Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Een verhuisbus gehuurd bij Autohopper Volkel. Allereerst kwam ik om 0800uur aan en was de bus nog niet retour, dit betekende dus dat mijn vrienden die mij mee kwamen verhuizen voor een dichte de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Auto stond klaar, vriendelijk ontvangst. Bij openen bak zag ik schade aan klep. Dat was hij even vergeten en rechtgezet bij inleveren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de voitures
  2. Agence de location de poids lourds
  3. Agence de location de fourgonnettes

Écrit par l'entreprise

Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor een paar dagen een auto gehuurd

Voor een paar dagen een auto gehuurd. Ik belde ‘‘s ochtends vroeg en kon binnen een half uur de auto ophalen. Prima service en vriendelijk personeel.

24 septembre 2025

Beste Kiona,

Wat leuk om te horen dat je zo snel geholpen bent en tevreden bent over onze service en collega’s.
Dank je wel voor je fijne review! Graag tot een volgende keer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke en meedenkende medewerker…

Vriendelijke en meedenkende medewerker in Arnhem Presikhaaf. Auto was schoon en reed goed. Weinig op aan te merken.

15 novembre 2025

Hoi Ravi,

Wat leuk om te horen! Onze collega in Arnhem Presikhaaf doet het duidelijk goed 💪 Fijn dat de auto naar wens was, tot de volgende keer!

Vriendelijkheid op zijn Flakkee's

Het is een fijne ervaring omdat alles zo soepel gaat. de check-in en check-out gaan vlot.De Dames van Flakkee-center zijn super vriendelijk. Ik weet wel waar ik de volgende keer mijn Verhuisbus huur.

14 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebbeIntimiderende reactie op normaal bezwaar bij Autohopper Elst (Stuart Carcare)n bezwaar gemaakt tegen extra…

Wij hebben bezwaar gemaakt tegen extra kosten die naar onze mening niet terecht waren. In plaats van een normale, klantvriendelijke dialoog werden we bij de vestiging Autohopper Elst (gerund door Stuart Carcare) direct geconfronteerd met een negatieve interne aantekening én de waarschuwing dat dit in de toekomst tot weigering van dienstverlening kan leiden — enkel omdat we een nette, inhoudelijke vraag stelden.
Dit voelt niet alleen intimiderend, maar ook volledig ongepast voor een bedrijf dat zegt professioneel en klantgericht te werken. Het idee dat je als klant wordt “gestraft” omdat je een factuur ter discussie stelt, is voor ons een grens. Deze ervaring heeft ons vertrouwen in deze vestiging volledig weggenomen. We raden anderen aan zeer voorzichtig te zijn in de omgang met deze ondernemer

23 septembre 2025

Beste Jow,

Wat jammer om te horen dat jullie je zo ongehoord en onprettig behandeld voelden. Dat is natuurlijk niet hoe het zou moeten gaan. Dank voor het delen van jullie ervaring, ik heb jullie bericht naar mijn collega doorgestuurd en hij zal contact met jullie opnemen.

Tevreden klant

Heldere duidelijke communicatie en snelle reactie. Het gehuurde voertuig was schoon en goed onderhouden.

8 novembre 2025

Top auto

Top auto, service en soepel verloop!

Hi Dennus,

Wat fijn om te horen, graag tot een volgende keer!

Autohopper is top! 😊

Goed service, goed gebruik gemaakt van de bestelbus. Bij het ophalen werd ik ook goed geholpen. Klantvriendelijke medewerkers. Alleen maar positieve punten voor de Autohopper.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, snel geholpen en duidelijke informatie. Goede auto schoon en goed onderhouden. Ben erg positieve

Beste Schut,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over de service en de auto, tot snel!

Noté 2 sur 5 étoiles

Kleine schade -enorme kosten__ geen coulance

Ik heb via Autohopper/Vakgarage Abcoude een bakwagen gehuurd.

Tijdens de huur is het kunststof kapje van de zijspiegel beschadigd.

De garage besloot zonder overleg de complete spiegel te vervangen en het hele schadebedrag met mijn borg te verrekenen. Kosten kapje normaal tussen de €30 a €60,00 werd een kostenpost van €443,47

Autohopper reageerde vriendelijk op mijn mails, maar er werd niets gedaan met mijn verzoek om redelijkheid of coulance.

Jammer dat schade bij dit type bus volledig op de klant wordt verhaald, ook als het om een kleine en veelvoorkomende schade gaat.
Daarbij staat het vertrouwde contact met m'n garage nu ook op spanning. Dit nooit meer.

8 octobre 2025

Beste Marjolein,

Vervelend om te horen dat dit zo is gelopen, we begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker als het om een relatief kleine schade gaat.

Bij schade volgen we altijd de richtlijnen van de herstelbedrijven waarmee we samenwerken, zodat de auto veilig en volgens fabrieksnormen blijft. Dat kan soms leiden tot hogere kosten dan verwacht, bijvoorbeeld wanneer een onderdeel alleen compleet vervangen mag worden.

We vinden het jammer dat dit jouw vertrouwen in ons en de garage heeft geraakt. Dat is uiteraard niet wat we willen.

Auto met laadklep gehuurd

We hadden een auto met laadklep gehuurd. Auto stond netjes klaar voor ons. Duidelijke uitleg, vriendelijk geholpen en de auto reed prima. Na het inleveren stond de borg gelijk weer op onze rekening. Wij waren dik tevreden.

13 octobre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus