The order arrived in perfect condition, and the delivery was very fast.
Also, the instructions to assemble the foldable exercise bike were very clear and easy to follow. Totally recommended!

11 décembre 2023

Hi Lorena
Thank you very much for your kind review.
This means a lot.
We wish you a happy new year and some good workout sessions.
Best regards,

Noté 4 sur 5 étoiles

Endnu en gang har jeg modtaget et fint…

Endnu en gang har jeg modtaget et fint produkt, som jeg håber at få god gavn af

8 décembre 2023

Hej Kim
Tak for anmeldelsen.
Du ønskes et godt nytår - og nogle gode træninger :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God og solid foldbar motionscykel til…

God og solid foldbar motionscykel til en fornuftig pris. Det er en fornøjelse at bruge den.

4 décembre 2023

Hej Poul
Mange tak for anmeldelsen.
Det er vi rigtig glade for at høre.
Du ønskes et godt nytår:)

Noté 4 sur 5 étoiles

Godt produkt, men med små mangler og fejl

Hovedproduktet var som jeg havde håbet, men samlingen af de to hoveddele er dårligt designet og "klikker" ikke så let sammen som manualen giver udtryk for. Og i manualen der fulgte med står der intet om hvordan man anvender displayet foran en når man skal lave sine træningsprogrammer. I sin helhed vil jeg hælde over til at give produktet en 4'er på scoren, men det er mere en 3,5 score i virkeligheden.

24 novembre 2023

Réponse de Ascendic ApS

Hej Ulf, Tusind tak for din anmeldelse og dit køb. Det er virkelig god input, som vi vil forsøge at arbejde på at forbedre. Du ønskes en rigtig dejlig dag - og nogle gode træninger. Mvh. William

Noté 5 sur 5 étoiles

Ascendics kundeservice er helt i top!

Ascendics kundeservice er helt exceptionelt! Vi havde desværre knækket en pedal på vores spinningcykel, men Ascendic var utrolig hjælpsomme til at finde reservedelen og sende den til os selvom garantien var udløbet. De havde kunden i fokus og gjorde deres ekstra for at finde en løsning! Stort tak til William for at følge op på sagen og sørge for at vi modtog både reservedel og pedalnøglen!

20 novembre 2023
Avis spontané

Hej Sara
Tusind tak for din besked. Det er jeg virkelig glad for at høre. I ønskes nogle gode cykelture :)

Det er en god cykel

Det er en god cykel, men svær at samle, og lidt for stor til mig.

2 octobre 2023

Hej Kathrine
Tak for anmeldelsen:) Vi er ærgerlige over, at den ikke passer helt til dig, men er glad for dit input. Du ønskes en rigtig dejlig dag. Mvh. William

Har kun roser til jer

Har kun roser til jer. Vi bestilte om eftermiddagen og næsten morgen stod GLS udenfor vores dør med vores gåbånd. Derefter blev der også fulgt op på levering med videre. En fantastisk god oplevelse👍

25 septembre 2023

Hej Bente
Tusind tak for de pæne ord. Det er vi rigtig glade for! Du ønskes nogle gode gåture :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - også med levering af reservedele

14 septembre 2023

Hej Birte
Tusind tak for anmeldelsen. Det er vi virkelig glad for.

Rimelig pris

Rimelig pris, og service er fint.

27 août 2023

Hej Zyad
Mange tak for anmeldelsen. Det er vi rigtig glade for.
Ha' en fortsat god weekend.

hurtig ekspedition.

30 août 2023

Hej Jørgen
Mange tak for anmeldelsen.
Det er vi rigtig glade for at høre.

Bardzo fajna mała bierznia

Bardzo fajna mała bierznia . Łatwa w złożeniu i w użytkowaniu. Dostarczona już po 2 dniach od zakupu.

21 août 2023

Hej Beata
Thank you very much for your review
We wish you a happy day.
Best regards

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus