Har länge haft problem med eksem i hårbotten och väldigt mycket mjäll. Har även haft kortison utskrivet på recept för att få bukt på besvären, men det hjälpte bara kortvarigt. Har använt håroljan i 2... Voir plus
L'entreprise a répondu
Handleder och fingrar är emellanåt utsatta för kliande utslag. Då hjälper er kräm. Ibland får jag eksem på ögonlock. Där använder jag också er kräm för ögonen. Ni har även haft en spray som jag anvä... Voir plus
Bästa produkten jag testat mot eksem i hårbotten. Har inte behövt använda Betnovat och Fungoral sen jag började använda detta för 3 månader sen. Gör även mitt torra hår mjukare. Det hjälper ä... Voir plus
L'entreprise a répondu
Beställde olika serum som känns otroligt sköna för huden. Ångrar inte en sekund. Min torra hud runt ögonen har redan blivit bättre efter en vecka! Även ett balsam för läpparna som gör läpparna mjuk... Voir plus
Er du ramt af eksem, er der nu håb for din hud. Astion Pharma bekæmper eksem, kløe og irritation. Cremerne styrker hudens naturlige skjold, og du får effektiv og nænsom behandling.
Trævænget 14, 5492, Vissenbjerg, Danemark
Bedste hånd creme nogensinde.
Jeg er meget tilfreds med alle jeres produkter., og i har fået en fast kunde.
Jeg er tilfreds med de cremer, jeg har modtaget. De holder min hud fugtet i længere tid end før.
Boddy creme har virkelig gjort underværker for min søn s hud der nærmest var åben sår er så fint helet op ,han bruger ikke andet nu
Okej den var mjukgörande de får inte mer svullnaden försvann av det benen gortsvatsnde dvullnad
Når jeg smør min tørre hud for rødme og kløe,så kølner det min hud og den forsvinder kløen
Hurtig levering. Og den creme er fantastisk.
Dog en ting - jeg syntes materialet, tuben er lavet af, er blevet mere hård. Det er svært at klemme cremen ud.
Mycket bra produkter....utom schampo som inte funkar lite bra som salvorna.
Hurtig levering
Cremen er super hårshampo har jeg ikke prøvet endnu
😉👋
God oplevelse med produktet, der helt lever op til min forventning.
Har använt den i hårbotten enligt er rekommendation men upplever inte nån bättring.
God shampoo og god body cream samt lip balm har gjort underværker. Det vil jeg gerne anbefale andre. Osse hurtig bestilling og hurtig levering.