Auto stond klaar, vriendelijk ontvangst. Bij openen bak zag ik schade aan klep. Dat was hij even vergeten en rechtgezet bij inleveren.

Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Voir plus

Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang... Voir plus

1. Agence de location de voitures
  2. Agence de location de poids lourds
  3. Agence de location de fourgonnettes

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!

4,3

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Verhuisbus pas 2 uur later aanwezig.

Een verhuisbus gehuurd bij Autohopper Volkel. Allereerst kwam ik om 0800uur aan en was de bus nog niet retour, dit betekende dus dat mijn vrienden die mij mee kwamen verhuizen voor een dichte deur stonden te wachten en we niet konden beginnen. Om 1000uur, ja 2uur te laat! kwam de bus retour. De bus had schade opgelopen en de sensoren waren kapot, prima dan maar zonder.

Doordat we 2 uur later begonnen heb ik tot middernacht in mijn eentje nog een lading ingeladen en uitgeladen omdat mijn vrienden ondertussen een keer naar huis wilden.

Vervolgens een mail gestuurd naar het betreffende bedrijf en aangegeven dat een korting oid op zijn plaats zou zijn geweest, GEEN ENKELE reactie!

Waardeloos, 2 uur wachten, alle planningen lopen in de soep en ook nog een kapotte bus mee. Maar wel volledig factureren.

30 octobre 2025

Got robbed of 500 euro

Very very bad service, rented a car from 18/03 to 24/03 and as of today i have not received my deposit of 500 euros back (got an e-mail that said they do not know if it will be paid back)
I will probably lose it because autohopper will not take responsability
NEVER AGAIN

24 mars 2026

Auto stond klaar

Auto stond klaar, vriendelijk ontvangst.
Bij openen bak zag ik schade aan klep.
Dat was hij even vergeten en rechtgezet bij inleveren.

24 avril 2026

Vriendelijk personeel, slechte communicatie rondom betaling

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel op de vestiging waar ik de bus heb gehuurd. Maar de website laat te wensen over als het gaat om de betaling. Je kan niet je borg met een creditcard voldoen, dus €1000,00 moet je gewoon even pinnen! Daarnaast krijg je je borg pas na 3 tot 7 dagen teruggestort. Het is ongekend in autoverhuurland dat je niet met een creditcard kan betalen. Dit mag dan ook wel duidelijk vermeld worden op de website en bij de veel gestelde vragen. Ook dat je lang moet wachten op het terugstorten van de borg mag veel duidelijker vermeld worden!

2 mai 2026

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld. Afspraken nagekomen. Enige kanttekening is de
€ 19,00 extra betalen voor een lagere borgsom. Dat slaat nergens op!

24 avril 2026

Vlot en vriendelijk

Vlot en vriendelijk
Het contact verliep vlot, vriendelijk en eerlijk.
Ik was best zenuwachtig omdat ik nog nooit eerder een auto gehuurd had. Dit was zeker niet nodig!

De controle ging soepel en eerlijk.

25 mars 2026