Aterium

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg bestilte to øreringe hvor af den ene vare var en bestillingsvare. Efter 6 måneders ventetid og jeg stadig ikke havde fået min ordre valgte jeg at bytte til nogle andre produkter, som var på l... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang leveringstid… jeg har endnu ikke modtaget min vare… Jeg bestilte for 10 dage siden… Update! Indehaveren ringede til mig adskillede gange efter min anmeldes her på trustpilot, både om morgenen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet ved aterium af flere omgange, og har alle gangene været ovenud tilfreds med både produkter og service. Deres smykker holder sig virkelig flotte, og hver gang jeg har kontaktet dem med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg handlede hos aterium for nogle år tilbage, hvor jeg købte 3 sæt øreringe. Da jeg modtog dem, havde jeg lidt problemer med at låsen på den ene ørering drillede. Jeg sendte en mail til aterium og ko... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Aterium sælger smykker til fantastiske priser og i høj kvalitet.

Coordonnées de contact

En rigtig kedelig oplevelse

Jeg har handlet ved dette firma, og kan virkelig ikke anbefale det til andre.
- For det første sendte de mig en anden persons pakke, og vi måtte selv stå for ombytningen.
- For det andet har jeg ved flere lejligheder forsøgt at komme igennem til firmaet på telefon uden held. Den går direkte til telefonsvaren.
- For det tredje har de ikke besvaret en mail, jeg har sendt for over en uge siden - selvom de påstår, at mails svares indenfor 1-3 hverdage.
Bare til info for andre handlende..

20 janvier 2025

Hej Christian,

Det er helt rigtigt vores pakkepiger ved en fejl i december kom til at bytte om på to pakkelabels en fejl der bare ikke må ske.
Hende hvis pakke du fik kontaktede os selv og sagde i selv ville stå for ombytningen da i boede meget tæt på hinanden.
Så det troede vi naturligvis du var ok med, da hun selv skrev det.

Vi har ikke fået noge mail fra dig men du kan altid kontakte vores kundeservice på info@aterium.dk

Dårlig kundeservice/ ingen service

Jeg købte rev øreringe i juni 2024, opdager på tidspunktet at de er skæve. På tidspunktet er der sket en markant udvikling i privatlivet og jeg kontakter dem først her i Januar 2025. De vil ikke hjælpe da jeg skulle have kontaktet dem med det samme, og de håber på min forståelse. Som god service skulle jeg da have håbet på deres forståelse.
Jeg er selv uddannet i butik og havde 100% hjulpet, da det er produktet som er defekt.
2 års reklamation?
Jeg har faktisk på intet tidspunkt oplevet en god service fra dem og vil på ingen måde anbefale at købe fra Aterium.
Synes de svare flabet.
Spændende hvad deres relancering er forbedret med.

Når jeg køber et produkt, så forventer jeg da ikke at jeg selv skal i gang med at rette på det. Så er det vel for dårlige produkter I sælger.
Ja jeg har købt ved jer 7gange, men sidste gang blev også sidste gang.
Jeg har købte jeres produkter fordi prisen var god, men kvalitet hang så tydeligvis også sammen med prisen. Er I stolte?!

9 janvier 2025

Hej Nanna,

Hvis man modtager et produkt ved modtagelsen så skal man kontakte webshoppe indenfor rimelig tid, og det er lidt svært at argumenter for at 7 måneder er indenfor rimelig tid.

Hvis du oplever at dine øreringe er blevet skæve så kan du blot rette dem ud, de er lavet til at kunne holde til dette, så du giver dem blot et let pres så er de fine igen.

Skulle du en anden gang modtage et produkt fra nogen som er defekt som du mener de er så skal du kontakte butikke med det samme.

v er kede af du synes at det er flabet af os at skrive at de 7 måneder ikke er indenfor rimelig tid, men vi forsøger at hjælpe så meget vi kan, også selv om kunder kommer med forespørgelser som falder uden for rammen.

Vi er kede af at høre du ikke synes du får god service her, men vi håber ikke den er helt skidt du har trods alt handlet hos os 7 gange og det er vi stolte af:)

Du er altid velkommen tilbage og vi er også glade for du følger med i relanceringen.

