Een verhuisbus gehuurd bij Autohopper Volkel. Allereerst kwam ik om 0800uur aan en was de bus nog niet retour, dit betekende dus dat mijn vrienden die mij mee kwamen verhuizen voor een dichte de... Voir plus
Lisez les avis des autres
Auto stond klaar, vriendelijk ontvangst. Bij openen bak zag ik schade aan klep. Dat was hij even vergeten en rechtgezet bij inleveren.
Ff bellen gewoon iemand aan de telefoon die antwoorden geeft en netjes de telefonische afspraken nakomt. Bij ophalen stond de auto netjes klaar. En bij terugkomst gewoon op zondag in de straat neer ze... Voir plus
Wij hebben onlangs bij Autohopper Barendrecht een Opel Vivaro 9-persoonsbusje gehuurd en alles is werkelijk perfect verlopen. Het busje was schoon, netjes en reed heerlijk. Ik ben zelf 2 meter lang... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Autohopper is de no-nonsense autoverhuurder van Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe, luxe huurauto of bestelbus? Wij kenmerken ons door onze duidelijke prijzen en voorwaarden. Je weet bij ons altijd waar je aan toe bent. Met meer dan 130 vestigingen is Autohopper de autoverhuurder met het grootste aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd wel een Autohopper bij jou om de hoek. Auto huren? Ga dan hophop, naar Autohopper!
Coordonnées de contact
Boogschutterstraat 1-43, 7324 AE, Apeldoorn, Pays-Bas
- service@autohopper.nl
- autohopper.nl
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Heel fijn bedrijf
Ik had op korte termijn een huurauto nodig, er werd echt moeite gedaan om een geschikte auto beschikbaar te stellen.
Fijne auto, alles goed geregeld.
Vriendelijk personeel, goede ervaring!
Vriendelijk personeel, goede auto. Eenvoudig online geregeld en persoonlijk afgehandeld.
Hele aardige mensen en een mooie bus
Super klantvriendelijk en behulpzaam
Zowieso de klantvriendelijkheid die er was . Zelfs toen wij de auto ingeleverd hadden en onderweg naar huis waren toen er een personeelslid langs kwam gereden die topte en vroeg hoe het was gegaan.
Perfecte auto met alles er op en eraan zodat je ook gewaarschuwd werd als je harde reed etc. Meteen geholpen en geen wachttijd bij ophalen en inleveren.

Réponse de Autohopper
Het was gemakkelijk met een laadklep.
Het was gemakkelijk met een laadklep.
Ideaal. Verder was het duidelijk de uitleg van het bedrijf.
Ga zo door vriendelijke personeel.
Nette, goede bus en fijne service.
Wij hadden een bus nodig om te verhuizen. Kregen een zeer nette en grote bus mee. De service was ook goed. Ook de prijs is echt prima en niet te hoge borg.
Behulpzaam en professioneel personeel.
Perfect bus voor een verhuisklus
Ruime, nette bus met plek voor 3 personen voorin en laadruimte 11 m3.
Afhandeling ging duidelijk en netjes, vriendelijk personeel op locatie Huizen.
Huurprijs is prima en mogelijkheid tot huur van extra verhuis-benodigdheden.
Erg tevreden mee.

Prima geregeld
Prima geregeld. Duidelijke uitleg zowel administratief als gebruik van de bus. Wat fijn was is dat je de bus ook na sluitingstijd terug kon zetten en sleutel kon droppen via een dropbox. Terug geven van de borg was nog dezelfde dag. Vriendelijke service (Zierikzee) en meedenken. Ook nog een steekwagen op de dag zelf huren voor 8 euro was geen probleem. Steekwagen met driewielen is een echte aanrader!

Réponse de Autohopper
Zeer vriendelijk en behulpzaam…
Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen, auto was schoon, niks op aan te merken. Volgende keer kiezen we weer voor Autohopper!

Réponse de Autohopper
De bus werkt optimaal en is voorzien…
De bus werkt optimaal en is voorzien van alles voor een prettige verhuis ervaring. Het ophalen en inleveren verliep erg soepel. Aanrader!
Sneller reageren aub
Waarom moet ik door-de-weeks 30 uur wachten op antwoord of een voertuig wel of niet beschikbaar is... regel een fatsoenlijke site met directe fatsoenlijke check of een voertuig wel of niet beschikbaar is. Het lijkt net of de afweging gemaakt wordt wie de meeste KM's maakt en het meeste aan te verdienen is, die krijgt het voertuig... de sterrenwacht van van Gogh is sneller geschildert dan Autohopper heeft gecheckt of een voertuig beschikbaar is. Belachelijk! Het ontbreekt aan transparantie lijkt wel...

Réponse de Autohopper
Supergoede ervaringen met het team in…
Supergoede ervaringen met het team in Houten. Klantvriendelijk, meedenkend en goede afspraken mee te maken.

Huur busjr
Prima registratie, compleetheid, informatie, prijs met evt optie allemaal goed en aantrekkelijk.
Wat een fijne mensen
Wat een fijne mensen, ze begrijpen dat het gaat oom aandacht, accuratesse, initiatief en servicegerichtheid.
Ik zou zeggen:
Bij Verkerk staat iedereen klaar voor je!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.