L'entreprise a répondu
Voor mijn bedrijf 200 bedrukte mondkapjes met bedrijfslogo besteld. Dit ziet er professioneel en verzorgd uit. De mondkapjes sluiten goed aan, zijn elastisch en zitten fijn. Het gegeven dat bijna iede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het was een goede keuze om hier mondkapjes te bestellen. 100 Stuks mooie mondkapjes en ze zitten erg prettig. Ik werd zelfs geholpen aan een meer eigentijds en duidelijker logo voor ons Filmhuis. Nog... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wilt u uw relaties blij maken of uw bedrijf promoten met kwaliteit artikelen? Dan bent u bij Atlas Promo aan het juiste adres. Wij leveren promotie artikelen en geschenken van hoge kwaliteit. - Beste prijs garantie - Gratis verzending en geen opstartkosten - Snelle service, 7 dagen per week - Seizoensdeals - Spoedlevering - Whatsappchat - Orders op maat
Oldenzaalsestraat 183, 7557 GK, Hengelo, Pays-Bas
Hadden op zeer korte termijn bedrukte handdoeken nodig. Eén telefoontjes en één mailtje waren voldoende. Binnen 48 uur werden prachtige handdoeken bedrukt met aangeleverd artwork al bezorgd. Super efficiënt en klantvriendelijk. Product ook heel mooi. Kortom: aanrader.

Réponse de Atlas Promo
Enorm tevreden over de service, het meedenken en de levering

Réponse de Atlas Promo
Meerdere keren besteld, super service. Altijd snelle reactie en goede prijs-kwaliteit verhouding.
Hele goede communicatie, goede ideeën en snelle levering!
We waren dit jaar een beetje te laat met het bestellen van de mutsen die we tijdens een bedrijfsuitje wilde weggeven. Atlas Promo regelde dat de mutsen toch nog op tijd waren. Bedrukt en al. Fijne gasten.

Réponse de Atlas Promo
Onlangs 2 bestellingen gedaan bij Atlas Promo, duidelijke webshop waar veel mogelijk is. Ook het contact met Atlas Promo was snel, duidelijk en correct. Goede afhandeling van de order en natuurlijk waren de producten 100%.

Réponse de Atlas Promo
Zeer snelle en goede communicatie.
Levering perfect zoals beschreven!
Zeer tevreden.

Réponse de Atlas Promo
Mutsen besteld voor een feest met onze vriendengroep. Erg goede kwaliteit voor de juiste prijs! Zeker een aanrader voor als je mutsen o.i.d. wilt laten bedrukken.
Bedankt voor de goede service Atlas Promo!

Réponse de Atlas Promo
Aardig personeel, week eerder geleverd, contact gehad en werd met respect behandeld

Reageren snel!
Communicatie was zeer goed en duidelijk.
Ook de ontwerpen en geleverde materialen waren zoals op de foto’s.
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!
Mvg
Wesley Blok

Réponse de Atlas Promo
Voor het bestellen en borduren van mutsen heeft Atlas Promo een makkelijk bestel-/designproces. Met hun
snelle reacties op onze vragen en het nakomen van de gemaakte afspraken, zijn wij dan ook zeer tevreden. De mutsen zien er fantastisch uit!

Réponse de Atlas Promo
Voor de school hebben we een aantal producten besteld met het logo van de school er op: fleece dekens, petten, gymtassen en sleutelhangers. De artikelen zijn heel mooi bedrukt met ons schoollogo en nog snel geleverd ook.
Het contact verliep ook heel snel en goed, op vragen had je heel snel antwoord en ze denken met je mee.
In de toekomst worden er nog wel meer producten besteld :-)

Réponse de Atlas Promo
Ze hebben mij heel goed geholpen. Via Whatsapp snel en kundig advies en reacties.
Aankoop is ook erg mooi geborduurd. Mooie kleuren.

Réponse de Atlas Promo
Zeer goede kwaliteit mutsen met mooie goede duidelijke borduring (rood en wit) Tevreden over en onze medewerkers ook tevreden..visitekaartje op de bouw. Het logo zeefdruk op fleeceplaid mag van mij wat scherper qua kleur.

Réponse de Atlas Promo
Snelle reactie en word met de klant mee gedacht !

Réponse de Atlas Promo
Petten besteld voor bedrijfsfeestje. Snel geholpen en petten zien er goed uit.

Réponse de Atlas Promo
Handdoeken met logo besteld. Erg snel geleverd en had de proefdruk snel ontvangen. Kwaliteit was beter dan verwacht. Super service en zeker een aanrader!

Réponse de Atlas Promo
Erg vlot geholpen door de klantenservice. Zeer tevreden met de petjes. Borduring ziet er goed uit!

Réponse de Atlas Promo
En savoir plus sur les différents types d'avis.