Rigtig dejlig weekend til dig :)

Team Aterium

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen penge retur efter 1 måned. Heller ingen bekræftigelse på modtagelse eller svar på henvendelse

Efter at have brugt ca. 100 kr på fragt har jeg kvittering på at retur forsendelsen er modtaget 3. December og nu en måned senere har jeg ikke modtaget mine penge. Rykkede efter pengene for 1 uge siden men hverken penge eller svar synes de at værdige mig. Smykkerne returnerede jeg da de var af dårlig kvalitet og havde en ret ærgelig korrespondance over. Er ret sikker på at svaret på denne henvendelse er enten lige så ærgerlig eller manglende.
Jeres svar er ikke sandt. Jeg har aldrig bedt om en nedsat pris. Jeg skrev til jer at jeres synes det var en dårlig kvalitet men at jeg kunne beholde det ene par så alle fik lidt ud af det. Det ønskede I ikke da det var et sæt (som man kan købe hver for sig) og da jeres firma ligger tæt på min bopæl, så kunne jeg returnere dem, men det var ikke en mulighed. Jeg havde en kode på 30 procent og dagens efter købet stod der i mail og hjemmeside at der var 50 procent på alt på hjemmesiden. Det er heller ikke sandt at at I har returneret pengene. De er trukket 21/11 og der er ingen returneret. Helt utroligt dårligt af jer at påstå jeg taler usandt, ikke at returnere mit tilgodehavende og ikke at svare på min mail men med det samme svare på trustpilot. Få overført de penge så vi ikke behøver have mere med hinanden at gøre.
Det bliver ikke bedre eller mere sandt af at i skriver det samme flere gange… siden det kun er her I svarer mig så send gerne et bevis for at I har returneret pengene, for det kan ikke ses på mine konti.

3 décembre 2024

Hej Jette,

Det er desværre ikke os der sætte fragt tarifferne på returfragt det er de forskellige fragt virksomheder :)

Det er super ærgeligt at høre du pludseligt synes smykkerne er af dårlig kvalitet fordi du ville jo meget gerne beholde nogle af dem hvis du kunne få ekstra rabat, men da vi ikke kunne tilbyde sig det da de allerede var solgt med ekstra rabat og ikke var med på vores Black Friday tilbud så blev de pludseligt af dårlig kvalitet ?

Vi ved ikke om svaret her er ærgeligt eller manglende i din optik men det oprigtigt og sandt og selvom vi selfølgelig altid meget gerne vil imødekomme alle vores kunder så er der desværre nogle forespørgelser fra kunder vi ikke kan imødekomme fordi vi simpelthen ikke forære vores smykker væk, det synes vi også der er helt forståelse for hos forbrugerne.

Vi håber du til trods for at vi ikke kunne imødekomme din forespørgsel på næsten at få smykkerne til ingen penge har en dejlig aften og dine penge er naturligvis refunderet til den konto de er købt fra:)

Mvh Team Aterium

Vi svare blot på det opdaterede du har skrevet :)

Vi har jo hele mail korrespondancen hvor vi kan se alt du har skrevet. Og det er først da vi ikke kan imødekomme din forespørgsel at samtalen ændre karakter og du som her påstår vores smykker er af dårlig kvalitet samt at du blev sur på os og skriver at vi ikke svare dig eller refunderer.
Ingen af de produkter du købte var med på Black Friday udsalget så derfor kunne de ikke købes til 50% men du fik dem sammen som et sæt til en ekstraordinær pris på 30% hvilket heller ikke gjalt for sæt men vi ydede god kundeservice som du også selv skrev i mailen og du fik 30% på sættet :)

Og da du modtog dem ville du så have 50% i stedet for selvom produkterne ikke var med på Black Friday udsalget og det kunne vi ikke imødekomme derfor ændre du karakter på mailen og begyndte at skrive at nu var de af dårlig kvalitet og vi ikke var ordentlige.

Vi kan som tidligere skrevet ikke imødekomme alle forespørgelser og ikke dem af en sådan karakter som det du ønskede.

Men for os er det vigtigt at det som bliver skrevet herinde er det korrekte og ikke blot en overdreven histore fordi man ikke er blevet imødekommet.

Vi ved og oplever heldigvis herinde at de skønne mennesker og kunder der benytter Trustpilot sagtens kan se fornuft og ved og kan sorterer i de anmeldelser :)

Noté 1 sur 5 étoiles

de skriver på forsiden af deres webshop…

de skriver på forsiden af deres webshop at man får 50% med den her kode som black friday, der står ikke noget med småt om det kun virker på de og de vare, der står heller ikke noget i deres handelsbetingelser angående koden, vi klipser løs på forskellige vare og skal så til betaling, men koden gir ikke 50% rabat på de fleste af varerne gir den slet ikke nogen rabat.
Vi prøver igen og igen men lige lidt hjælper det....

