Bytte bromsbelägg. Gick bra. Dock hade de inte satt tillbaka hjulmutterkåporna ordentligt. Så en var påväg att falla av och en hade redan lossnat när jag märkte det. De tog betalt för den saknade nä... Voir plus

Vi besökte Atteviks begagnatcenter i Jönköping. Fick mycket bra service och fint bemötande hela vägen från att vi tittade på bil och provkörde till leverans. Bra information. Välorganiserad persona... Voir plus

Kontaktade först mobilitetsgarantin med anledning av ett misstänkt säkerhetsrelaterat fel (överhettad broms och vibrationer), och hänvisades till verkstaden. Vid kontakt med Atteviks hänvisades ja... Voir plus

Jag och frugan har nu köpt 2 Cuprabilar på Atteviks i Jkpg. Det blev en Terramar och en Formentor och vi vill ge 100% till Emanuel och Andreas på Atteviks Cupra center. Äntligen 2 säljare som lägge... Voir plus

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

50 avis

Fruktansvärt dålig service

Fruktansvärt dålig service. Min bil har slutat ladda från laddboxen medan en kompis bil laddar fint i samma box. Efter att ha kollat alla inställningar kontaktar jag säljaren som hänvisar till ”Trygghets”-garantin.

Jag lämnar bilen innan jobbet och när jag slutar jobba efter 16 har de skickat ett sms vid 14:50 att de stänger kl 16. Några förvirrade säljare sitter på plats och har iiiiingen aning hur man får ut en nyckel.

Det löser sig till slut men då vill de ha 1890kr för deras ”undersökning” som var att koppla i och se om den laddade. Vilket den gjorde där.

Jag drog läget för mekanikern innan nu förstår man ju att trygghetsgarantin bara är ett sätt att blåsa kunderna på mer pengar.

Tydligen ska man betala för att få den undersökt när den har symptom som går på garantin. Jag frågade säljaren vad trygghetsgarantin innebär, men de visste verkligen inte. Ändå säljer dem den, det kändes som en parodi.

Riktigt besviken på kommunikation och USEL service. Hade jag haft valet så hade jag köpt bilen någon helt annanstans.

UPDATE: Atteviks kontaktade mig och lät mig slippa betala för deras undersökning. Glädjande nyheter men jag kommer verkligen inte våga lämna in den om det inte är uppenbart att något är toktrasigt.

14 août 2024

Atteviks Skadeverkstad, Växjö

Jag lämnde in min bil hos Atteviks skadeverkstad i Växjö för att få min bil reparerad för rostskador på dörr. Min bil är bara fem år gammal, och det är fullständigt orimligt att dessa skador inte täcks av garantin. Verkstaden valde att avfärda min begäran och påstod att rostangreppen berodde på yttre påverkan, vilket inte omfattas av garantin. Som om inte detta vore nog, tvingades jag att betala ett överpris på nästan 9000:-.

Efter detta orimliga pris kände jag mig tvungen att kontakta en annan lackeringsfirma för att få en offert på samma arbete. Det är inget annat än en skandal att få höra att de skulle ta 4 500 kronor för exakt samma jobb! Detta visar att Atteviks inte bara har tagit ut ett överpris, utan också utnyttjar sina kunder på ett oacceptabelt sätt.

Jag är oerhört upprörd och känner mig grundlurad av verkstaden. Detta är inget annat än en skamlös affärsmetod.

4 mars 2024

Ren bluff

I våras ville jag få min bil reparerad för rost på dörrtröskel och bagagelucka, och ansåg att detta borde täckas av garantin eftersom bilen endast är fem år gammal. Verkstaden vägrade och hävdade att skadorna orsakats av yttre påverkan. Jag tvingades betala 8 700 kronor för reparationen.

Två månader senare upptäckte jag rost under en list på vänster bakdörr samt ett begynnande rostangrepp på bagageluckan. Jag kontaktade återigen verkstaden och hävdade att dessa skador borde täckas av garantin.

Efter en lång tid återkom verkstaden och erbjöd sig att täcka 75 % av kostnaden som en goodwill-åtgärd. Jag reagerade på den höga kostnaden, trots att jag bara skulle betala 25 %, eftersom arbetet var likvärdigt med det tidigare. Verkstaden förklarade då att jag tidigare fått ett specialpris (vilket de aldrig informerade om) och att andra priser gäller för goodwill- och försäkringsärenden, vilket kan vara upp till tre gånger dyrare än vid ett försäkringsärende!?

Efter detta besked kontrollerade jag med en annan lackeringsfirma vad de skulle ta för samma arbete. Jag fick ett pris på 4 500 kronor, vilket bekräftar att Atteviks tar ut överpriser och lurar både kunder och försäkringsbolag. Dessutom skulle jag själv behöva betala 4 500 kronor för reparationen.

Jag upplever detta som högst ohederligt och en ren bluff från verkstadens sida.

8 mai 2024

Felsökning på begagnad Caddy

Felsökning på begagnad Caddy efter bärgning till Atteviks i Jönköping.
Svåra att nå dem på telefon. De ringer inte upp enligt angiven tid.
De läser ut felkoder för 900.- Inget annat. Får inte tala med verkstadsman, enbart kundhandläggare. Vid fel på kylarfläkt visste de inte om det var elfel eller om fläktmotorn skurit. Ingen felsökning - bara felkodsutläsning. Det kunde jag gjort själv.
Jag upplevde mig aldrig som kund hos dem, enbart som pengar in...
De menar att priset motiveras av att hålla hög kvalitet och personalen utbildad, men det fick jag ingen nytta av.

30 juillet 2024
Avis spontané

Sambon och jag har köpt en tiguan…

Sambon och jag har köpt en tiguan allspace på atteviks i Nässjö och är vi kunde inte fått bättre hjälp. Vill ge ett extra stort tack till säljaren Vigan som har hjälpt oss hela vägen ut. Hans bemötande var exemplarisk, vet vad han pratar om och är noga med att förklara hur allt fungerar. Tusen tack igen för all hjälp. Rekommenderas stort Atteviks u Nässjö.

18 juillet 2024
Avis spontané

Som en bilhandlare bör vara

Har flerårig erfarenhet av Atteviks i Jönköping med både köp av nya bilar samt begagnade. Har aldrig varit en dålig upplevelse någon av gångerna. Vid garantiärenden tar de in bilarna utan snack och krångel likt Hedin bil här i stan. Säljarna är också otroligt hjälpsamma och jag har aldrig fått intrycket av arrogans eller dylikt. Man förklarar sina behov som de försöker tillgodose oavsett prisklass eller modell. Kan varmt rekommendera Atteviks i Jönköping, både sälj för Audi/VW men även dess verkstäder. Extra stort plus till Simon som är otroligt tillmötesgående.

1 mars 2023

Bra bemötande, bra service

Köpte en bättre begagnad Ford Mondeo av Atteviks i Lessebo. Fantastiskt skick på bilen och en redigt trevlig säljare. Dock var batteriet kass, men det gick på garantin utan prut. Jag kan bara säga att jag är väldigt nöjd med mitt bilköp och den service jag fick. Ett extra pluspoäng till personen som levererade bilen hem till mig.

26 février 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit