Super flot showroom hos Audi Amager, perfekt service og sælgerene har styr på alt. Bilen blev leveret som aftalt til tiden. Kan klart anbefales 👍😊
L'entreprise a répondu
Medarbejderen var flabet og nedladende overfor mig. Derefter skrev jeg en klage til Audi Amager og Audi Danmark - det var dumt nok ham der svarede. Jeg tog ham i direkte at lyve over for mig på s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super dejlig oplevelse af købet af min nye Audi Q6, meget venligt personale hele vejen igennem lige fra selv købet hos Thomas til jeg overtog bilen, da følte jeg mig klædt godt på da jeg kørte afste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.
Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Danemark
Demande des avis aux clients
Generelt meget tilfreds. Dog har jeg aldrig fået kulance, selvom jeg har fået alt service lavet hos dem og der så sker en defekt reservedel på min Audi Etron. Et andet værkstedsbesøg endte med at min navigation ikke virkede, men de mente ikke at det var noget de pillede ved og jeg selv skulle betale for det. Det vil jeg simpelthen ikke. Og nu virker navigationen ikke og har ikke virket i halvandet år. Så derfor melder den fejl hver gang jeg starter bilen Øv

Réponse de Audi - Amager
Jeg har netop afsluttet mit privatleasingforløb af min Audi e-tron hos Audi Amager, og jeg kan kun sige: wow! Serviceniveauet har været helt i top fra start til slut. Alt er foregået med høj kvalitet, fuld gennemsigtighed og en oprigtig interesse i at forstå mine behov som kunde.
Hele teamet er utrolig imødekommende, og man mærker hurtigt, at de går op i detaljen, når det kommer til at yde den bedst mulige kundeservice. Atmosfæren er professionel, men samtidig varm og personlig, og kontoret/showroomet er imponerende flot og indbydende.
Det står lysende klart, at de har styr på tingene – og det giver en tryghed, der betyder alt i sådan et forløb. Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til Audi Amager og vil ikke tøve med at komme igen. Specielt tak til Thomas og Sebastian.

Réponse de Audi - Amager
Skulle have bilens software opdateret og da vi samtidig skulle rejse på ferie fra Kadtrup slog vi to fluer med et smæk. Vores flyver blev forsinket, og vi ankom derfor uden for åbningstiden. Vi kunne ikke få nøglen udleveret via nøgleboksen, sikkert på grund af en fejl. Til alt held var Jannik ikke taget hjem endnu, og ved en kæmpe indsats lykkedes det ham at finde vores nøgle, og reddede derved vores dag! Stor ros til ham! 👏👏

Réponse de Audi - Amager
Farvel til Audi Amager – aldrig har jeg oplevet en ringere såkaldt "service".
Først var der halvanden måneds ventetid på at få en serviceaftale. OK, så ved jeg det til næste gang. Efterfølgende ringede jeg og talte med dem om, at de skulle se på to ekstra ting udover service.
Og endelig oprandt dagen. Jeg tog fri fra arbejde og skulle indlevere bilen. Her viste det sig, at de ikke havde noteret noget om de ekstra ting, jeg bad om, men kun booket selve serviceeftersynet og 'vi har sat 1 1/2 time af ti det'. så det kunne de bestemt ikke få tid til i dag, og de kunne ikke engang gå ud på værkstedet og finde ud af, om de kunne presse det ind i dagens – åbenbart meget stramme – program.
OK, så bad jeg om en ny tid. "Det kan du godt få – i slutningen af oktober." Altså, hvad sker der her?
Audi laver fede biler, og mærket har været en del af bilparken lige siden jeg fik kørekort. Men med den manglende såkaldte "service" bliver der helt sikkert kigget efter andre bilmærker næste gang. Det er fuldstændig at spild af min (kundens) tid i dag.
Og det blev ikke bedre af, at jeg gik derfra med en følelse af, at det hele var min fejl – fordi jeg ikke havde sat "et kryds" det rigtige sted.
En undskyldning – eller bare et "vi beklager" – eksisterede åbenbart ikke i deres ordforråd.
Desværre hænger man jo på Audi-værkstederne for at garantien dækker, men Audi Amager får i hvert fald ikke mit besøg igen.

Réponse de Audi - Amager
Virkelig dygtige og kompetente sælgere der er gode til at præsentere AUDI produktet, uanfægtet om du køber en dyr eller billig AUDI.

Réponse de Audi - Amager
Super god behandling og service i forbindelse med endnu en Audi leasing.

Réponse de Audi - Amager
Excellent service fra første til sidste sekund.

Réponse de Audi - Amager
Fantastisk imødekommenhed set fra personalets side, og Audi og deres medarbejdere er altid professionelle og som sagt meget imødekommende og hjælpsomme.

Réponse de Audi - Amager
Jeg havde på baggrund af rød ledningsnetfejl efter lynladning i min e-tron 55 ved en gennemgang i juni fået konstateret en defekt fordelerboks til batteriet, og kunne få en tid til udskiftning i starten af juli hos Audi Amager. Udskiftning omfattet af batterigarantien.
Jeg havde tilvalgt lånebil i de to dage, reparationen var planlagt til at vare.
Desværre var den nye fordelerboks også defekt, hvilket jeg blev oplyst om telefonisk. Det ville forlænge reparationen med en ekstra dag, imens en ny reservedel blev hasterekvireret. Surt show når vi stod og skulle afsted på køreferie sydpå, men sådan var det.
Næste dag fik jeg imidlertid at vide, at den nye boks også var defekt, der kunne ikke opnås kontakt til bilens bagmotor. En ny var bestilt fra fabrikken, men i restordre, og kunne først forventes modtaget om et par uger.
Her udviste Nicolai fra Audi Amager dog fantastisk service, og sendte os derfor afsted på vores køreferie i en helt ny låne-Q6'er u.b., så vi ikke fik spoleret vores ferie. Der blev immervæk kørt 4.000 km med en del lynladning undervejs, så han var med på at det var helt urealistisk at køre afsted i vores egen bil, med den defekte fordelerboks.
Udlevering af vores bil og aflevering af lånebilen var aftalt til den 1. august, når vi forventeligvis var tilbage fra ferie. Imidlertid oplyste Gustav mig senere telefonisk om at reservedelen var blevet yderligere forsinket, men så blev kontrakten på lånebilen blot forlænget uden nogen problemer. Det er super service, og fortjener kæmpe ros til begge!!

Réponse de Audi - Amager
Fantastisk! Så fik man lige lidt professionel hjælp til sin E-tron.
Tak Alexander

Réponse de Audi - Amager
Alexander leverede en yderst vidende, professionel og personlig service.
Vi var informeret hele vejen igennem processen.

Réponse de Audi - Amager
En savoir plus sur les différents types d'avis.