Vi læser lidt her på trustpilot og beslutter os at på baggrund af alle disse dårlige anmeldelser med dårlig service og måske ringe kvalitet på deres vare at vi handler et andet sted

29 novembre 2024

Hej Martin,

På forsiden står koden som er BF50 og der står også at den gælder på alt undtagen smykkeskrin og adventskalendere :)

Der er mere end 4000 kunder der har brugt koden på Black friday, så måske i har tastet forkert fordi den virker ihvertfald som den skal.

Vi har forlænget koden så den gælder til søndag så der er heldigvis hele 2 dage mere at shoppe i:)

Vi har ud af næsten 500 anmeldelser på Trustpilot 45 dårlige og det er vi selfølgelig kede af, men hvis man går ind og laver anmeldelser som i har gjort uden at kontakte os for hjælp inden så giver det os ikke mange chancer :)

Vi ønsker dig og dine en dejlig dag

0 stjerner!!!

Opdatering efter aterium har svaret: Jeg har ikke sagt at jeg ville lave en dårlig anmeldelse hvis I ikke gjorde som jeg sagde.. Jeg sagde at jeg ville lave en dårlig anmeldelse uanset! I har en tendens til at fraligge jer et hvert ansvar, og det klæder jer ikke!
Jeg har ikke handlet hos jer mange gange (men det lød meget godt) Jeg har handlet hos jer 2 gange, og det kommer aldrig til at ske igen! :-)

Aterium skulle ikke en gang have én stjerne...

Jeg købte sidste år et par øreringe - creoler med perler på. Jeg havde dem på 2 gange, og 3. gang jeg ville have dem på ser jeg at de er blevet helt grønne. Jeg har IKKE SOVET MED DEM PÅ OG IKKE HAFT DEM PÅ I BAD!
Jeg reklamerer over dem, og bliver ringet op af en medarbejder der siger at det er min egen skyld, fordi jeg har haft dem på i bad, eller sovet med dem... Hvilket jeg ikke har, men det tror hun ikke på.. Jeg bad om at få det hun sagde på skrift. Dette sagde hun at hun ville gøre, men i stedet skrev hun at de ikke ville finde sig i trusler og dårlig kommunikation.. Jeg holdte en pæn tone i telefonen! Jeg har aldrig oplevet en dårligere kundeservice! Jeg vil ikke anbefale nogen i hele verden at handle her!

9 octobre 2024

Hej Maria,

Vi snakkede sammen i telefonen i går omkring at den meget udprægede slitage der var på de øreringe du sendte os et billede af, ikke ville kunne opstå uden de havde været udsat for kemi, det er den eneste måde de kan skabe den form for skader på.
Den form for slitage dine øreringe har vil heller ikke kunne komme efter 2 - 3 ganges brug på de 16 måneder du har haft øreringene.

VI er ked af vi ikke kan imødekomme en reklamation hvor et produkt har været udsat for en form for kemi, men når man udsætter sine smykker for dette må man forvente at de ikke kan holde sig smukke.

Vi oplever det som en trussel når der i samtalen bliver sagt at hvis vi ikke gør som du beder om så får vi bare en dårlig anmeldelse her på Trustpilot.
Derudover blev der via mail lavet kommentar omkring andre ildesete erhvervs som du mener vi kunne søge over i. Det er ikke konstruktiv kommunikation.

Du har handlet hos os mange gange så vi håber dine andre smykker bringer dig glæde.

Svar på Marias opdatering:

Hej Maria,

Vi har 4 ordre lavet fra dig på vores hjemmesiden siden 2022 og 2 ordre du har lavet på vores online lagersalg.
Vi tænker ikke vi har nogen grund til at pynte på hvor mange gange du har handlet her, det er jo bare fakta vi fremlægger.

Vi fralægger os naturligvis ansvaret når man udsætter sine produkter for skadelig kemi, det skal vi ikke stå til ansvar for.

Vi var 2 medarbejdere der lyttede til din samtale og du gjorde du meget klart og tydeligt at hvis vi valgte at holde fast i at vi ikke ville lave en reklamation på øreringene og gøre som du ønskede, så ville der falde en dårlig anmeldelse da du mente det var vores skyld.

Vi hjælper mange af vores kunder hver dag og sætter stor ære i det, men vi kan ikke hjælpe hvis man selv har lavet skade på produkterne.

Noté 1 sur 5 étoiles

Var 0 stjerner en mulighed havde de fået det..

