Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har länge haft problem med eksem i hårbotten och väldigt mycket mjäll. Har även haft kortison utskrivet på recept för att få bukt på besvären, men det hjälpte bara kortvarigt. Har använt håroljan i 2... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Bästa produkten jag testat mot eksem i hårbotten. Har inte behövt använda Betnovat och Fungoral sen jag började använda detta för 3 månader sen. Gör även mitt torra hår mjukare. Det hjälper ä... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Beställde olika serum som känns otroligt sköna för huden. Ångrar inte en sekund. Min torra hud runt ögonen har redan blivit bättre efter en vecka! Även ett balsam för läpparna som gör läpparna mjuk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique dermatologique
  2. Entreprise de cosmétique
  3. Industrie cosmétique

Écrit par l'entreprise

Er du ramt af eksem, er der nu håb for din hud. Astion Pharma bekæmper eksem, kløe og irritation. Cremerne styrker hudens naturlige skjold, og du får effektiv og nænsom behandling.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Datteren vil ikke bruge det mod hendes…

Datteren vil ikke bruge det mod hendes eksem, hun siger det ikke virker.

14 janvier 2025

Hej Lene

Jeg er ked af at høre, at din datter ikke føler, at produktet virker for hende. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, og jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, når man ikke oplever den ønskede effekt.

For at gøre brug af vores tilfredshedsgaranti beder vi dig eller din datter om at kontakte os direkte. Hvis købet er foretaget i vores webshop, er I naturligvis dækket af garantien.

Noté 5 sur 5 étoiles

Handleder och fingrar är emellanåt…

Handleder och fingrar är emellanåt utsatta för kliande utslag. Då hjälper er kräm. Ibland får jag eksem på ögonlock. Där använder jag också er kräm för ögonen. Ni har även haft en spray som jag använt på ryggen där jag ej kommer åt. Ser den tyvärr ej längre i sortimentet.
December 2024

17 décembre 2024

Mjukgörande hudprodukter

Även ett balsam för läpparna som gör läpparna mjuka är så bra. Det sitter kvar fint utan att kladde och se flottigt ut.

7 janvier 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Alt i alt okay

25 novembre 2024

Hej Sussi

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Dem er vi glade for.

Hvis du har feedback i forhold til, hvordan vi fremadrettet kan yde en bedre service, er vi meget lydhør. Du er altid velkommen i vores indbakke på info@astionpharma.com.

Noté 4 sur 5 étoiles

Reagerer posivit på reklamation

Reagerer posivit på reklamation/anmærkning

6 novembre 2024

Hej Henning

Tak for din anmeldelse og de flotte stjerner.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med os og vores kundeservice. Tak for de pæne ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og overskuelig…

Hurtig levering og overskuelig hjemmeside.

5 novembre 2024

Hej Lena

Tusind tak for din dejlige feedback! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, og at du synes, vores hjemmeside er overskuelig. Det betyder meget for os at kunne give dig en nem og positiv oplevelse.

Dbh. Emma, Astion Pharma

Noté 1 sur 5 étoiles

Virker ikke på mig vedr

Virker ikke på mig vedr. Psoriasis

13 novembre 2024

Hej 😊

Jeg er ked af at høre, at produkterne ikke har virket for dig i forbindelse med psoriasis. Jeg forstår, hvor skuffende det kan være, når noget ikke lever op til forventningerne.

Vi hører meget gerne fra dig i forhold til at gøre brug af din tilfredshedsgaranti. Du er velkommen til at kontakte os på info@astionpharma.com.

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller der er andet, vi kan hjælpe dig med, sidder vi naturligvis også klar til at hjælpe.

Effektive produkter og hurtig levering

Effektive produkter og hurtig levering

11 novembre 2024

Hej 😊

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores produkter og leveringen. Vi arbejder hårdt for at sikre både kvalitet og hurtig service, så det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

God behandling

Super venlig og hjælpsom personale både når man skriver mail og ringer
Er glade for produkterne

28 octobre 2024

Hej 😊

Mange tak for din skønne feedback! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – både på mail og telefon. Vi sætter stor pris på din ros, og det motiverer os til at fortsætte med at yde den bedste service.

Det er også dejligt at høre, at du er glad for vores produkter! Hvis vi kan hjælpe dig med noget fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Emma, Astion Pharma 😊

Noté 2 sur 5 étoiles

Fel produkt skickas ut

Jag köpte en produkt av er som skulle innehålla karbamid. Det var en produkt som poppade upp vid utcheckning och jag kollade upp produkten på er hemsida innan jag la till den i min beställning. Men när den kom innehöll den inte karbamid utan var en produkt som jag inte kunde hitta på hemsidan. Inte heller gick det att klicka sig in på produkten när den poppade upp på skärmen, så jag antog att det var den produkten som fanns på hemsidan. Er kundtjänst upplyste mig om att det var den förra upplagan och den skulle funka bra, men den innehöll ju då inte det den skulle. Så det är väl vad man kallar falsk varudeklaration antar jag.

6 novembre 2024

Hej 😊

Tack för din recension och för att du delade din upplevelse med oss. Jag beklagar att det har uppstått förvirring kring produkten du mottog och dess ingredienser.

Produkten som erbjuds vid checkout är en tidigare version, och därför skiljer sig ingredienslistan från den version som finns på vår hemsida. Checkout-produkten erbjuds endast till ett reducerat pris som en särskild möjlighet, medan produkterna på hemsidan säljs till rekommenderat pris.

Vi uppskattar verkligen din feedback och beklagar om denna skillnad inte framgick tydligt. Jag hoppas att du ändå har haft möjlighet att testa produkterna i din beställning och att du är nöjd med dem. Om inte, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@astionpharma.com.

Med vänliga hälsningar
Emma, Astion Pharma 😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus