Een verhuisbus gehuurd bij Autohopper Volkel. Allereerst kwam ik om 0800uur aan en was de bus nog niet retour, dit betekende dus dat mijn vrienden die mij mee kwamen verhuizen voor een dichte de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Auto stond klaar, vriendelijk ontvangst. Bij openen bak zag ik schade aan klep. Dat was hij even vergeten en rechtgezet bij inleveren.
Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!
Coordonnées de contact
Boogschutterstraat 1-43, 7324 AE, Apeldoorn, Pays-Bas
- service@autohopper.nl
- autohopper.nl
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Snel geregeld
Snel geregeld, heldere prijzen maar huur nooit een EV je betaald belachenlijk bedrag per gereden KM voor stroom, zeker als je langer dan enkele dagen huurt.
Goede kwaliteit
De verhuurder was aardig en gastvrij en had duidelijk kennis over de auto's. De auto zelf was ook erg fijn, goede kwaliteit en het voelde veilig om er in te rijden.
Het zelf bijtanken vond ik jammer, ik had liever gezien dat het tankbedrag van de borg afging, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Als ik nogmaals een auto nodig heb, zal ik zeker weer voor autohopper kiezen!
Borg boeven
We wachten inmiddels al meer dan een maand op het terugstorten van de borg, op geen enkele mail komt reactie.
Vestiging ridderkerk

Réponse de Autohopper
We hebben een bakwagen gehuurd
We hebben een bakwagen gehuurd, in Houten, voor onze verhuizing. De auto welke we mee kregen reed lekker en zag er netjes uit. De laadklep was erg fijn om de zware dingen in de bak te krijgen.
Bij het ophalen werden we zeer vriendelijk behandeld en er werd fijn meegedacht over de nodige spullen. Ook het inleveren ging erg prettig. Autohopper, super bedankt!!

op 19 juli 2 verhuiswagens gehuurd, geen borg terug
Op 19 juli 2 verhuiswagens gehuurd, alles goed gegaan tot de borg terug betaald moest worden, al 2 keer telefonisch contact gezocht met de vestiging (Ridderkerk) en die geven de administratie de schuld, maar nog tot op heden nog steeds geen geld terug en je praat wel over 1000 euro!! slechte service wat dat betreft van autohopper en ook de laatste keer dat ik er wat gehuurd heb.

Réponse de Autohopper
Slechte ervaring met Autohopper Arnhem.
Slechte ervaring met Autohopper Arnhem.
Vorige week woensdag heb ik een aanvraag gedaan voor een auto. Bijna 7 dagen lang geen bevestiging ontvangen, alleen zelf gebeld en gehoord dat ze “zouden kijken”. Pas op dinsdag 12 augustus om 10:47 uur, minder dan 24 uur voor de geplande huur, kreeg ik een e-mail dat de auto niet beschikbaar was. Toen wij persoonlijk langskwamen om dit te bespreken, reageerde de medewerker kortaf met alleen “nee” en leek het hem totaal niet te interesseren. Door dit late bericht was het onmogelijk om nog op tijd een andere auto te regelen. Zeer slechte communicatie, onvriendelijk personeel en onbetrouwbaar proces.

Réponse de Autohopper
Zoals altijd weer goed geregeld!
Zoals altijd weer goed geregeld door Beil Auto in Weert.
Nette bus, alles volgens afspraak. Heel vertrouwd.
Topservice en comfortabel busje bij Autohopper Barendrecht
Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang en was positief verrast dat de stoel zowel naar achteren, omhoog en omlaag verstelbaar is, en dat ook het stuur instelbaar is. Hierdoor kon ik zeer comfortabel rijden, zelfs op langere afstanden.
De bus had cruise control en airco, wat het rijden nog relaxter maakte. De borg stond binnen 2 werkdagen weer op mijn rekening, precies zoals beloofd. Kortom: topservice, fijne communicatie en een busje dat perfect aan onze wensen voldeed. Zeker een aanrader!

Vriendelijke service
Vriendelijke service, nette bestelbus en een voordelige prijs.
Zeker een aanrader!
Zig beter aan afspraken houden
Zig beter aan afspraken houden. Wordt gebeld dat ik niet hebt getankt wat ik wel gedaan hebt. Ze zouden afgelopen donderdag de borg terug storten. Is nu dinsdag nog steeds de borg terug.

Réponse de Autohopper
Via Internet gereserveerd voor 24 uur…
Via Internet gereserveerd voor 24 uur maar ik was eerder klaar bus vol getankt en sleutel geleverd volgende dag factuur gekregen voor 12 uur
Vriendelijk en snel geholpen
Perfecte service
Perfecte service, beter kan niet. Duidelijke uitleg, vertrouwd en heel transparant qua kosten. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Daarom kwamen wij hier weer terug voor de 2e keer en hadden dezelfde ervaring als de 1e x. Dus een aanrader.
Goed bereikbaar en geen probleem om de…
Goed bereikbaar en geen probleem om de reservering een dag van tevoren nog aan te passen

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.