Bestiller 4 par øreringe (heraf ét par som forudbestilling) og modtager de 3 af dem den 13. august. Henter pakken samme dag og tager hjem for at se dem. Allerede da jeg åbner låsen første gang skaller belægningen af der hvor låsen sidder - jeg har altså slet ikke haft øreringene i ørerne før de skaller. Beslutter mig derfor for at sende retur da kvaliteten absolut ikke er hvad jeg forventer. Dagen efter modtagelse af de første 3 par modtager jeg en besked om at jeg kan hente den 4. par jeg har bestilt. Kvaliteten er desværre den samme her og belægningen skaller af omkring låsen uden jeg har brugt dem. Men da jeg har købt det sidste par på forudbestilling kan jeg kun ombytte til andet produkt (hvilket jeg ikke ønsker) så jeg vælger at “æde” de penge øreringene har kostet da jeg ikke orker at skulle sende dem retur også.

Får sendt de første 3 par retur og aterium kvitterer for modtagelse af returpakken den 20. august. Da jeg den 27. august stadig intet har hørt, på trods af de i betingelserne skriver at returpakker har en behandlingstid på OP TIL 5 hverdage sender jeg dem en mail for at få en status.
Den mail har jeg stadig ikke fået svar på den 1. september selvom de på hjemmesiden skriver at de bestræber sig på at svare indenfor 1-2 dage.
Jeg skriver derfor på Instagram for at høre om man får hurtigere svar den vej, for så blot at møde en der, åbenbart, er ansat af et eksternt firma og som ikke kan svare på noget angående ordrer. Hun fortæller dog at de har længere returtid pga. nyt system - dette er jeg som kunde dog ikke blevet gjort opmærksom på og det var ikke de betingelser jeg godkendte ved købet. Hun pointerer også flere gange at hun svarer mig en søndag aften klokken 7 og at hun egentlig slet ikke er på arbejde. Om det var for at give mig dårlig samvittighed ved jeg ikke, men jeg forstod godt hvad hun sagde første gang hun fortalte at hun havde fri. Ender med at skrive til hende at jeg ikke har bedt hende om at svare udenfor hendes arbejdstid og at hun ikke behøver nævne det igen da hun selv har valgt at svare mig med det samme. Jeg skriver at hun blot kan svare mig når hun møder ind på arbejde igen for så igen at modtage en besked mere i hendes fritid.

Sjovt nok svarer aterium på min mail dagen efter jeg har kontaktet på Instagram altså den 2. september. Her modtager jeg en mail om at de har været bagud med returpakker, men at min retur bliver behandlet i dag eller i morgen.

Da der nu har været så meget ventetid og lidt flabede tilbagemeldinger “udenfor arbejdstid” beslutter jeg mig for at de skal have det 4. par retur på garanti da belægningen er skallet af. Det par som jeg ellers havde tænkt mig ikke at klage over da jeg ikke orkede returprocessen en gang mere. Jeg svarer på deres mail at det var dejligt endeligt at få svar og at jeg forventer afklaring på min returpakke. Skriver at jeg desuden også ønsker at returnere det 4. par da jeg har en reklamation på dem som jeg gerne sender billeder af men at jeg forventer de tager dem retur da de skaller.

De Beder ikke om billeder, men i stedet får jeg følgende svar tilbage:
“Hej Louise,
Det var da pudsigt at der også med dem er noget, men jo det gør vi,
jeg sender dig et label.
jeg håber du vil handle andetsteds i fremtiden.
Mvh Aterium”

Og jeg må bare sige: jeg kommer ALDRIG til at handle der igen. En ting er at smykkerne er dårlig kvalitet, men at man modtager så flabede svar retur fra et firma der skulle forestille sig at være professionelle det toppede da lige oplevelsen.

Nu har jeg endelig fået mine penge retur efter alt for lang behandlingstid men jeg er i chok over hele processen. Mit bedste råd må være: køb dine smykker et andet sted 😅

SVAR TIL ATERIUMS MODSVAR: Jeg har på intet tidspunkt været grov i min måde at skrive på. Jeg har alle beskederne skrevet frem og tilbage som jeg gerne skal vise frem.. Jeg har desuden heller ikke på noget tidspunkt skrevet til jer at jeg ville lave en anmeldelse på trustpilot så du må tænke på en anden kunde. Dette kan desuden også bevises på beskederne vi har skrevet. De eneste der er grove i deres mails er jer.

12 août 2024

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse den var ventet da du jo havde skrevet til os den ville komme.

