Hadden op zeer korte termijn bedrukte handdoeken nodig. Eén telefoontjes en één mailtje waren voldoende. Binnen 48 uur werden prachtige handdoeken bedrukt met aangeleverd artwork al bezorgd. Super eff... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer goede kwaliteit mutsen met mooie goede duidelijke borduring (rood en wit) Tevreden over en onze medewerkers ook tevreden..visitekaartje op de bouw. Het logo zeefdruk op fleeceplaid mag van mij wa... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het was een goede keuze om hier mondkapjes te bestellen. 100 Stuks mooie mondkapjes en ze zitten erg prettig. Ik werd zelfs geholpen aan een meer eigentijds en duidelijker logo voor ons Filmhuis. Nog... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wilt u uw relaties blij maken of uw bedrijf promoten met kwaliteit artikelen? Dan bent u bij Atlas Promo aan het juiste adres. Wij leveren promotie artikelen en geschenken van hoge kwaliteit. - Beste prijs garantie - Gratis verzending en geen opstartkosten - Snelle service, 7 dagen per week - Seizoensdeals - Spoedlevering - Whatsappchat - Orders op maat
Oldenzaalsestraat 183, 7557 GK, Hengelo, Pays-Bas
Wij hebben onlangs 150 stuks besteld voor ons bedrijf, we zijn heel tevreden over de samenwerking en over het product! Een prettige communicatie en vlot geregeld. Het kon binnen de gewenste periode gedrukt en geleverd worden, voor een mooi lage prijs. (Én zonder btw, terwijl dat op websites voor drukwerk vaak wel gerekend wordt.) Ik vind dat dit mondkapje een fijn stofje heeft en ons logo staat er mooi op gedrukt. Het verschilt wel per persoon hoe goed het kapje zit, qua formaat. Bij sommigen zakt 'ie wat af (al kun je dan de 'oortjes' een keer draaien), terwijl die bij een ander juist net weer aan de krappe kant is (vooral met grote baarden).
geweldige mondkapjes zeker voor deze prijs.
Ben snel geholpen met het ontwerp en de mondkapjes zitten fijn
Onlangs mondkapjes besteld voor ons bedrijf. Mondkapjes worden snel geleverd, hele goede service wat betreft het gewenste ontwerp en ze zitten heel erg lekker. Wij zullen zeker vaker bestellen.
Mondkapjes zijn van prima kwaliteit. Prijs was ook netjes.
Binnen een paar uur naar bestelling al een drukproef in huis en ook tijdens het proces netjes op de hoogte gehouden.
Kortom goede communicatie, goede kwaliteit en goede prijs.
Houd wel rekening met een levertijd van ca. 3 weken.

Réponse de Atlas Promo
Mooie kapjes, prettig geholpen kortom, helemaal tevreden.
Fantastisch geholpen. Snelle en transparante communicatie. Daarnaast was het aanpassen/vernieuwen van ons logo een kleine moeite voor de heren.
Kortom goede service voor een goede prijs!

Réponse de Atlas Promo
Voor mijn bedrijf 200 bedrukte mondkapjes met bedrijfslogo besteld. Dit ziet er professioneel en verzorgd uit. De mondkapjes sluiten goed aan, zijn elastisch en zitten fijn. Het gegeven dat bijna iedereen vraagt of ze er ook een aantal mee naar huis mogen nemen bevestigd dat wij hierin een goede keuze hebben gemaakt!
Erg fijne mondkapjes en erg goed geholpen. 100 gekocht namens villapark eureka met logo en daarvoor erg goed te woord gestaan
En savoir plus sur les différents types d'avis.