Hello everyone! I bought a car from Autoskandic and I sincerely want to recommend this company. I was looking for help with buying a car, and I truly received it. They explained everything to me,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hurtigt og reelt tilbud på min bil og hurtig afmelding af nummerpladerne samt problemfri gratis afhentning. Meget tilfreds. Mvh Jørn
De gav den bedste pris for min gamle bil, og sørgede for afmelding og returnering af nummerplader gebyrfrit. Venlig, hjælpsom og forstående ved afhentning af bilen. Forstående for den ekstra ven... Voir plus
Der var hurtig og præcis kommunikation, hurtig afhentning af bilen og overførsel af penge var intet problem. Jeg var meget tilfreds.
Solgte min bil på aktion på “tjek bil” er tilfreds med prisen, aftalte afhentning af bilen og det hele kørte på skinner.
Solgte min bil på “tjek bil
Super nemt og hurtigt
De gav den bedste pris for min gamle bil, hentede den og sørgede gratis for både afmelding og returnering af nummerpladerne.
De gav den bedste pris for min gamle…
Venlig, hjælpsom og forstående ved afhentning af bilen.
Forstående for den ekstra ventetid, der var indtil jeg fik min nye bil, og lod mig kører i den gamle indtil den nye kunne leveres - også selvom der gik lidt lang tid inden den kunne leveres.
Gav den bedste pris
Gav den bedste pris, og betalte som aftalt ved afhentning
De bød en pris og betalte og afhentede…
De bød en pris og betalte og afhentede som aftalt👍
Nem salg af bil
Solgte min Peugeot 2008 til auto scandic gennem bedste bilpris, og alt gik let. Bilen blev afhentet og betalt med bankoverførsel før den blev læsset på auto transporten.
Alt gik nemt!
Alt gik nemt!
Betaling og afhentning gik som smurt.
Og jeg fik billede af kvittering på at bilen var afmeldt.
En tryg og sikker handel
En tryg og sikker handel. Bilen blev afhentet og pengene blev overført med det samme.
Professionel og pålidelig
Professionel og pålidelig. Solgte min bil til Autoscandic og alt gik som smurt.
Alle aftaler overholdt
Alle aftaler overholdt. God kommunikation, og alt gik efter planen med afhentning og betaling.
Alt klappede ifølge aftale
Alt klappede ifølge aftale, hurtig behandling og tilbagemelding til tiden.
Overraskende positivt oplevelse
Da jeg ankom til Autoscandic var der exportbiler overalt, jeg blev varmt modtaget af Viktor og tilbudt kaffe - han forklarede at de beholdte de biler som ikke havde kørt så mange kilometer - handlen var en Citroen DS3, brugt, men prisen var god! oveni handlen fik jeg også en pris på min gamle bil, jeg havde drømt om mere, men prisen var fair, handlen forløb hurtigt og uden problemer, blev kørt til og fra synshallen, og de monterede pladerne (bilerne står uden plader på) jeg havde en super god oplevelse med Autoscandic - så vær ikke bekymret over at handle med dem, mvh Esben fra Viborg
Alt kørte som planlagt til aftale tid…
Alt kørte som planlagt til aftale tid og pris. En fornøjelse.
Hurtig handel
Hurtig handel, hvor aftalerne blev overholdt. Kan klart anbefales.
Solgte vores gamle Kia til Autoscandic
Solgte vores gamle Kia til Autoscandic. Det tog lidt tid før vores bil blev afhentet, men der var ellers ingen problemer. Viktor Sukhyi var behagelig at handle med
God bilforhandler og god service.
Alle aftaler overholdt …
Solgte min bil til Victor fra autoscandic, alle aftaler blev overholdt, også dem som skulle overholdes efterfølgende.
5 stjerner herfra
Blev behandlet godt og professionelt
Blev behandlet godt og professionelt. Jeg solgte en bil, med udfordringer, de gik den igennem og gav en god pris, der var styr på aftalte tidspunkter og papirer, det var en god oplevelse.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.