Normalt går vi ikke ind og modsiger kunder herinde, netop fordi folk skal have lov til at skrive en anmeldelse af deres oplevelse naturligvis indenfor de rammer som det er sket og det er kunder også altid rigtig gode til, og det respekterer vi 200% hos os. Og der skal altid være plads til forbedring, bestemt også hos os ALTID man skal jo vokse som firma.

Men når vi modtager en sådan anmeldelse der skiller sig så kraftigt ud fra det faktuelle der er sket er vi simpelthen nød til at trække en streg i sandet og sige nok er nok.

Gennem hele sagen med dig har vi haft flere medarbejdere der er brudt grædende sammen fordi din kommunikation er så voldsom og grænseoverskridende og du har slet ikke ladet dem hverken hjælpe eller ville lytte til dem, uanset hvor meget de har forsøgt at hjælpe dig.
At du så kvitterer med denne lange histore er fuldstændig udenfor skiven.

Vi medgiver tilfulde at vi simpelthen efter så meget uacceptabel kommunikation tilsidst var nød til at sige du ikke kunne handle hos os igen, det kunne vi ikke byde vores medarbejdere.

Vi lukker sagen her fra vores side af og håber ikke andre virksomheder bliver angrebet på denne måde af dig.

Modsvar til louise opdatering:
tænker at 3 grædende medarbejdere vist siger det hele. Og enig beskederne viser det hele.

kundens oprindelige anmeldelse:

Var 0 stjerner en mulighed havde de fået det..

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte øreringe hos dem tilbage i…

Bestilte øreringe hos dem tilbage i juli måned. Efter lidt over 1 uge undre jeg mig over, at jeg intet har hørt fra dem i forbindelse med at pakken skulle være sendt. Jeg sender en mail og får svar tilbage, at det er en preordre og derfor er de ikke på lager. SELVOM at jeg havde fået en mail om, at de var tilbage på lager, INDEN jeg bestilte dem. Det er nu 2 måneder siden og jeg har stadig ikke hørt fra dem ellers fået øreringene.

8 septembre 2024

Kære Jessica,

Sløset shop

Må tilstå min tålmodighed er ved at være opbrugt. Bestiller nogle øreringe i juli, får mail på at ordren er sendt, og penge er trukket, men så er varen alligevel ikke på lager. Jeg accepterer at vente. Efter noget skriveri frem og tilbage kommer varen på lager og afsendes. Modtages i starten af august. Falder ikke i smag og returneres d 2/8.
Her d 25/8 har jeg fortsat ikke modtaget penge retur.
Virker som om der er for travlt med at sørge for div influencere frem for dødelige kunder der køber varerne.
Kan desværre ikke anbefale denne shop.

20 juillet 2024

Kære Louise,

Noté 2 sur 5 étoiles

Undgå guld ringe

Jeg købte to guld ringe d. 1 juli.
Allerede efter en måned begyndte de at blive nedslidte og guldet falmer. Har haft mine andre forgyldte ringe på samtidig og har aldrig oplevet dette med andre forgyldte ringe.
De var så fine, så det er bare super ærgerligt, at de i det mindste ikke gjorde opmærksom på dette inden bestilling. Jeg blev bare rådet til at lakere dem med neglelak, inden det blev værre.

12 août 2024

Kære louise,

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har fået mine øreringe tilsendt,3…

Jeg har fået mine øreringe tij.
lsendt,3 gange har jeg haft dem i,og så knækkede stiften der skal igennem øret,syntes det er dårlig kvalitet!
Jeg kan ikke finde ud af hvor jeg kan sende en reklamation??

19 août 2024

Hej Annette :)

Sikke en øv oplevelse du har haft, sådan skal det bestemt ikke være.

Hvis du oplever sådan noget med et af vores produkter så sidder vores kundeservice jo altid klar til at hjælpe.

Så vi synes da du skal skrive dem en mail så de kan hjælpe dig.

Du finder vores mail på hjemmesiden under vores kontakt oplysninger som ligger på forsiden der står vores telefonummer også.

Jeg skriver gerne mailen til dig her ateriuminfo@gmail.com

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte smykker ved en live…

Jeg købte smykker ved en live udsendelse fra deres Instagram.
Levering kom efter 3dage.
Smykkerne lever op til forventningen.

Jeg havde dog en ankelkæde som knækkede kort tid efter desværre, men skrev til deres kundeservice. Og de var hurtige til at svare, og da fejlen ikke var min, så fik jeg pengene retur.

Fine produkter, til en rimelig pris. Og god kundeservice !

Jeg er tilfreds.

18 juillet 2024

Super flotte smykker

Super flotte smykker!

Har bestilt fra Aterium et par gange efterhånden, og jeg er bare SÅ glad for mine smykker derfra! Super flotte og lækker kvalitet til prisen! Jeg er allergiker, og jeg har absolut ingen problemer med nogle af smykkerne.

Kæmpe anbefaling!

1 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Smykker til enhver smag og til priser…

Smykker til enhver smag og til priser alle kan være med på.

Hurtig levering og de fineste små poser til smykkerne, udover de skønne smykkeskrin der fås i et væld af størrelser, form og farver på hjemmesiden også ❤️

1 février 2024

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet
Jeg røg i fælden efter at have set en influencer reklamerer for dem, men da jeg modtog varen kunne jeg ikke forstå hvordan pris og kvalitet hang sammen!
Jeg kan se at der er flere som oplever det samme med dem og ville derfor blot være sikker på andre ikke ænder samme sted. jeg har haft mine øreringe i en uge og de smitter allerede af på mine ører nu. Jeg har givet 449 kr for et par øreringe, som jeg ligeså godt kunne have givet 30 kr for. ville ikke købe der igen og blot informere andre om uoverensstemmelserne mellem pris og kvalitet

7 janvier 2024

Hej Andrea,

Vi er godt nok noget kede af denne anmeldelse.
For det første så er det jo ikke dig der har købt øreringene det er din søster som du selv skrev til os så har du fået dem i gave.

Derudover så er der jo ingen fælde at hoppe i hos nogen influenter. Du har jo kopieret hvad en anden bruger har skrevet og det gavner bestemt ikke platformen på Trustpilot når man som bruger ikke skriver anmeldelser der stemmer overens med det man selv skriver til virksomheden.

Du har jo også selv skrevet til os du ikke har overholdt plejeanvisningen på øreringene også er det jo ganske naturligt at øreringene ikke kan holde deres kvalitet.

Derudover har din søster som har købt øreringene ikke givet fuld pris for dem men brugt en ret stor rabatkode, så det stemmer heller ikke overens at du personligt har givet 449 kr for dem.

På trods af at du ikke har brugt øreringene efter plejeanvisningen har vi tilbudt dig at ordne dem og derefter går du så ind og skriver en anmeldelse hvor du skriver en masse ring som ikke stemmer overens med virkeligheden.

Det gavner igen ikke platformen og er bestemt ikke i tråd med hvad Trustpilot skal bruges til. Det er jo ikke en platform
Hvor man som sur kunde bare kan lukke sin galle ud og skrive hvad der passer en.

Vi ønsker dig en god aften

Dårlig kvalitet og kundeservice

Dårlig kvalitet og kundeservice
Og det er sende retur er ikke så nemt som hos andre virksomheder, hvilket nok gør at mangle ikke sender retur, da det er for besværligt.
De modtaget min pakke retur den 20. november, hvorefter jeg får en mail om at jeg vil have pengene retur den 8. december. De er ikke modtaget, og deres svar er bare, at der er travlt her i december og at det er nets, der står får tilbagebetalingen.
Handler ALDRIG der igen. Og forstår ikke at man som influencer vil gøre så meget reklame for at firma, som har så dårlig kundeservice overfor alle andre..
En rigtig dårlig oplevelse.

8 décembre 2023

Hej Camilla ,

Hvor er vi bare så utrolig kede af du går herfra med den oplevelse.
Du har været kunde hos os siden 2022 og har handlet hos os flere gange, hvilket v har været så taknemmelige for, og derfor er vi også rigtig kede af du føler du i din sidste handel føler du er hoppet i en fælde med vores produkter hvor du købte hele 4 ting.

Vores retur er præcis som hos alle andre webshops, og v oplever bestemt ikke at de afholder vores kunder fra at sende retur hvis det er det de har behov for.

Det er helt korrekt at der desværre lige nu har været lidt forsinkelse på retur udbetalinger, dette har vi også gjort obs på via mail til dig i dag.

De influenter vi samarbejder med er rigtig glade for at vise vores produkter og netop hende hvis kode du har bruger for at få rabat på din ordre er en af vores skønne faste samarbejdspartnere.

På trods af du ikke ønsker at handle hos os igen så er du altid velkommen retur hvis du skulle ændre mening er du altid velkommen.

Vi ønsker dig og dine en dejlig december og god jul

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus